belki ilginizi çeker
  1. · pisa kulesi
  2. · erkeğin beyaz atlet giymesi kıroluk mu sorunsalı
  3. · alessandro nesta
  4. · sylvester stallone
  5. · quentin tarantino
  6. · rus kızı türk kızı rekabeti
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · aşk ı memnu
  5. · colin kazım richards
  6. · yeşim salkım
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · arigato
  9. · mşş

italyan erkeği türk erkeği rekabeti  

1. rus kızı türk kızı rekabetine karşılık olarak kızlar tarafından olmasını umdukları rekabettir. ama maalesef böyle bir rekabet yoktur!

ataerkil bir toplum olan ülkemizde erkeklerin ülke kadınları arasında alenen kıyas yapmaları, hatta yer yer becayişe gitmeleri ve bunu yüksek sesle dile getirmeleri son derece normal karşılanıp gülünüp geçilirken, kadınlarımızın böyle bir kıyası dile getirmeleri kendileri açısından son derece tehlikeli durumlar yaratabilmektedir.

belki sadece kızların kafasında var olan bir rekabettir, ne de olsa italyan erkekleri de akdeniz erkeğidir ve tıpkı ispanyol erkekleri gibi biz türklere benzemektedir. oysa rus kızlarla türk kızları aynı mı? o halde aslında rekabet içinde olması gereken zannımca türk erkekleri ile iskoç erkekleri olmalıdır mesela ya da irlanda erkekleri yani daha açık ten, sarı, kızıl saç yani türk erkeğinden farklı bir erkek. italyan erkekleri ile niye rekabete girelim ki?

al sana sylvester stallone, al sana quentin tarantino, al sana pavarotti, al sana gattuso...bunlarla mı rekabet edicem ben allah aşkına bunlar bizim elimize su dökemez be. ama bir sharapova bir kournikova öylemi ah ah söyletmeyin beni.

demem o ki türk erkekleri ile italyan erkekleri tarih boyunca asla bir rekabet içinde olmamışlardır. çoğu noktada türk erkekleri italyan erkeklerine beş basar. filmlerde gördüğümüz o kibar, romantik italyan erkekleri yoktur! türk erkeklerinin hepsi mehmet aslantuğ olmadığı gibi italyan erkeklerinin hiçbiri alessandro nesta değildir.

kaldı ki nesta geçtiğimiz dünya kupasının en yakışıklı futbolcusu seçilmiştir aha tipi allah aşkına özcan deniz bile bundan iyi be...

http://www.gfdb.com/...

(bkz: ukte)
    (diazepam, 04.01.2008 09:38 ~ 09:40)
  2. böyle bir rekabet söz konusu dahi olamaz.italyanlar direk ikiye katlar türk erkeklerini.en çirkinleri bile inanılmaz karizmatik ve çekici yahu.türk erkeklerinin daha çok çalışması gerek.
    (arbitrary, 26.04.2008 22:29)
  3. çok önceden cevabımı verdiğim rekabettir:

(bkz: türk erkeği/@2131046)

ve de

http://www.itusozluk.com/...

editleyesim geldi editi:

