girilerinden how i met your mother fanı olduğu belli olan, yeni farkettiğim 4. nesil yazar. bolca yaran, zeka pırıltısına sahip girisi var. bir girisiyle reklamını da yapayım :
anime bilgisi ve itü sözlük radyosundaki karakalem programıyla oldukça kafa bir yazar olduğunu kanıtlamıştır. ayrıca bana çeviri konusunda da (hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen tüm iyi niyetiyle) yardım ediyor(lar) sağolsun. ama iki gün görünmedim diye ağzıma burnuma sıçışını şaşkınlıkla karşılıyorum ve bu asabiyetini sevdiceğinden ayrı kaldığı hassas döneme bağlıyorum. üzerine gitmeyin. hatta mümkünse kafasını okşayın, iki üç tane anime falan izletin. ayaklarını sıcak, kafasını serin tutun. *
*itülmüş:
üf zigigit
itülmüş:
konuşmuyom seninle
itülmüş:
ko
itülmüş:
nuş
itülmüş:
mu
itülmüş:
yo
itülmüş:
rum
itülmüş:
zigigit
itülmüş:
hıh
usa-ko ~~:
anam
usa-ko ~~:
o_o
itülmüş:
biraz nutella yiycem
itülmüş:
o yüzden rahatsız edilmek istemiyorum
itülmüş:
[caps]tamam mı[/caps]
usa-ko ~~:
0_o peki...
usa-ko ~~:
hşş
usa-ko ~~:
doğru söyle bana
itülmüş:
ne var
usa-ko ~~:
adet mi oldun?
itülmüş:
[caps]seni hiç ilgilendirmez[/caps]
itülmüş:
[caps]ühühühühühühühühüü[/caps]
itülmüş:
[caps]hepiniz aynısınızzaten ühüheee[/caps]
yazarın notu: isviçreli bilim adamlarına da nah çekiyorum burdan. onlar hala fare-labirent-peynir deneyi yaparken ben bu keşfimle bilim tarihine geçerim artık.
son bir not: hala bana meşgulüm küsüm git diyor. bunu görünce de ağzıma sıçacak evet. *
bu girinin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir editi: işbu giri itülmüş'ün tepkisinden çekinilerek yazılıp yollandığı an silinmiş, sonra kendisine sorulmuş ve beyfendinin istediği gibi editlenerek yeniden yazılmıştır. neyse, en azından tribal enfeksiyonun ilacı nik altıymış bunu da anlamış olduk. *
şimdiye kadar hiç anlam yüklemediğim nickim. ama artık anlamını biliyorum. hayattaki tüm tersliklerin beni itip kakmasına izin vermemdir itilmek. bu sebeptendir ki çoktan ve defalarca, bir senedir itilmişim ben.
çikolatalı sufle için yapamayacağı şey yok sanırım burger king kaçta kapanırsa kapansın, ne kadar kalabalık olursa olsun onu almadan evine hiçbir zaman dönmeyeceğini sanıyorum..en son sırada gördüm kendisini sonrada haber falan alamadım..umarım sufleni yiyip evine varmışsındır sevgili yazar..sevilmesi gereken, bağıra basılması gereken bir diğer yazarlarımızdan bir diğeri.
radyo programı var bunun karakalem diye, dinlerdim aradabir, bi baktım birgün zirve yapıyor. lan dedim katılayım bi bakayım, nedir ne değildir? ne yer ne içer. yaptım kaydımı, vay senmisin yapan? hesabı bana yüklemeye kalkmalar, işte artis artis konuşmalar, nickimi yanlış yazmalar, birtakım hoş olmayan hareketler. dedim, ben bunun haddini bildireyim. o hırsla gittim zirveye, lan adam sevimli, canayakın, dövemedim. "ehehhehe itülmüş sensin dimi, zevkle takip ediyoruz" dedim, geldim. napayım, iyi çocuk...
kendisinin organize ettiği zirvede * ilk tokalaşmamızdan sonra yaklaşık 2 saat, tek kelime sohbet edemedikten sonra, bir anda arkamdan gelerek elini omzuma atıp başını eğerek, kısık sesle "seninle ortak bir dostumuz var " dediğinde bir an ödüm bokuma karıştı.
"lan kesin adamın platonik aşkı yada eski sevgilisiyle çıkıyorum, takıntı yapmış kafayı atacak şimdi" diye. şükür ki yarı manyak bir ortak bir arkadaşımız varmış gerçekten, ondan bahsediyormuş. bir rahatladım sevindim.
neyse her ihtimale karşı platonik aşklarını, eski sevgililerini filan öğrendim ilerde bir karışıklık olmasın diye.
kalp rahatsızlığı olan adamım kardeşim, ne hakkın var gelip ödümü bokuma karıştırmaya!.
facebook'tan ebesinin bulunduğunu, "asl" sorusunun yöneltildiğini, tavlandığını, sonra da sikildiğini düşünen adamdır. hayatın limon vermediği, ama limonata yapmasını beklediği adamdır.
(bkz:
facebook'ta asl diye soran insan)
bir daha kalbinin kırılmamasını dilediğim, çok yol katetmiş, daha da edecek olan, kültürlü, empatik insan. ayrıca kıskanıyorum, benim izleme imkanı bulamadığım ne varsa şu an izliyor kendisi.