kimi zaman fantastik işlerle karşımıza çıkan komitedir. gerçekte yokmudur tabii ki vardır; slm hoşgeldin asl vs. çekenler. sosyal tespit canavarları için gerekli olduğunu düşünerek bazı gerçekleri açığa çıkarmanın vakti geldi diye düşünüyorum. bakalım neler varmış.
-sarhoş ejderha- lan dop ehuehe (12.09.2005 20:13)
radiance -> sarhoş ejderha: vay kardesim napion lan yarak velkam. insan gibi giriler gir amina veriim oko mu (12.09.2005 20:23)
-sarhoş ejderha- sigtir (12.09.2005 20:35)
radiance -> sarhoş ejderha: sen sigtir senin amina veririm yarraam hem bunalimdayim hem tripteyim hem de bilmiom iste biseyler daha neticede senin amina veririm. git sikayet et bilemedin mudur bu buna konus (_(_)=============0 (12.09.2005 20:37)
yerel kyoto protokolü; çevre, insan, seksüel eğilim ve ansızın yerleşim sorgulayıcısı, kayıtdışı nüfus müdürlüğü, misafirhane-i terbiye lojmanı ve keza yukardaki izale edilmesi gereken misaliyelerin toplamı.
takip ediyorum her nesilde, üşenmedim.
şaşılmayacak şekilde <b>üyelerinin ömrü uzun değildir</b> bu muazzam oluşumun. sözlüğe katabileceği öncelikli içeriğin el oğluna, el kızına selam etmek olduğunu ortaya koymak isteyen çılgın bünyeleri "genç bunlar canım, kanları kaynıyor" sempatikliğinde değerlendirip, teletabi tostumu dişlemeye kaldığım yerden devam etmek isterdim elbette. lakin taa en tepeden "selam et" butonu ile verilen -en hafif tabiriyle- ayarı almayan taş kafa, yekpare mermer lahit nöron sahibi bünyeler tüm dinginliğimi alıyor, savuruyor beni el ninoların göbeğine.
ayarı almasına rağmen "eheh dur şakacılık edeyim ısrarla 15 tane aynı giriden yazayım" şiarındaki ata demirer, david copperfield, sermet erkin ve şesu mizahını harmanlayan yazar kişileri ise uzak bir galaksiye kaçmadıkça peşimden gelecek gibi.
aynı yeni gelen yazarlardan bir iki sene önce kaydoldu diye onları ezme çabasına giren, nerde olduğunu, yazıların ne amaçla buraya işlendiğini, girilerin mutlak sebebinin ne olduğunu ve daha düne kadar hepimizin ne kadar titrek girilere evet budur dediğimizi unutan şaşkın metabolizmaların yeni nesle verdiği huzursuzluk gibi, bu veritabanındaki byte israfı "x. nesil yazar. hoşgelmiş." tribine giren komiteciler de**kesif bir tiksinti yayıyor, farkında olarak ya da olmayarak.
yapmayın canım, hele ki bu sözlüğe katkınız daha destur girdiğiniz on giriden ibaretse sicilinizi bu selam etme satırları ile doldurmayın. nükteli bir uyarıdan anlamayana elbetteki bir an gelecek tepki verilecektir, sonra çemkirmemek için önleminiz şimdiden alın. allah allah diye kükreyen aslan goliath etmeyin kimseyi, rep peşinde gollum olmayın.
sözlük oluşumuna bireyin katılması için kimse onu zorlamayıp ,elinden tutup ''gel canım,gel güzel kardeşim'' demiyorsa geldiğinde de ''hoşgeldiniz aile salonumuz üst kattadır'' tadında girilerle canoluk yapmak yersizdir. bu durum rep sistemine prim vermez, kepeği önlemez, ışıltılı gülüş sağlamaz, muasır medeniyetler seviyesine taşımaz. yazanın nasıl düşündüğü hakkında bir fikrim yok ama eğer bişiler biliniyor ve önceki örnekleri de takip ediyorsak, bir takım dersler çıkarabilir, bu samimi gibi gözüken davranışın arkasında bişilerin döndüğünü anlayabiliriz. paranoya değil, fesatlık değil. güzelim database yalan söylemez. stratejilerimizi pc oyunlarında harcayalım.
"madem böyle bir oluşum var bizi neden karşılamadı?" diye merak etmekten kendimi alamadığım sözlük oluşumu. hani varsa bizde bilelimde karşılanalım ama dimi?.
sözlüğü bir sıcak bir aile kıvamına dönüştüren bir komite.
(bu sıcak aile ortamı olayı favorim zaten. sözlük sıcak aile ortamı olunca ne oluyor, sözlük yazarları aralarında seks falan yapamıyor mu onu merak ediyorum en çok.)
hayır gidip götünüze yarrak diye ironi yoksunu, kıt zekâ ürünü, seviyesiz ve saldırgan bir nick almak istiyorum ama ona da tutup "aaa, hoşgelmiş!" derler, beni sinirimden ağlatırlar, kafamı duvarlara vurdururlar, genç yaşımda helâk ederler diye çekiniyorum.
eğer brutal vocalist olsaydım, sapını gırtlaklarına kadar soktuğum mikrofonla bir kaç şarkı söylerdim. çünkü bugüne kadar atılmış herhangi bir uçan tekmenin sinirimi geçirebileceğini sanmıyorum.
karşılamadığı zaman, kişinin kendi ayakları üzerinde durması gerektiği dank ettiğinde, yoluna daha kararlı devam etmesini sağlayan komite. (bkz: içerlemek)
4. nesillerden sorumlu bakanı coccori olan komite.
son dakka editi: coccori'den boşalan koltuğa kimin geleceği merak ediliyor. şimdilik söyleyebileceklerimiz bu kadar. gelişmeler için bizi okumaya devam edin.
yazarlığı onaylanan yeni nesil arkadaşlara ''hoşgeldin'' diyerek nickaltı ilk girisini yazma komitesidir.
yazarlığın onaylanması için moderatörlere kendini ispatlamak için yazılan on girinin ardından, sözlükteki diğer yazarlar tarafından farkedilmeyi beklerken geçen zamanın bazen aylar sürdüğünü kendimden biliyorum. bu nedenle bir hoşgeldin demeyi çok görmemek gerekiyor diye düşünüyorum.
radyans yiğenimin dediği gibi denyo bir oluşum. niye denyo o mevzulara girmeyeceğim. üzgünüm komitacılar çok iticisiniz. sonra da adımız seri eksi oy veren ibne oluyor. yazık.