ben çok kafa yordum, niye bu kadar ballandıra ballandıra italyan erkekleri anlatılıyor dünya alemde diye. bakıyorum bakıyorum hepsine -yalan yok bakıyorum- öyle ahım şahım bir yakışıklılık yok. ama bir fark var evet, acayip bakımlılar. giyimlerine acayip düşkünler ve daha iyisi giyinmeyi gerçekten biliyorlar. yanıbaşımda inşaatta çalışan abi bile uyumlu giyiniyor, bir tarzı var. salaş tiplere küçümseyici gözlerle bakıyorlar, zaten öyle tipler "ben italyan değilim" diye haykırıyor giyimleriyle. ayrıca yaş olarak da belli bir kesim yok, 50 yaşındaki amcam da giyiyor bordo kadife ceketini takıyor fularını öyle çıkıyor dışarı 16lık lise veledi de giyiniyor kendince.
    suratlarından çok fizikleri ve giyimleri bakılası bu italyanların. arada dört dörtlük olanlar da yok değil evet ama hala ısrarla yakışıklılıksa türk erkeğinde de var kardeşim! diyorum. nokta.
    (ness, 26.04.2008 22:37 ~ 22:43)
  4. (albatros2424, 26.04.2008 22:40)
  5. şahsım tarafından teoriye dökülmüş bir sorunsaldır
    @665725
    yurdum kızı italyan erkeğini beğenmekte, yurdum erkeğini hor görmektedir
    italyan erkeği benzer coğrafyanın esmeri, benzer akdeniz kültürünün mahsülü falan yurdum erkeğinin italyanca konuşanıdır
    demek ki erkekler ne dedikleri anlaşılmadığında daha çekici olmaktadırlar
    bu konuda aldığım itirazlar italyan erkeği daha bakımlıdan ibarettir.
    (etipuf, 26.04.2008 22:55)
  6. rekabet söz konusu değildir. hatta aynı kaderi paylaşırlar. çünkü çok büyük bir benzerlik vardır ki biri kötü bir kadın çizmesinde diğeri ise biçimsiz bir kadın vücudunda yetişmiştir.
    (kesmeseker, 30.04.2008 12:17)
  7. (delicaponcadı, 30.04.2008 12:35)
  8. aslında tamamen doğru olan italya'ya giden herkesin görebileceği, italyan erkeklerin yakışıklılığını, yakışıklılıktan nasibini alamamış türk erkeklerinin kıskanması olayı.türk erkekleri onlara yetişemez ki yarışsın.ayrıca rus kızları güzel sözüne karşılık olarak kesinkikle yapılmamıştır.bu türk erkeklerinin italyan erkeklerini küçük görmek için ürettikleri saçma bir teoriden ibaret.
    (no way out, 03.06.2008 18:28 ~ 18:29)
  9. tip olarak çok fark olmasa da, bakım olarak oldukça üstündür italyan erkeği türk erkeğinden. zira kimi türk erkekleri koltuk altındaki kılları bile almaya üşenirken, italyan erkekleri en az bayanlar kadar bakımlarına düşkündür. bakım da en çirkin insanı bile bir nebze güzelleştirebilen bir şey olduğundan, italyanların 1-0 önde gittiği rekabettir bu da.
    (lovestarved, 23.08.2008 19:15)
  10. (bkz: pisa kulesi)
    (bkz: galata kulesi)

fark bariz, türk erkeği dimdik ve ayakta.
    (the godless endeavor, 14.09.2009 05:24)
  11. italyan erkeği beyaz atlet giyerse sempatik sicilyalı delikanlı olur, türk erkeği kıro.. işte böyle subjektif bakış açılarıyla mücadele içindeyiz.. deyatlı bilgi için (bkz: erkeğin beyaz atlet giymesi kıroluk mu sorunsalı)
    (defanstaki son adam, 14.09.2009 08:58)
  12. yıkıldım yıkıldım böyle bi rekabet varsa..(ehehehehe)..bi tarafta göbekli türk erkekleri(istisnalar olabiliyor tabi)..diğer tarafta yakışıklı italyan.. neyse işte boşuna uğmalarına gerek yok tekrar dünyaya gelme şansları yok..
    (asllll, 14.09.2009 09:09 ~ 09:11)
  13. türk erkeklerine atacağımız farkla sonuçlanacaktır.
    ( bu sefer kesin kız kaldıracam gibi bi' umut var içimde. gözlerimde bunca yıldan sonra gelen zaferin verdiği hafif ıslaklık, hayata dair, yaşanmışlıklar, bol üç noktalı yazılar... oluyo' mu ne amnakoym)
    (fular, 14.09.2009 09:16)
  14. afro-amerikanlar olarak ikisinin de lanet beyaz kıçını tekmeleyeceğimiz rekabet.
    (defanstaki son adam, 14.09.2009 09:24)
  15. (malaycazorbidilbundanbanane, 14.09.2009 09:30)
  16. sıçtıktan sonra kıçlarını yıkıyor oluşlarıyla türk erkeğini 1-0 önde başlattığım rekabettir. gerisi gençlere kalmış...
    (göğem, 16.09.2009 11:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil