belki ilginizi çeker
  1. · gidiş dönüş
  2. · coşkun aral
  3. · iz
  4. · ali güven
  5. · wilco nun karavanı
  6. · yabancıların türkiye ye ve türk insanına bakışı
  7. · trt turizm ve belgesel
  8. · ara güler
  9. · ışıl bayraktar
  10. · serkan ercan
gündem
  1. · google wave
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · cehennemin girişinde yazan söz
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · howardroark
  9. · hund

iz tv  

1. digitürk'ün 88 nolu kanalından yayın yapan bir coşkun aral izi. batı'nın bulduğu televizyon formuna coşkun aral'dan türkçe içerik. yerlileştirilmiş, insanileştirilmiş bir televizyon arayanlar için. televizyon hiçbir zaman insana ve toprağa bu kadar yakın olmadı, dokunabileceğimiz kadar yakın.
    (canlucgodard, 14.02.2006 00:14)
  2. savaş karakaş ve nasuh mahruki'nin de aralarında bulunduğu güzel bir komünite.
    türkiye'nin ilk bilgi ve belge kanalı.
    (sükun, 14.02.2006 12:17)
  3. her şey ardında bir iz bırakır

hiç bir kanalın kurulduğuna bu kadar sevinmemiştim dediğimiz kanal. coşkun aral ı sevgi ve saygıya boğuyor; teşekkürleimizi iletiyoruz. şimdiye kadar televizyon izlemekten böylesine keyif almamıştım. çok güzel programlara sahiptir. wilko'nun karavanı, yemeğin yolculuğu, gidiş dönüş, genciz, sudaki izler... ve daha bir çok izlenesi program. işte buna ihtiyacımız vardı demek gayet yerinde olacaktır.

teşekkürler coşkun abi ; teşekkürler iz tv ekibi.

ps: ayrıca istanbul üniversitesi ve bilgi üniversitesinin de katılım yaptığı belgeseller özellikle izlenmeli
    (wwonka, 10.11.2007 15:13 ~ 15:21)
  4. buarada ,türkiye’nin ilk bilgi ve belge kanalı iz, 16 kasım 2007 akşamı, venedik’de yapılacak olan, hot bird tv ödülleri final gecesinde, avrupa’nın en iyi belgesel kanalı olmak için yarışıyormuş. bu yıl 10’uncusu düzenlenen ödüllerin belgesel dalındaki en güçlü adaylarından birisi de iz tv imiş... hot bird tv ödülleri, eutelsat ve euovisioni tarafından düzenlenen ve tematik kanalların önemini göstererek ve bu kanalların desteklenmesini sağlamak amacıyla veriliyormuş. iz, geçen yıl, belgesel kategorisinde, mansiyon almıştı. başarılarının devamını diliyor venedikten ödülle dönmesini bekliyoruz.
    (wwonka, 10.11.2007 15:15)
  5. 16 kasım 2007'de, venedik’te yapılan hot bird tv ödülleri final gecesinde, “avrupa’nın en iyi belgesel kanalı” seçilmiştir. ödülü, iz tv adına, kanalın genel yayın koordinatörü coşkun aral almıştır.
    (myrmidon, 06.01.2008 21:25 ~ 21:25)
  6. alternatif kanalları için;

(bkz: discovery channel)

(bkz: national geographic channel)
    (itülüyümfizikmühendisiyimpişmandeğilim, 06.01.2008 21:27)
  7. hakikaten kaliteli kanal, yani bir iki sene önce snek tv'yi gördüğümde ne tepki vermişsem, bu kanalı gördüğümde de aynı tepkiyi verdim: "oha süper lan".

ev ahalisi de buna benzer tepkiler verdi. özellikle babam televizyonda her bir bok bulamadığı an kumandadan şak diye bu kanalı çevirdi. artık bir açıyor anzer yaylası'ndan bal'ın öyküsü, bir açıyor gidiş dönüş isimli programı sunan serkan ercan çıkıyordu karşımıza, yabancı bir gurme beypazarı'nda havuç suyu içiyordu. genellikle yurdumuzu tema olarak alan böyle birçok güzel belgesel var işte bu kanalda.

yapanın ellerine sağlık. ama umarım girinin başında benzettiğim snek tv'ye benzemez sonu, hep böyle kalır, hep cana yakın.
    (sycrone one, 06.01.2008 21:38)
  8. başarılı isimleri bünyesin de bulunduran son dönem de en çok izlediğim kanal. özellikle istanbul ile ilgili belgeselleri süper. wilco'nun karavanı ve yemeğin yolculuğu kaçırmadıklarım arasında. dün akşam yayınlanan "tarihi yarım ada" isimli program gerçekten izlemeye değerdi. umarım hep bu kalite de devam eder.
    (billy, 07.01.2008 13:55 ~ 04.08.2008 10:41)
  9. aşmış belgesel kanalı.

digiturk 18. kanala taşınmıştır.belki de digiturk'ün yapabileceği en iyi belgesel kanalıdır.dolu dolu bir program içeriği vardır.akranlarına göre daha hızlı gelişmiş, daha mühim konular üzerine eğilmiştir.çok yaşasın.
    (harputi, 17.02.2009 09:34)
  10. 27 mart dünya tiyatrolar günüdolayısıyla 27 mart günü türk tiyatrosu ile ilgili muhteşem ve büyük bir belgesel hazırlayan televizyon kanalı. çok duyarlı. tebrik edilesi.
    (kurdeşendöken, 27.03.2009 00:15 ~ 00:26)
  11. kesinlikle sakıncalı bir kanaldır.
    insan izledikçe "yahu ben niye hala bu şehirdeyim? niye her allahın günü trafikte debeleniyorum? niye yaşam alanımı milyonlarca insanla paylaşıyorum? evet evet ben gideyim ya gideyim ben hıhım" diye ufak ufak gaza geliyor. bir gün cidden bir lokma bir hırka düşeceğim yollara, anadolu kazan ben kepçe dolanacağım diye korkuyorum.
    bu da kanalın ne kadar başarılı olduğunun bir göstergesi.
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 27.03.2009 00:20)
  12. türkiye'de eksikliği fazlasıyla hissedilen belgesel kanalı ihtiyacını biraz olsa da karşılayabilen, her gün mutlaka en az bir yapımını seyrettiğim, onun yüzünden digiturk'e daha bir hoşnutlukla baktığım kanaldır.
    (pekiyasimdi, 24.07.2009 17:24)
  13. dün verdikleri istanbul belgeselini 3d olarak yayınlamış güzide kanal. dün işten döndüğümde posta kutumda kocaman bir zarf gördüm, digiturk'ten gelmişti. eve girdim hemen açalım bakalım ne kitlemişler gene diye hızlıca açtım. bir sürü reklam ve kitapçığın içinde 3d gözlüğü düştü yere. oldukça dandik, kağıttan bir gözlüktü ama olsun. kitapçıkta da iz tv hd'deki istanbul belgeselinin ve moviemax'teki hannah montana konserinin üç boyutlu yayımlanacağı yazıyordu. bir de baktık ki belgesel akşam 21:00 deymiş. bekledik tabii, teknoloji ayağımıza gelmiş. neyse, başladı belgesel, biz de heyecanla dandik gözlüğü taktık. öyle muazzam birşeyle karşılaşmadık ne yazık ki, biraz göz yoran bir tecrübe. sırada muhteşem(!) hannah montana konseri var. bakalım hd olarak üç boyutlu kusmak nasıl bir duygu?
    (karate schnitzel, 24.07.2009 17:28)
  14. favori kanallarımdan birisi. yalnız memleket hasreti çeken insanların izlemesini sakıncalı buluyorum..
    (karizmatik, 30.08.2009 18:11)
  15. çok çok güzel bir belgesel kanalı, avrupa'nın en iyisi seçilmiştir bu yıl, yalnız an itibariyle kenan evren belgeseli vermektedirler ve kurtarıcı vs gibi laflar kullandılar kendisi için, bu nedenle gözümden düştü, sonuna kadar izlemek lazım tabii yine de belki başka yere bağlarlar bu sözü.
    (charlienin dorduncu melegi, 01.10.2009 14:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil