itü zirvede hiçbir güzel kızın olmaması   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. (bkz: kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş)
    (trustno1, 05.01.2006 01:51)

2. hiçbir sözcüğünün bir bileşik sözcük olduğunu bilemeyecek kadar kafatasının içindekini içgüdülerini yaratan hormonları üretmek amacıyla kullanan kişinin kurduğu cümledir. ukteydi dolmuş.

edit: ukte verildiğinde "itü zirvede hiç bir güzel kızın olmaması" şeklindeydi. moderasyon tarafından düzeltilmiş.
    (ucurtma, 05.01.2006 01:56 ~ 12:43)
  3. (bkz: wondrousun zirvelere dansöz getirmesi)
    (ucurtma, 05.01.2006 01:56)
  4. benden habersiz yapılmış bir zirve olmasından kelli ortaya çıkan durumdur. yoksa gelir ve seksi fücudum ve göz kamaştıran güzelliğimle tahrik dolu bakışlarımı birleştirir uktecinin arzularını tavana vurdururdum. itü zirve ne lan yarraam? bari adam gibi ukte ver.
    (assassin, 05.01.2006 01:58 ~ 07.05.2007 19:41)
  5. (bkz: yanlış)
    (bkz: ascella)
    (dlord, 05.01.2006 02:09 ~ 02:09)
  6. güzelliğin, "bedenin ve özün aptalların algılayamayacağı biçimde bütünleşmiş olması"ndan dolayı, gerçek gözünden ziyade gönül gözü kör bir insanın kurabileceği cümle. "o kadar zirveye gittin, iki kelam laf etmeden nasıl karar verdin beyefendi/hanımefendi" demek isterim ukteyi veren yazar arkadaşa...
    (eksiksizuyum, 05.01.2006 03:41)
  7. itü zirvede erkeğine göre kız olması durumu.
    ayrıca;
    (bkz: tüm kızlar güzeldir).
    (gülümsün, 05.01.2006 09:55)
  8. - lan olm, zirve varmış gedek lan
    - evek olm, itü sözlükte yazanların % 87 'si kızmış..hmmfff..
    - lan ben bi acayip olmdum üff.. zirveye 20 kişi gelse kafadan 16 tanesi kız lan
    - lan şimdi içkiili mekan, bunlar içerler de.. allaa..
    - güzelmidirler lan acaba
    - hmmm, olm dur başlığını açayın.. ordan ayıklarız gelen cevaplara göre
    - acaipsin lan, çakalsın, tilkisin
    - efuefeke efueke
    (lefteyenine, 05.01.2006 22:42)
  9. (bkz: türk erkekleri çok rerörerö)
    (wolfshade, 06.01.2006 00:23)
  10. zirveye gelen kızlara açık hakaret.
    (advoscotch, 06.01.2006 17:42)
  11. hiçbir kelimesine dikkatini çekerim azizim. kendi çapımda şöyle bir anlam çıkarmaktayım. "sözlükte güzel kızlar var aslında, ama doğrusu bizi pek iplemiyorlar ve de zirveye iştirak etmiyorlar.(bkz: e siki tuttum ben)"
    ayrıca
    (bkz: hey yavrum hey)
    (ephendy, 01.02.2006 06:33 ~ 06:37)
  12. (bkz: önemli olan iç güzelliği)
    (bkz: smiley)
    (juda, 21.06.2006 17:38)
  13. -abawww gene zirve var.
    -he hagget var abi.
    -abawww kızlarda geliyorlarmuş.
    -he hagget geliyorlarmış abi.
    -abawww bu kızlar güzel değiller lan. zaten itü zirvede hiçbir güzel kızın olmamasından galiba.
    -he hagget güzel değiller ve olmamasından abi.
    -abawww buldum. çirkin kadın yoktur az votka vardır başlığına bakam, kaç litre vodgaylan durumu kurtarırız.
    -he hagget bakam ve kurtaram abi
    (amon pa, 21.06.2006 18:18)
  14. (bkz: güzel kız yoktur bakımlı kız vardır)
    (bkz: itü zirvede hiçbir bakımlı kızın olmaması)
    (adanus, 21.06.2006 18:33)
  15. sözlükdeki güzel kızlar bazı abazalarla aynı havayı solumamak için gelmemiş olamazlar mı?
    zirveye katılan erkekler bu cümle üstüne espiri yapacak kadar yakışıklılar mı?
    (sahra, 21.06.2006 23:49)
  16. (bkz: napalım kardeşim zorla mı sattık)
    (anfinindistortiondugmesi, 22.06.2006 00:17)
  17. klasik olsa bile güzellik göreceli bir kavram olduğundan kimine göre "abi ne hatunlar varmış lan" iken kimine göre "ulan koca sözlükte bi tane mi güzel kız olmaz ya" dedirtir.
    (kazandibi, 05.07.2006 00:21)
  18. (bkz: zirve öncesi kitleleri germeyin)*

(gerçek olabilir mi acaba? wondrous kesin biliyordur ama bende numarası yok! allahım ne yapacağım ben??)
    (diazepam, 21.01.2008 15:17 ~ 15:18)
  19. sözlük platformunun bitmeyen derdi pıhtılaşmayan kan yarası..evet hepimiz brad pitiz ve eğer bir güzel kız gelirse kesinlikle tavlarız.. evet evet hatta hepimizin evinde kokulu mumlar ve çift kişilik yatağı var o kadar casanovayız..
    (vincent vega, 21.01.2008 15:20 ~ 15:23)
  20. çok üzücü bir durumdur. zirvedeki tüm erkekler o kadar yakışıklı, ilah gibi iken katılan kızların hepsinin de çirkin olması
    anlaşılır şey değildir.
    (arapbebek, 21.01.2008 15:35)
  21. üzgünüm dostlar...o kadar diyorum kendime katılma şu zirvelere insanların bi göz zevki var falan diye.dayanamıyorum işte.çirkin olduğum için hiç arkadaşım,sevgilim yok abilerim ablalarım.o yüzden sözlüğe takılıyorum zaten.zannediyorum ki herkes benim gibi çirkin.zirvelere bir katılıyorum görüyorum ki herkes taş, herkes cillop.sonra toplantılar bitiyor herkes çiftleşmeye başlıyor. o kadar çekici bir arada olunca yapacak bişey yok...ben kimseyle konuşup,tanışamadan götüme baka baka eve dönüyorum.önerim şudur çirkin kızlar zirvesi yapılsın benim gibi birileri varsa katılsın.tanışalım,kaynaşalım,saatlerce çirkinliğin avantajları ve dezavantajları üzerine konuşalım.he bir de hazır konuşuyorken ne olacak şu sözlükteki abazanlar diye de dertlenelim mümkünse...
    (kahraman inek öce, 21.01.2008 15:49 ~ 17:28)
  22. (bkz: sözlükten soğuma nedenleri)
    (w, 21.01.2008 15:53)
  23. benim gibi bir çok genci hayal kırıklığına uğratacaktır, zira her zirve sonrası olan bitendeki duyuruları heyecanla okur, beklerim ki şöyle bir haber çıksın :

duştan_yeni_çıkmış_şirine nickli şahıs , itü sözlük zirvesinde 1000 giri sahibi olmasını kutladı. seksi fotoğrafları için tıklayınız

ama olmuyor işte, itü zirvede hiçbir güzel kızın olmamasından mütevellit, olan bitende hep asagıdaki gibi haberler çıkıyor, hevesimizi kursağımızda bırakyor.

3_aydır_duş_almamış_azwepsa , 1000000000000000. gotik hatun arıyorum ilanın da sonuçsuz kalmasının üzerine zirvede şansını aramaya karar verdi. burun tıkacı almak için tıklayınız

sakalıbatar_davay_da_davar_stocky2001 nickli şahıs, 5 senedir parise gitmeyip, candan e. tercümeleriyle idare eden rus hatunların 1 hafta seks yapmadan duramamalarının, işi çok iyi bildikleri gerçeği üzerine etkileri konusunda yaptığı araştırmalarından arta kalan zamanı, zirvede senkronu kaymış yılbaşı tarkanı taklidi yaparak geçerdi. gayri-seksi fotoğrafları için tıklayınız.

evet, size söylüyoruz, lütfen güzel kızlar, kozalarınızdan çıkın, zirvelere katılın..
    (kornish, 21.01.2008 16:06 ~ 16:09)
  24. sözlüğün erkek egemen olduğu ve dahi -kimsenin kendi üstüne kondurmadığı- duvar tırmanıcılığının gelenekselleşmiş bir spor sayıldığı tezini güçlendiren çarpıcı önermelerden biri. benim anlamadığım facebook'u, sosyomat'ı bilmemnesi dururken "güzel bağyan yazar" bulma beklentisi neden mevcut tüm sanal sözlüklerin temel konularından biri haline gelmiştir? bu konuda mantık çaresiz, felsefe perişan. (sadece geyik demeyin yemezler canlar) üstelik sözlükte tonlarca örneği bulunabilecek önermelerden anladığımız kadarıyla, "güzel bağyanlar"dan iyi yazar çıkması beklenemez, zeki, esprili ve kültürlü olmaları da. "yani olsalar fena olmazdı ama şart değil, zaten yok öyle birşey" biçiminde tadından yenmez yargılarımız var hazır. o halde niçün ama niçün bu beklentiler, serin bir bahar sabahı erguvan kokulu o küçük ege şehrini kuşatan gümüşi bir sis misali (zorlama edebi yazar mode on) genç dimağları bulandırır bilmem, bilemem seher vakti ağlarım.
    (fantaghiro, 21.01.2008 16:33 ~ 16:38)
  25. (bkz: çok yakışıklıyım gelen kızlar dengim değil)
    (bkz: bred pit olsan adam değilsin)
    (gone with the sin, 21.01.2008 17:19)
 sayfa  / 2