hakemlerin dudaklarını okuyabilen bir spikerden duyulduğunda şaşılmaması gereken cümledir.
- evet hakan , hakan gitti , hakan...
+ sayın üründül ne güzel düşündü dimi ?
- çok önemli bi düşünce çok önemli yani slaytanic defans blogu ve kolektif günümüz futbol anlayş...
+ hocam sen de hep aynı şeyler hep aynı ya....
lan bu şort çekti mi nedir? kıçıma kaçıp duruyor. allaaaaa. daşaklarımda sıkıştı. bari topu başka yere atayımda kamera beni çekmezken malafatı toparlayayım... allaaahhhh... daşaklarım...
şu hayat denilen macerada insanların bir çoğu düsündüklerini somut hale getirememekle beraber kelimenin tam anlamı ile bazı kişi ve kişilere göre sınıfta kalmaktadır.
bu kişiler futbol maçını anlatan spiker kaleminde olduklarından dolayı olanı anlamdırmaktansa gördüklerini kuru bir şekilde bazen mabadlerini yırtarcasına - misal bonus kafa ercan taner- anlatmaktalar ve sadece aracı olmaktadırlar.
ne savcı ne de avukat olan hele ki yargıç olamayan bu kişiler düsünen insanların fikirlerini yürürlüğe sokamadıkları vakitler bu söz dizimini telaffuz ederler.
bu işin kolay yanıdır ve bunu sırf futbol spikerleri bir çok insan yapmaktadır. kıl bir alaycılıkla, bilgiçlikle ve semiz tavukla beslenip şişmiş göbekleri ile sadece ceneleri hareket eder.
ben demiştim, ben bu işin böyle olacağını biliyordum tarzı kendi değerlerini parlatma çabalarıda bu tutumlarının cabasıdır.
bendeniz bu tip insanlara karşı eskiden önlenemez kafa atma isteği duyardım. şimdilerde ise kafama yazık ulan diyip kafamı olması gereken iş kullanmaktan dolayı fevkalade memnunum.
zaten insanlar düşündüklerini eyleme geçirselerdi insanlar daha mutlu, suratları asık değil ve bu suretle dünya cennet olurdu. ammavelakin olmadığı için ne yazık ki insanlar ölmeden kabristana girmiş gibi asık suratlı ve güldüler mi cenazeye benzemektedir.