belki ilginizi çeker
  1. · italyanların türk kızlarını sikemeyeceği gerçeği
  2. · rusların türk erkeklerini siklemeyeceği gerçeği
  3. · hollandalı
  4. · italyan erkeği
  5. · rus ve alman hatunların türk erkeği hayranlığı
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · aşk
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · sakarya ya 100000 talebelik üniversite
  9. · the day after tomorrow

italyanların türk kızlarını siklemeyeceği gerçeği  

1. karakter sorunundan dolayı italyan dedik. yoksa bunun italyan erkeği demek olduğunu herkes anlamıştır.

sözlük kızlarının italyan erkeği hayranlığını anladıkta italyanlar açısından durum nedir irdelemek lazım.

herkes italyan erkekleri gelsin allah gelsin diye tutturmuş. ulan adamlar geri zekalı mı. niye gelsin. gelip görülecek bir şey mi var. ne vaad ediyorsun ki gelsin adamlar. bir italyan ile işi götürmüş kişi olarak en fazla burcu esmersoy' u örnek veren bir nesilden ne beklenebilir. o da zaten elinde tutamamış ve boşanmış.

o çok yakışıklı bulduğunuz adamlar türkiye' ye gelseler, geldikleri gibi geri dönerler. iki sebepten. birincisi biz türk erkekleriyle baş edemezler, ikincisi türk kızlarıyla yapacak bir şey bulamadıkları için. ilgi çekici bir şeyi yok çünkü bizim kızların. siz daha rüya görün. taş gibi italyan hatunlar varken adamlar ne yapsın buralarda. sizin neyinize italyan erkeği.

haftasonları ntvspor italya ligi maçlarını veriyor. onlarla idare edin artık.
    (prof dr avarel dalton, 20.05.2009 17:01)
  2. (ucanbalta, 20.05.2009 17:05)
  3. külliyen yalandır efendim bugüne kadar sikle dediğim italyan erkeklerinden hiçbiri yok siklemem demedi. ha kaç tane teklifte bulunduğum sözlüğü ilgilendirmez, ayrı.
    (suzanne, 20.05.2009 17:09)
  4. olmayan bir gerçektir. ortada bir am ve bir sik varsa, milliyet farketmez. kaldı ki bunların hepsi de yakışıklı, karizma falan da değil. kısacası:
    (bkz: yok öyle birşey)
    (kiaransalee, 20.05.2009 19:31)
  5. -sikle beni federico
    (suzanne, 20.05.2009 19:38)
  6. kendileri o kadar rahat bir toplumda yaşarken ve üstüne üstlük çevrelerinde iskandinav güzelleri bulunurken gerçekten siklemezler gerçeği doğrudur.
    (nickcode, 20.05.2009 19:46)
  7. (acımadıki, 20.05.2009 19:47)
  8. fena halde aşağılık kompleksi içinde bir erkeğe ait olması muhtemel ifade.
    (aksamustune dogru kis vakti, 20.05.2009 19:47)
  9. hayır siklese nolacak siklemese nolacak allasen? bu zihniyetteki türk erkeğinin kollarına bırakacak kendini mecburen italyan bulamayan kız tabi. (bkz: hı hı tabi öyle)

bin tane ırktan çeşit çeşit renkte fizikte kız var bu ülkede. türk kızı profili çok net değildir zaten.
    "geneli kısa" dersin senden kat kat uzunları çıkar .esmer dersin valla iskandinav ülkelerinden kaçmış gibi renkli gözlü sarışın hatunlar da mevcut. kısacası her zevke hitap eden kız profili var bu ülkede.ha onlar sizle ilgilenir mi? sanmıyorum. erkekler guruhu olarak ruslara, brezilyalılara, kuzeylilere ve latinlere falan ilgi duymayı amaç edinmişlik var sanki. elde edememenin de getirdiği hazımsızlık da cabası.doktor da reçete olarak " türk kızlarına bok atın olm, geçer" falan yazmış. ama geçmiyor değil mi yavrucaklar? şimdi ara vererek italyan arkadaşla sohbete devam ediyorum..
    (bkz: saygılar)
    (pansbreath, 20.05.2009 19:57)
  10. bir türk erkeğinin içindeki ezikliğin dışa vurumu.
    (hübsches baby, 20.05.2009 20:02)
  11. ne kadar gerçektir bilmiyorum. geçen yaz çalıştığım şirketle iş için görüşmeye gelen italyan herif, patronun gül gibi sekreterini oracıkta ayartmıştı. siklemiş olabilir. görmedim.

neyse onu geçelim. emin olduğum bir şey var ki mesele değildir. nedir yani siklenmek, canım türk kızları yüksekleri hedeflesin, büyük düşünsün. biz ki viyana kapılarına dayanmış bir neslin torunlarıyız. ilik gibi italyan erkeğini koluna takmak varken siklenmek nedir yahu? alsın italyan'ı evinin erkeği, çocuklarının babası yapsın.

gerçi bu ara söylentiler dolanıyormuş, italyan erkekleri ne hikmetse akın akın rus kızlarına açılmaya başlamışlar, ilginç bir tesadüf doğrusu. kızlarımız üzülmesin, biraz kuzeyde taş gibi hollandalı erkekler var. hafif sarışınlar ama idare ederler. ya da vazgeçtim, her türlü idare ederler lan.*
    (tayyizemane, 20.05.2009 21:09 ~ 21:12)
  12. türk erkeğinin, türk dişisinin italyan erkeğine olan ilgisinden mütevellit kıskançlığı neticesinde popo kısmından çıkardığı önermedir. gayet de ilgilinir italyan erkekleri yurdum kızıyla, bilgine yurdum delikanlısı.
    (myself, 20.05.2009 21:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil