itüfest 05 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. itüfest '05 26-27 mayıs tarihleri arasında itü maslak kampüsünde!

geçtiğimiz sene itülüleri gripin, vega, deniz arcak, teoman ve reamonn'la buluşturan itü kültür ve sanat birliği bu sene de hafızalara kazınacak bir organizasyonla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

hazırlanan bir çok gündüz aktivitesinin yanı sıra festivalde yer alacak gruplar şu şekilde :

26 mayıs perşembe: candan erçetin, gece yolcuları, demirhan baylan, clementine
    27 mayıs cuma: mor ve ötesi, kurban, redd, çilekeş

festival biletleri; ksb'den, bütün kampüslerde kurulacak festival masalarından, fen-edebiyat fotokopiciden ve "maslak, ataşehir, ata2, maltepe championsa, caddebostan" mado'lardan temin edilebilir.

geri sayım devam ediyor, ve zamanı geldi...

http://www.itufest.com
    (itüsözlük, 30.04.2005 16:10 ~ 18.05.2005 18:45)

2. "gece yolcuları geliyor" ya da "bu yıl 3 gün sürecekmiş" şeklinde dedikoduların ortalıkta fink attığı festival...
    (palantir, 01.05.2005 11:50)
  3. istanbulun bu seneki konser bolluğunda öyle çok para verilip gidilecek bir festival değildir. şayet kafamı bozarlarsa
    9 haziran 2005 chemical brothers istanbul konseri
    20 haziran 2005 kraftwerk istanbul konseri
    3 temmuz 2005 dream theater istanbul konseri
    10 temmuz 2005 tori amos istanbul konseri

sırada beklemektedir.. ne o öyle 25 ytl fiyatlar??
    (giberling, 01.05.2005 13:24 ~ 13:24)
  4. tarzanca'nın son örneği.
    (selam kelamı, 05.05.2005 14:47)
  5. kurban'ı sonunda canlı canlı izleyeceğim bir konser...(inşallah)
    (parantezicindeucnokta, 08.05.2005 19:47)
  6. zamanında yabancı bir gruptan sözedilen konser. yalan oldu galiba.
    (kornish, 08.05.2005 20:17)
  7. çağırdıkları gruplarla bu yıl kimseyi delice coşturamayacağını düşündüğüm festival çünkü;

- 26 mayıs perşembe: candan erçetin, gece yolcuları, demirhan baylan, clementine konseri perşembe olması ve hala cuma sınavları olan kişiler tarafından kınanarak gidilmeyecek hatta çok ses çıkarılırsa büyük ihtimal kafayı sıyırttırabilecektir (yurttakiler için). ayrıca geçen yıl ki organizasyonun yelpazesi genişti, birinden hoşlanmayan diğerine katlanabiliodu, bu sefer ki seçimlerle aynı başarıyı yakalayamaz bu gün.
    - 27 mayıs cuma: mor ve ötesi, kurban, redd, çilekeş konserinde zaten mor ve ötesinin yakında kampüse şube açacakları düşüncemizi biraz daha güçlendiren bi hava sezinleyip, bu gün de yapılan konserlerin tarz seçici olduğunu düşünmekten geri kalamıyor insan.

açıkcası isteyene bağlı olarak güzel gruplar seçilmiş denebileceği gibi, zaten bunları her yerde bulabiliyoruz diyen insanlar da olacaktır. açıkcası bu yönleriyle bu yıl ki festival beni tavlayamamış, hatta şimdiden üstüne kuma bile getirtmiştir.
    (luccy in the sky with the diamonds, 08.05.2005 22:27)
  8. basın sponsoru için (bkz: itü gazetesi)
    (miss piggy, 09.05.2005 03:44 ~ 03:45)
  9. sevdiği grubun bir yıl içinde verdiği onlarca konserden birine kıçını kaldırıp gidemeyen tüketici itü öğrencisine sunulan müthiş ilüzyon. bütçesini tiyatro klubünden, ksb'nin diğer gereklerini yerine getirebilecek paradan denkleştiren dandirik organizasyon.
    üniversitemizin kapitalist sistemin bir parçası olduğunu kralına duyuran bir aktivitedir ayrıca.zira hedef kitlesi tam da sermayenin istediği yokedilmiş gençliktir.
    itü'nün sahip olduğu enerjik genç potensiyeli zaten ortalamanın son derece altındadır.hayatında konser ortamına giremeyecek kadar çekingen, pozitif olarak yetişememiş olan uyuşuk itü nüfusuna hita eder bu akti,vite ve bilet parası komiktir.dışarıdan gelenlere yapılan uygulama devam eder mi bilemiyorum.
    ellerine her geçeni elektrik süpürgesi gibi emen bir gençliktir itü'nün genel nüfusu ve işte tam burada devreye üst yapılar girer.burada amaç kişiye "ehe mehe üniversite gençiyim" dedirtmekten, afyonun dozunu yeri geldiğinde artırmaktan başka bişey değildir.çünkü yıl boyunca ödevlerden ardı arkası kesilmeyen(ki kend adıma konuşayım vizesiz toplam 3 haftam vardı) sınavlardan, komik bürokrasi uygulamalarından, ücretli eğitim sisteminin hakimietinden beyin amcıklaması geçiren itü öğrencisi "eehh yeter len" diyemeden müzik verilir arkadan.baharla birlikte kaynayan kan kıvama getirilir.
    çünkü insan bencildir.80 sonrasında yaratılan gençlik mükemmeldir.çünkü üretmez, düşünmez, başarmak için yükselmek için başkalarının üstüne basmaktan sakınca görmez.bir örnek vermek gerekirse: itü oyuncularına sene başında bulunan kişi sayısı: 40. şu andaki mevcut: 7...
    eğlenmek önceliklidir.önce insan tatminlerine yönlendirilmiştir.bişeyler üretmek yerine saat 6 da başlıyıp 9,30'da biten çalışaya katılmaktansa maça gitmek ister.işte tam burada tüketim toplumunun yaratılışında en büyük kolaylığı sağlayan durumu görmekteyiz.
    itü fest '05 diğer itü festler gibi, anneler günü gibi, babalr günü gibi, sevgililer günü gibi, içi boşaltılmış kasti olarak yokedilmiş kadınlar günü gibi, futbol gibi, telefon reklamındaki çıplak kadın gibi sistemin insanlarına verilen, dişlilere verilen yağ damlalarıdır.
    itü festin bize vereceği tek şey "benim anneler günümü neden kutlamadın" diyen annelerdir.*

