itü sözlük 4 yıl partisi   

sayfa  / 5
adana çık aradan

1. itü sözlük 4. yılını unutulmaz bir parti ile kutlamaya hazırlanıyor.

22 mart cumartesi gecesi bilyoner.com, doritos, botego ve power türk' ün katkıları ile studio live'da gerçekleşecek etkinliğin kapıları itü sözlük üyeleri ve misafirleri için saat 21.00' da açılırken biletix ve dışarıdan gelen misafirlerimiz için 22.00'da açılacaktır.

partide sahne alacak gruplar: pijama ve dolapdere big gang.

· bilyoner.com tarafından düzenlenecek olan oyuna katılanlar arasında bir talihli evine sony playstation 3 ile dönecek.

· merve'yi tavla'nın merve'si yalnız dimağlara derman olacak.

· doritos aç katılımcıları besleyecek.

parti bitişinden itibaren organize edilen after party'de elektronik müzikle çıldırmak isteyen, sabahın ilk ışıklarına kadar dans edecek enerjiyi kendisinde bulan çılgınlar, imam adnan sokak no.11 de bulabilecekleri factory de kendilerinden geçebilecekler.

http://www.itusozluk.com/... adresinden kayıt olarak partiye gelmiş sözlük yazarları ve onların misafirleri after party'e ücretsiz giriş yapabileceklerdir. 4. yıl partisine indirimli ve after party'e ücretsiz katılabilmek için kayıt işlemini atlamayın.

sözlük yazarları için kayıtlar 20 mart perşembe gecesi 23.59 da kapanacaktır. lütfen bu tarihe dek http://www.itusozluk.com/... adresindeki "kayıt" bölümünden kimlik bilgilerinizi bildirmeyi ihmal etmeyin.

faydalı linkler:

organizasyon sitesi: http://www.itusozluk.com/...
    biletix: http://www.biletix.com/...

iyi eğlenceler!
    (itüsözlük, 14.01.2008 19:52 ~ 26.02.2008 04:10)

2. orada olamamanın gerçekten canımı yakacağını şimdiden anladığım zirvedir. iş güçten dolayı orada olacak herkese "iyi eğlenceler" dilemekten başka çare yok.
    (dunya zikime eyfel dotume, 14.01.2008 20:01 ~ 20:02)
  3. oooh, pijama süper eğlendirir.. orda olacağımm.
    (bu takımdan tuncay gitti, 14.01.2008 20:08)
  4. zirveden öte bir olay.
    (manha de carnival, 14.01.2008 20:18)
  5. şahsım adına dolapdere big gang ile coşulacak gecedir. pijama hususuna hiç değinmek istemiyorum zira geçmişte bir duman konseri öncesi bir de haggard konseri sonrası beni bayıltmışlıkları var. teşekkür ediyorum şimdiden organizasyon ekibine ve tüm arıları emeğe saygı artı repe davet ediyorum.
    (chinaski, 14.01.2008 22:14)
  6. (bkz: acaba mıydı)
    (bkz: şov muydu)
    (chixculub, 14.01.2008 22:15)
  7. (bkz: olm naaptınız lan siz)

radiance "zirve" yapacak sanırım dedirtmiştir.olay yerinden sadece bizim kamerlarımıza yakalananlarla sizlerle beraber olacağız.şimdilik sendeyiz defne?

edit: asıl şimdi nasıl sığacağız diye düşündüm,dolapdere zaten 50 kişi.
    (dereotundannefretederim, 14.01.2008 23:39 ~ 23:52)
  8. bu sene insanları tatmin edecek olduğunu düşündüğüm, küçük ama güzel sürprizleri de barındıracak zirvedir.

tek başına gelmekten çekinen yazarların yanına bir arkadaşını ekleyerek gelmesi de tavsiye olunur.
    (pedagojik formasyon, 15.01.2008 00:16)
  9. biz biliyoruz da mı oynuyoruz lafının hakkının layıkıyla verileceği itü sözlük organizasyonu olacaktır muhtemelen.
    (iao, 15.01.2008 20:45)
  10. 2 ay öncesinden duyurulara başlandığına göre, süpersonik bir zirve beklentisi içine girdiğim olaydır. gelicem, görücem.
    (capibara, 15.01.2008 22:58)
  11. bir araya gelip dağıtılacak zirve. diğer üçünden kat kat güzel olacağı kanaatindeyim. nice yaşlara sözlük.
    (bermuda, 16.01.2008 02:02)
  12. en azından 400 yazarın katılması zirveyi düzenleyen arkadaşların bundan sonraki yıllarda buna benzer veya daha geniş çaplı organizasyonlara girişmesi açısından teşvik edici olacaktır. özellikle dinleyeceğimiz grupların seviyesi ve sponsor firmaların büyüklüğü bile bu organizasyona katılmak için yeterli bir sebep gibi görünüyor.
    (manha de carnival, 18.01.2008 18:01 ~ 18:01)
  13. ankaradaki yazarların toplanıp gitmesi ya da ankarada bir aktivite yapılıp yapılmıyacağını merak ettiren büyük organizasyondur.*
    (cornetto, 18.01.2008 18:19 ~ 18:19)
  14. ortamları yakacak, sabahları uzak edecek, sevenleri barıştıracak, üzüntüleri başka bahara bırakacak, ordan burdan şurdan yanar döner atraksiyonların beklendiği, wondrous'a hediye kucak dansı yaptırılacak, en baba radiance bizim radiance diye yumruk şov istenecek yok böyle bir olay denilecek bir hede.
    (stocky2001, 18.01.2008 18:32)
  15. organizasyon afişinin minik bir demosuna (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...) adresinden ulaşılabilir.
    (radiance, 28.01.2008 17:22)
  16. harika bir afişi olan şoko parti.
    (azwepsa, 28.01.2008 17:37)
  17. afişi çok güzel hazırlanmış olan parti. radiance çalışıyor.
    (camel, 28.01.2008 23:25)
  18. doğum günüme denk gelmiş
    (cüzi irade, 29.01.2008 00:20)
  19. bu muhteşem organizasyona katılmayı düşünen arkadaşlar http://zirvetor.itusozluk.net/... adresinde yer alan ilk giriye bakarlarsa pek hoş olacaktır.

bu güzide organizasyonda öncekilerin aksine kapıda nöbet bekleyen sözlük yazarları olmayacak. ondan ötürü avantajlardan yararlanabilmeniz için kayıt olmanız şart. zira kapıdaki kişiye "yea ben de üyeyim/misafirim, kayıt olmadım sadece isterseniz içeriden ahmeti çağırın, osman da olur" şeklinde çemkirmeleriniz pek faydalı olmayacaktır.

eğer ısrarla gizemli takılmayı, kayıt olmamayı düşünüyorsanız biletler biletixte:

http://www.biletix.com/...
    (radiance, 31.01.2008 20:03)
  20. (bkz: peki afişteki dansöz de bizi görecek mi)
    (radi, 31.01.2008 20:16)
  21. (bkz: 300)
    (iao, 31.01.2008 23:01)
  22. 300. kayıtlı yazarı görmemiz halinde bir adet dansöz organizasyona dahil olacaktır. 400. katılım için başka vaatlerim olacak.
    (radiance, 10.02.2008 20:31 ~ 20:32)
  23. bu organizasyona ısınma turları çerçevesinde bir kaç adet mini zirve yapılacak yakın zamanda inşallah. eskiden osuruktan bile zirve çıkarabilen itü sözlük halkını düşündükçe içim acıyor. anılarla falan boğuşuyorum. o ruh gitmiş "ee nasıl olcak" sualleri gelmiş. vallahi axel fox' u falan özledim.
    (radiance, 13.02.2008 00:53)
  24. bayan yazarların türbanlı ve mümkünse çene altından fiyonk şeklinde bağlanmış olarak katılması gereken zirvedir. ayrıca görsellerde ki resme aldanmayın yok böyle bişi. gece hep beraber ilahiler okunmasıyla başlayacak, daha sonra itü sözlük piyango çekilişine geçilecektir. kazanan 1 talihli zevcesiyle beraber umre ziyaretine gönderilecektir.
    (solt, 13.02.2008 01:10)
  25. şu ana kadar yapılmış en kral organizasyon olacağı su götürmez bir gerçek! nitekim sözlüğümüze yakışacak olan da bu! herşeyi tam, eksiksiz, dört dörtlük bir parti bekliyor bizi..(belki daha da fazlasını istenmiştir, bilemeyiz, onlar için de organizasyon ekibi canla başla çalışıyor, onlara da bir gönülden "helal olsun" geliyor!)

haa, istanbul dışında olanlara lafım yok zaten ama istanbul'da olup da bu zirveye gelmeyecek olanlara şaşarım..cidden, "ben ne yaparım orada?!", "zaten kimseyi tanımıyorum" bahanelerinin işlemeyeceği güzel bir zirve olacak..kaçmaz yani..
    (zeus, 13.02.2008 21:31)
 sayfa  / 5