belki ilginizi çeker
  1. · itünün en yakışıklısı
  2. · itükampüs
  3. · eş cinsellik sapıklık değildir
  4. · itugıybet com
  5. · itukampus com
  6. · sözlük formatı
  7. · itü de bıçaklı kavga
  8. · hipokampus
  9. · itukampus
  10. · itü kampüs
gündem
  1. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  2. · author gibi erkekler
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · ugg
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · tahrik edici erkek kokuları
  7. · galatasaray
  8. · gitme
  9. · 90 dakikada hegel

itukampus  

sayfa  / 5
  1. son yıllarda gördüğüm en yandan yemiş konsepte sahip site. tebrikler, teşekkürler.

tüm lisans öğrencilerinin bilgilerini direk itünün sitesinden parse edip koymuşlar görünen o ki.

"türk genci tanışmak ister kaynaşmak ister"
    (diskonnektus erektus, 27.04.2005 20:13)
  2. dot net platformunda hazırlanmış, kullanışsız olduğunu düşündüğüm ama hızlı çalışan bir site. (boş mesaj girilebiliyor ayrıca, ilginç)
    (raiser, 27.04.2005 20:22 ~ 20:24)
  3. wondrous un çağatay olduğunu öğrendiğim site. nekadar doğru bilinmez!
    (16v, 27.04.2005 20:40)
  4. an itibariyle geyiğe saran site, itünün en yakışıklısı ve itünün en güzel kızı şeklinde açılan başlıklarla beni şaşırtmayan site.
    (gülümsün, 27.04.2005 20:52)
  5. denetleme altına alınamazsa öyle veya böyle göte girebilecek site. direk isim altına yorum yapılması hukuki sorunlara yol açabileceği gibi en basidinden rahatsız olan çevrelerin siteyi indirme riski çok fazla emek uğraş vs.. böyle sakat bir konsept için şimdiden yazık olmuş.
    (radiance, 27.04.2005 21:53)
  6. zarar ziyanın sözlük anlamı bir nevi. nev-i şahsına münhasır bir trajikomedi. ben de tdk'nın yalancısıyım.
    (wolfshade, 27.04.2005 22:12)
  7. itülülere özel bir "dök içini rahatla" platformu imiş. bannerın yalancısıyım.
    bi de şu var tabi (bkz: fire at will)
    (soulforged, 27.04.2005 22:13)
  8. (bkz: itiraf.com itü)
    (bınar, 28.04.2005 00:32)
  9. ne işe yarayacağını halen çözemediğim site. millet ona buna giydiriyor, altında yazarın adı yok sanı yok. itü'den olmadığıma sevindim şimdi.
    (aqua, 28.04.2005 00:42)
  10. küstürülen değerli yazarların buluşma platformu. pek değerli dostum şaduman abi ne demiş bakalım bu konuda:
    "hiç unutmam fenerbahçe'nin avrupa kupalarından puanla döndüğü seneydi. şuursuzca net ortamlarından hatun kaldırmaya çalışırken yepyeni bir site farketmiştim. atışın serbest olması duran toplara olan hakimiyetim nedeniyle beni gaza getiren unsurdu. biraz desarj olup kendimi tatmin ettikten sonra ekmek çıkmayacağını anladım ve göz yaşları içinde sokaklardaki kutlamalara katıldım. hayat bana karşı yine diğer bünyelere olduğundan daha acımasızdı.. of of.. ya ya.."
    (wolfshade, 28.04.2005 00:45 ~ 00:51)
  11. nick altı giri cenneti denebilir..
    (zeus, 28.04.2005 00:52)
  12. bir şey yapılmaz ise iyice sözlükten kırma bir mekan olacak gibime gelen site..
    (zeus, 28.04.2005 01:11)
  13. ne hakkı kendilerinde görerek insanları deşifre ettiklerini anlayamadığım olay.küfür etme isteği dolup taşıyor içimden bu olaya karşı.gereksiz,saçma,başlıklara bakılırsa forumdan beter daha çok irc gibi bişeye dönüşmüş yer yer.kolay gelsin,hayırlı olsun
    (bettyboop, 28.04.2005 01:35)
  14. (bkz: yonja)
    (sta, 28.04.2005 03:23)
  15. yeditepe üniversitesinde iki üç senedir olan bir sitenin itü versiyonu. allah akıl fikir versin
    edit: hatırladım 7tepe adresini, (bkz: http://www.insankazani.com)
    (kornish, 28.04.2005 09:48 ~ 11.06.2005 18:47)
  16. itunun veritabanına isteyen herkesin nasıl bu kadar kolay erişebildiğini hala anlayamadığım site
    (lightblue, 28.04.2005 12:35)
  17. bu site, benim sadece birkaç kişiye bahsettiğim projemin kuşa dönmüş* hali ve kodlayıcısını tanıdığımı düşünüyorum. ayrıca itü'den değilim nasılsa (bkz: @402002) dediğim sitede benim adıma neden başlık açılır anlamış değilim. kişiler hakkında bu kadar atıp tutulan bir sitede gelecekte büyük sorunlar çıkacaktır. internet özgürlüktür ama drow özgürlüğü değildir. web yayıncılığında da belli ahlak çerçeveleri bulunur.
    (aqua, 28.04.2005 23:54 ~ 23:54)
  18. zamanında ekşi için yapılan yorumu şu an hak eden site
    "...yuzu olmayan insanlarin istedigi hedefe serbest ati$ yaptigi bir hakaret yuvasi!"
    --haftalik dergisi, sayi 3, mayis 2003
    "önüme klavyemi aldım eheh dur küfredeyim şuna" diyen moronlar yüzünden, yakında avukatlarla başı derde girecek olan adminini tanıdığım oluşum [vadililerle arası pek iyidir gencin].
    beni tanımıyor bu arada, en güzeli bu.
    (phriksos, 29.04.2005 01:37)
  19. emeği geçen tüm arkadaşların sol kulağına milyonlarca küpe takılası* oluşum.