edit:ben bu çarkın içinde değil miyim? tabi ki öyleyim.ama hainim biraz vefasızım.yıkmaya çalışıyorum habire.
    (ucurtma, 09.05.2005 10:37 ~ 10:53)
  10. çirkin olarak tanımlanabilecek aktivite.keşke kimse bilet almasa da patlasa birilerine ama nerde
    (kusmuk, 15.05.2005 04:40)
  11. kötü bir sanatçı seçimi sonucunda ksb'nin geçen seneki reamonn konseriyle elde ettiği şanını kaybetmesine yol açan,bilet fiyatları çok çok pahalı olan organizasyon.
    (epakman, 15.05.2005 17:15 ~ 21:37)
  12. candan erçetin'i ve müziğindeki romantizmi anlayamayacak, şarkılarındaki içtenliği ruhunda hissedemeyeceklerin katılsa da bir zevk alamayacağı festival
    (stocky2001, 15.05.2005 17:39)
  13. romanlik ve içtenlikten nasibini alamamış bi grup ayunun* ilgisini çekmeyecek olan festival
    (dawsan, 15.05.2005 17:43 ~ 17:43)
  14. kardeşim candan erçetin konseri hiç 26 sına koyulur mu beaa!! dedirten festival. 27sinde sınavı olan çoğunluğu elemişler, yazık olmuş.
    (pandora, 15.05.2005 19:51)
  15. pamela ve özlem tekin'in gelmemesiyle hayal kırıklığına uğradığım organizasyon.umarım bu yıl yiyecek olayını biraz daha ciddiye alırlar.
    (quarterpounder, 16.05.2005 15:34)
  16. bunun zirvesi bile vardır.
    (bkz: itüfest 05 zirvesi)
    veya tercihe göre
    http://zirvetor.itusozluk.net/...
    (radiance, 21.05.2005 14:51 ~ 14:51)
  17. aslında hiç sallamayıp, müthiş okul ruhumu da bir yana bırakıp unimayfest'e hande yeneri seyretmeye gidicekken en beleşinden bilet kazanmam ile şu anımı bayram etmiş, iki günüme renk katması muhtemel aktivite..
    (smooth, 26.05.2005 01:25)
  18. organizasyon işinden anlamayanların organize ettiği birşeydir. mizah kulübünün kendi bütçesiyle 5 milyona manga, nev getirdiğini görünce ksb'nin desteklediği bu organizasyonun 25 milyon olması da ayıp!!!
    (sözlükçü, 26.05.2005 17:09)
  19. mizah klübünün organizasyonuyla kıyaslayacak olursak eğer. eşit düzeyde bir yüzeysellikle saçma salak bir denklem kuracak olursak eğer...
    2 grup 5 milyon a sahneye çıkarsa
    8 " x " " sahneye çıkar..
    buna göre x = 20 olmalıdır.
    her şeyi geçiyorum itu fest de daha pahalı grup/şarkıcılarla çalışıldığı aşikardır.
    yoksa ksb nin beleşe organizasyon yapıp da milleti söğüşlediğini düşünmek saçmalıkdır kanımca.
    (radiance, 26.05.2005 17:22)
  20. bu denkleme itufest ve ksb isimleri sayesinde gelen sponsor ücretlerini eklersek bizzat konsere aç itülünün söğüşlendiği organizasyondur.
    (sözlükçü, 26.05.2005 17:25 ~ 17:25)
  21. gündüz etkinliklerinin insanların babasının hayrına olduğu atraksiondur. 2 gün bir dünya olay yapılıp alayı beleştir. sponsorlar onları karşılamıyodur da. dediğim gibi her şey beleş. ben de bu hadiseyi aydınlatmam sayesinde ½10 sakal alıyorum. bi kaç firmadan rica ettim gündüzleri gelin beleşe eğlendirin dedim kırmadı çocuklar.
    (radiance, 26.05.2005 17:31)
  22. gündüz etkinlikleri de normalde parayla oluyormuş da "biz beleşe yaptık, heeyyt" diye gerinerek gezenlerin düzenlediği, bu işten biraz anlayanların katıla katıla güldüğü organizasyondur.
    (sözlükçü, 26.05.2005 17:36)
  23. 5 milyona, "abi o kurtarmaz" deniyorsa da 10 milyona başka yerde mor ve ötesi falan bulsam anında satacağım bir etkinlikti. evet sevgili öğrenciler, filmimizde de seyrettiğimiz gibi bu olayımızda da oldukça serbest pazar koşulları geçerli. (bkz: açıköğretim fakültesi)
    (wondrous, 26.05.2005 17:37)
  24. ünlü bir mizahçıyı söyleşiye getirip bunu ücretli bir organizasyon haline getiren bir kulübün benzerini düzenlemesini dört gözle beklediğim bir atraksiyondur ayrıca. şimdi hangi kulüptü hangi mizahçıydı hatırlayamıyorum ama oldu bayağı, 2002 civarlarıydı ondan hafızam yanılıyor olabilir, taş düşebilir, ayı çıkabilir.
    (wondrous, 26.05.2005 17:43)
  25. öncelikle (bkz: anlayamama kabiliyeti)
    insanların her şeyin bir maliyeti olduğunu idrak edemediği hadise sanıyorum ki. ve bir sürü etkinliğin bedava olması sponsorların sayesinde olmaktadır.
    konser kısmı ise sponsorların katkılarıyla birlikte kendi kendini nötrlemektedir. organizasyonda mıyım değilim fakat hadisede dönen miktarları ve maliyeti bilmek için içinde olmama da gerek yok.
    bu işten biraz anlayan sezerciklere de tek bir sözüm var...
    (bkz: senin güttüğün koyun kadar çoban sikmişliğim var)

bunun dışında tek arzumuz okulumuzun hak ettiği gibi güzel geçmesidir.
    (radiance, 26.05.2005 17:44)
 sayfa  / 2