belki ilginizi çeker
  1. · g string
  2. · itiraf com erkeği
  3. · yazık
  4. · facebook
  5. · haydar dümen
  6. · yonja
  7. · aklı fikri sürekli sekste olan kadın modeli
  8. · itiraf com erkeği
  9. · bütün yakışıklı erkekler kapılmış
  10. · itiraf com kadınları
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · thierry henry
  4. · 100 opera
  5. · yaran diyaloglar
  6. · öğretmenler günü
  7. · boylumlama
  8. · itü
  9. · korhan

itiraf com kadını  

1. ally mc beal özentisi şehirli - post modern görünmeye çalışan "gösteririm ama elletmeyi düşünmem lazım " kadın.
    (the weakest link, 14.05.2004 21:48)
  2. nasıl seviştiğinden, erkek arkadaşının performansından, aldatınca ne kadar zevk aldığından bahseden, akşam sabah itiraf.com okuyan ve itiraf.com erkekleri ile ateşli bir izdivaç yaşamayı hayal eden, pedlerinden, çeşitli hastalıklarından bahsedip mağmaaaa diye ağlayan acınası kadın cinsi.
    (aqua, 31.10.2004 19:58 ~ 22:12)
  3. hepsi g-string giyer bunların. köyde yaşayanı da, plazada yaşayanı da, evlisi de, bekarı da...
    (aqua, 04.01.2005 02:56)
  4. "ulan g-stringden tangadan bıktırdınız, motorize insan kolonisi!" şeklinde suratlarına haykırmak istediğim insan grubu.
    (ninca, 04.01.2005 17:40)
  5. büyük bir kısmını kocasını aldatan kişilerin oluşturduğu gruptur
    (agust bocuu muittin, 19.08.2005 13:30)
  6. zürafa sokaktaki orospulardan daha orospudur,çünkü ruhu orospu,dışı iyi aile kızıdır.
    (take me back, 19.08.2005 18:08)
  7. en az bir kere kürtaj yaptırmış kadınlardır. hiç birisi de bu kararından memnun kalmamış, "öldürdükleri" bebeklerinin arkasından bol bol ağlamışlardır.
    (çarut, 19.08.2005 19:02)
  8. azgınlığını yazdığı yazılarla dışa vuran, yapamadığı şeyleri de hayal etmekle kalmayıp insanlara yapmış gibi anlatmaktan zevk alan kadın modeli.
    (bkz: yazık)
    (warbringer, 11.10.2005 15:52)
  9. kesin bir öküzün sevgilisidir ve büyülü bahçe olma hayalini kurarlar...
    (miraystrawberry, 22.10.2005 20:39)
  10. büyük çoğunluğunu abaza türk erkeklerinin oluşturması muhtemel olan olgudur...
    (quantum, 18.11.2005 01:19)
  11. 'anne sütünden yoğurt yapmayı denedim, ama olmadı' diyen kadın.
    (flasher, 20.08.2007 04:24)
  12. tatminsizliklerini itiraf ettikleri sitenin kendilerini tatmin etmesini bekler bi halleri olan kadın modelleri
    (zattuso, 06.12.2007 22:17)
  13. bir tanesiyle bir gece beraber olmak için bin tanesi analiz edilen yegane varlık.
    (chaghdash, 21.02.2008 02:51)
  14. hakkında bu kadar yorum yapılmasının aslında çok ilgi çektiğini gösteren kadınlardır.

(bkz: meyve veren ağaç taşlanır)
    (neva, 21.02.2008 16:50)
  15. büyük ihtimalle bacağım kadar olan boylarının daha da yere yakın olan yerinde mevcut bulunan koca popolarına g-string giymeyi ihmal etmeyen, boya küpüne batırmaktan gözenekleri büyümüş ciltleriyle ve 2 ayda bir kuaför yüzü gören o yüzden bir karış simsiyah saçtan sonra boyama sarı saçlarıyla kendilerini seks tanrıçası, afrodit sanan kadınların meskun web sitelerinde itiraf ediyorum ayağı altında gerçekleştiremedikleri fantazilerini yazan kadınlardır bunlar. bu sayede fantazilerini gerçekleştirebilecekleri birini ( ya da birilerini) bulmayı umut ederler.
    (bkz: itiraf com erkeği)
    (azman, 21.02.2008 17:01 ~ 17:03)
  16. yazdıklarının sadece yüzde otuzunu yaşayan kadınlardır. yaşadıklarını yazsalardı eğer, itiraf sayılabilecek üç cümleyi bile peşpeşe getiremezlerdi. sonra da bu üç cümleyle, fareleri elinde hazır kıta yapılacak yorumları beklerler.
    (phillytominny, 13.01.2009 03:39)
  17. yazdıkları itiraflardan sonra aldıkları mesajları çok merak ediyorum bu kişilerin. ''5 senedir seks yapmıyorum'' itirafında bulunan bir hatuna '' komşumun kızını pis dikizliyorum'' itirafı yapan bir erkekten nasıl bir mesaj gelir acaba. sosyal bilmemne sitelerindeki hatunların fotoğraflarını görüp o hatunlara ''ohşşş ohşşş'' diye mesaj atan insanları da düşününce vay hallerine.
    (eazy, 13.01.2009 03:44 ~ 03:45)
  18. 90'lı yılların sonunda internetin artık hayatımızda belirleyici olduğu dönemlerde ortaya çıkan, kendisini değilde olmak istediği kişiyi itiraflarında yansıtan ne bileyim tanga giymekle falan övünen güruh.

bi aralar itiraf.com t-shirt'ü giyip sokakta gördükleri itiraf.com culara sarıldıklarını falan anlatırlardı. sex and the city ya da desperate housewives ta ki hemcinslerine özenen ancak ortadoğu'ya özgü oryantalizmden bir adım ötesine geçemeyen bu kadınlar; msn, sanal sözlükler ve özellikle facebook devriminden sonra yaşam buldukları itiraf.com'la birlikte popülaritesini kaybetmiş, ilerleyen zamanla birlikte tikileşme yönünde evrim geçirmiş ve başka mecralarda yaşam savaşı verme çabasına girişmişlerdir.

(bkz: yonja)
    (bkz: sosyomat)

şimdi de (bkz: facebook)
    (maslow, 13.01.2009 04:04)
  19. eğer ki kişi ve yazı feyk değil ise, yere yatırılıp, burnu topukla ezilmesi gereken şahsiyettir. -allah kahretsin-dir.
    (zzq, 13.01.2009 04:19)
  20. haydar dümene soru olarak gönderdiğini bahsi geçen siteye itiraf diye kakalayan kadınlardır.

ek giri:siteye az önce girdim. lunaparklarda çember atıp marlboro kazanamazdık ya, işte orda işletmenin kendi adamı olan eğitimli ablalar vardı atıp kazanıp sonra alttan geri verirlerdi sigarayı. bunlara parallellik gösteren bir kişiliği vardır itiraf.com kadınının.
    (uçurtmayı vursunlar, 13.01.2009 23:55 ~ 23:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil