belki ilginizi çeker
  1. · itü tigers
  2. · sabanci pirates
  3. · bal
  4. · itü hornets
gündem
  1. · ugg
  2. · google wave
  3. · colin kazım richards
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · mutluluk veren küçük şeyler
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · konyalı olmak
  9. · hacettepe üniversitesi rock şenlikleri 2007

itu hornets  

1. itü amerikan futbol takımının adı
    antremanlarından sonra 1 gün yürüyemediğim, süper komik ve eğlenceli adamların olduğu takım
    (kornish, 07.03.2004 15:06)
  2. özenti olanların da bulunduğu, ama bunların özentiliğinin tüm bir gruba maledilmemesi gereken topluluk. eğer bir spor için takım kurmak özentilik ise , her sporu yapan , o sporun bulunduğu ülkenin özentisi olmuş olur, karakter sahibi her türk de o zaman güreş yapar ve kımız içer
    (kornish, 07.03.2004 15:18)
  3. hacettepeyi yenmiş ender takımlardan. ayrıca misafirperverliklerinden dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.
    (bkz. http://www.reddeers.hacettepe.edu.tr)
    (thereddeer, 26.08.2004 13:39 ~ 23.10.2004 14:43)
  4. vücuduma büyük gelen shoulder pad yüzünden, antrenmanlara katıldığım ilk gün kaburgamı kırmıştım.birkaç sağlam arkadaş edindim ama, hala muhabbete devam ettiğim.onlardan öğrendiğime göre takımın ismi değişmiş, ayrılanlar olmuş, eskisi gibi değilmiş hiçbir şey
    (orphanedlander, 16.07.2007 16:33)
  5. bu sene yeniden itü tabanli olma hedefindeki itü'nün amerikan futbolu takımı. bu sene disiplinli çalışmak ve takım ruhunu geliştirme amaçlarını gerçekleştirirlerse çok keyifli maçlar çıkaracaklardır. hele kampüsteki stad da biterse tadından yenmez.
    (starscream, 01.08.2007 23:04)
  6. kaptanına "hey dude, cheerleader songül'ü düzüyor musun ha?" diye sormak istediğim takımdır!

(bkz: living in america)
    (red zeppelin, 11.03.2008 03:36)
  7. bu pazar sabanci pirates ile karşılaşacak olan amerikan futbol takımı
    (karakter sınırını sonuna kadar kullanan genç insan, 26.12.2008 15:16)
  8. artık isimleri itü tigers'dır.

www.itutigers.com adresinden sitelerine ulaşılabiliyo. takımı falan geçtim de , o giriş ekranındaki kükreme ve yükleme ekranındaki yazı falan nedir öyle lan... çok gaza geldim olm, çok gaza geldim... huh huh huh!

edit: üniversiteler ligine katılan takımın adı hala hornets'mış, tigers pro ligde oynuyor.
    (marchus, 13.09.2009 20:50 ~ 12.10.2009 21:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil