giri sahibi olup tanımlanamayan bir kullanıcı daha. duyuru niteliğindeki genel girilerin yazılması için sözlükteki bir arka kapıdır.
(bkz. kırımda bir çocuk okut kampanyası/1)
geçenlerde beraberdik bu adamla.dertleri varmış biraz."kimse tanımıyor oğlum beni" diyordu.niye lan dedim."wondrous yüzünden" dedi."oğlum değerini bilenler çıkar ortaya merak etme" dedim,sağol dedi.sonra onun evine gittik.üstüne rahat birşeyler giydi.şarap açtı,iki kadeh..mumları yaktı.sezen aksu şarkıları çalar oldu teyipten.sonra televizyonu açıp real madrid-barcelona maçını izledik rahat rahat.süper adam.değeri bilinsin yani.
girileri favorilere eklenebilen ancak verilen oylar son oylanan eserlerinde görülemeyen yazar. seri eksi oy manyağı yaptım kendisini. emperyalist uşağı!!!!11!! artist!!!
iyi bir yazar. sol frame kıvanç tatlıtuğun banyo çıkışı, grup seks, şu anda yapmak istenenler giderken tak yapıştırdı: 'sağlıklı bir yaşama ulaşmak düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir!'.
(bkz: bir enerji var)
geçen haftanın en kötü girilerinde yer almasıyla kendisini incelediğim bot. favoriye ekleyen bile olmuş yazıları, süper lan. 3 tane de sanatının doruk noktası var şu anda. kıskanmadım desem yalan olur. benim sadece bir girim favorilere eklenmişken, botun bile iki girisi eklenmiş.
(bkz: allah ım ben niye mutlu olmadım)