teknikforum tayfası at koşturuyor şu sıralar sanırım. "hede hödö forumdaş" kalıbı var neredeyse her başlıkta.

kısa zamanda hacklense de huzura kavuşsak...
    (adyingwish, 29.04.2005 07:09)
  20. kullanıcılarından biri olduğunu zannettiğim biri (tam olarak oluşumdaki pozisyonunu belirtmemiş) şöyle bir açıklama göndermiş :

kimden : **@yahoo.com - 29.04.2005 16:48
    kategori : şikayet
    konu : ezik!!!
    senin kadar ezik bi insan gormedim. daha itukampus acildigi gun kotulemeye basladin. yalakalarin da seni gorunce devam etti. cok pislik,cekemez bi insansn. dedikleri kadar varmis demekki. ne o gotu boklu sozlugunun populerligi kayboldu diye mi uzudun ha?
    (wondrous, 29.04.2005 17:28)
  21. itü sözlük, teknikforum ve istanbul-teknik.com'da geçici bir ziyaretçi azalmasına sebep olacak site. şahsen ne kadar hızlı açılırsa açılsın, seviyesiz bir ortam ve kötü bir fikrin hayata geçirilmiş hali olduğunu düşünmekteyim, geçici bir hevestir; fakat başarılı olmuştur o ayrı konu.
    (raiser, 29.04.2005 18:19 ~ 18:27)
  22. tek artısı hızlı açılması olan site..
    şöyle bir uyarı dikatimizi çekmiyor değil:
    rahatsızlık verici mesajlar silinecektir.
    -ee kardeş sormazlar mı sana adam yazdı, sövdü giydirdi.. diyeceğini dedi rahatsızlığını verdi.. sen herkes okuduktan sonra sil
    neymiş efendim rahatsızlık verici yazıyı sildim.
    olmaz arkadaş ilk başta sen rahatsızlık yaratacak bir ortam hazırlayarak kaşınmıssın zaten.
    ama şöyle olur kullanıcı kaydı yapılırken üye şöyle bir seçenek işaretler:
    "adıma başlık açılabilsin ve bilgilerim rehber sitesinden bu siteye aktarılsın"

eyw derim ozaman..
    ama sen bana sormadan oraya adımı soyadımı yaz üstüne üstlük koy sitemi email adresimi(ki bu da spamcılara hazıra konma fırsatı oluyor)... sonra da rahatsızlık verici şeyleri sileriz deeee...
    silmekle olmaz kardeşim rahatsızlık verdirtme buna ortam hazırlama..
    (allah kızlara güvenseydi zar koymazdı, 29.04.2005 20:29)
  23. şu an itibariyle girilmeye çalışıldığında

this is the plesk™ default page
    ıf you see this page it means:

1) hosting for this domain is not configured
    or
    2) there's no such domain registered in plesk.

for more information please contact administrator.

mesajı veren site
    (lightblue, 30.04.2005 00:26)
  24. oldukça gereksiz bir site. itü öğrencilerinin bilgilerine kolayca ulaşılmasını sağlamışlar..kimden izin alarak? ne hakla? tez zamanda çökmesini dilediğim site.
    (endoterm, 30.04.2005 02:51)
  25. girilemeyen site
    (seekter, 03.05.2005 12:08)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil