belki ilginizi çeker
  1. · is elit
  2. · itü sözlük gold üyelik
  3. · is elit
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · aşk ı memnu
  8. · michael schumacher
  9. · beni şu kadarcık sevsen yeter

itu sozluk premium membership  

1. is_elit() fonksiyonunda bulunmak için, sözlük kullanıcılarının para vermesi.
    hadi verin parayı, benefit eyleyin.
    (bkz: is elit)
    (azureel, 04.09.2006 18:54)
  2. guest tour'unda moderatörlerin yarı çıplak fotoğrafları görülebilir.

(bkz: konsept hatası)
    (lefteyenine, 04.09.2006 18:59 ~ 19:00)
  3. (bkz: mucize ürün advertorial kuşağı)

mayk: hey selam con. yine sözlükte mi turluyorsun!?
    con: şöyle bi takılıyordum sadece mayk.
    -ne o!? sen hala normal üye misin!?
    +evet.
    -yoksa henüz itusozluk premium membership ten haberin yok mu!? premium membership in özelliklerine birlikte göz atmaya ne dersin ha!?

-işte con, bu itusozluk premium membership. 2 ay önce aldım ve çok memnunum.
    +peki ne iş yarıyor bu mayk!?
    -örneğin yazarların "hakkında her şey" sayfalarından cinsiyetlerini öğrenebiliyorsun. buna ek olarak, cinsiyet kısmının hemen yanındaki asl butonu ile de hiç zahmetsiz "slm asl ?" içerikli bir mesajı yazara gönderebiliyorsun.
    +bu gerçekten iyi düşünülmüş mayk.

-sol framede gördüğün öyle böyle olmayan bir başlığın üstüne mouse unu getirip ctrl+alt+y yaparsan, o başlığa "(bkz: ybsg)" olarak bir giri girmiş oluyorsun. artık başlığı açmamamıza bile gerek yok.
    +aman tanrım mayk bu harika!!

- diyelim ki bir yazardan çok feci ayar aldın. postane bölümünden "need backup" yazıp sağ üst taraftan mods kutucuğuna tıklıyorsun. derhal ayar yeri inceleme ekibi olaya müdahele ediyor. en fazla beş dakika içinde bu ayara cevaben yazılacak bir giri posta kutuna düşüyor.
    +işte tam olarak ihtiyacım olan buydu mayk.ayar çarkında hamster olmaktan bıkmıştım artık.
    -bu giriler hakkında biraz daha bilgi vermek gerekirse, "bu giriden sonra nice yazarlar bir daha giri giremedi, nice yazarlar hesaplarını kilitledi de bir daha dönemedi" diyebilirim. işlerinde ciddi manada iyiler con.

+peki bu buton nedir mayk!?
    - "finish him" yazan mı!? o buton sayesinde istediğin bir yazarı seri eksiye bağlayabiliyorsun. eski yöntemlere artık son!! hahaha. şu eksiye bağladığım yazara bak con. nasıl da her yere "umrumda değil" diye giriler döşüyor, ne kadar ironik değil mi!?
    +eskiden bir yazarın tüm girilerini tek tek eksilediğime inanamıyorum mayk. itusozluk premium membership gerçekten bambaşkaymış.
    - üstelik üyelik ile birlikte gelen kendi seçeceğin başlıklarda 3 adet sanatının doruk noktası ve +200 statüden henüz bahsetmedim bile con.

reklam sonu adamı: 12 aylık bu süper ürün sadece 109.99 $. üstelik 15 dakika içinde mesaj atarsanız nakit ödemede %15 indirim veya peşin fiyatına 12 taksit. hemen mesaj atın. siz de itusozluk premium üye olma fırsatını kaçırmayın.
    (lemon, 11.07.2007 13:26 ~ 17:19)
  4. "herkes itu sozluk premium membership hesabına sahip olacak!"
    (bkz: alternatif cem uzan sloganları)
    (ceyyar kermit, 11.07.2007 13:41)
  5. (nightraider, 11.07.2007 13:56)
  6. full sürümünü burdan indirebilirsinize dönebilir.
    (meetpa, 11.07.2007 14:23)
  7. - advertorial-

bu hesaba ayda 30 usd gibi bir ücret ödeyerek sahibim ve hiçbir sorun çıkartmıyor. özellikle ilgili başlıkların görsellerinde çeşitli resimlerin yanında videolar da bulmak mümkün. artık rapid share'de veya torrentlarda sürünmenize gerek kalmıyor. haftalık sigara paranıza bu hizmetten faydalanın. dın dın dın dınnnnn

- advertorial -
    (dünyayı kurtaran adam, 23.08.2008 20:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil