belki ilginizi çeker
  1. · itiraf com
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · prison brake
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · evren
  9. · dün gördüm gece bir rüya

itiraf com dan itü platonikleri  

1. hiç bulaşılmaması gereken yer. keza oraya yazılacak en ufak bir mesajla maalisef itüde "oo abicim meşhur olmuşuz" nidaları yükselmektedir. sonucunda kan çıkması muhtemeldir. mesut olanlar da görülmüştür.
    (stocky2001, 01.01.2005 12:22)
  2. sponge_ve_square; cinsiyet: erkek; yaş:23; il: istanbul

22 mart salı günü yıldız teknik'in önündeki durakta bir kız, bir de erkek arkadaşınla 112'yi beklerken farkettim seni ilk. ben de o sırada discmen'imle müzik dinliyordum. göz göze geldik. sonra sen gülümseyip, yanıma kadar geldin, elimde oynadığım öğrenci pasoma baktın. arkadaşlarının yanına gidince da "yıldız'dan değil, itü'denmiş" dediğini duyabildim. ardından otobüste benim yanıma oturdun, ben aslen "cool olma" durumuma zeval gelmesin diye konuşmayı düşünmesem de senin yanında pek mümkün olmadı ve şenesenevler durağında inmeden bostancı trafik'in yerini sorma fırsatım oldu sana. çok tatlı bir şekilde tarif ettin ve maalesef veda ettik. keşke seni yeniden görebilsem.

gibisinden..
    (bınar, 26.04.2005 22:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil