|
|
- sevgili sözlük bugün yine bir ayar verdim.
ohh ne güzeldi yahu ...
bir de özür dilemesin mi
bi güldüm bi güldüm..
- sevgili günlük bugünlerde moralim çok bozuk sen de biliyorsun. son günlerde başıma gelen en iyi şey girilerimden birini bir yazarın beğenmiş olması, ne kadar duygulandım bilemezsin, ağlıyorum günlük, ağlıyorum... gözüm şişelere takılıyor becerebilseydim ne ala...
(ayrıca bkz. çok yalnızım be notepad)
- düşünüyorum günlük.. 3 gün sonra bu şehirden ayrılacağım ve elveda itü sözlük diyeceğim. içimdeki bu yazma sancısını seninle gidermek zorunda kalacağım, onun yerini tutabilecek misin acaba? bunu zaman gösterecek...
(mystra, 21.09.2004 17:01 ~ 17:02)
- (bkz. itülü)
- sevgili sözlük şövalye olmak gerçekten çok zor,
çalış çabala ünvan veriyorlar ...*
para istiyorum ben para
hep birilerini kurtar hep şan şeref bilmemne kazan
ayıp be millet hawaii'de karılarla kırıştırıyor biz bir taraflarımızı yırtarak şövalyeliği ayakta tutmaya çalışıyoruz..
ahh. günlük ahh.
ne dertliyim ben *
- sevgili günlük,
herkes, hersey altüst oldu, güvenebilecegim dostlarimdan sadece brutus kaldi.
julius sezar, iö 40
(bkz. forward maille gelmiştir anonimdir)
- sevgili günlük,
bizim imparator iyice sapitti, "ülkenin etrafina duvar örün!" diye tutturdu. yok artik ebenin... bu adam ya ülke sinirlarini bilmiyor ya da bizimle kafa buluyor.
mimar wung-zu, iö 200
- sevgili günlük,
içimden bir ses ay'a gidilecek, roma bölünecek falan diyor. hatta ikiz kuleler yıkılacak da diyor da, ben bu "ikiz kuleler" nedir onu çıkaramadım,haydi hayırlısı...
nostradamus, 1550
- sevgili günlük,
senden başka derdimi anlatabileceğim kimse yok! alt tarafi bir elma ya!
bir elma kadar değerim yokmuş iyi mi...
adem
- sevgili günlük,
kraliçe'nin sponsorluğunda aylarca okyanuslarda dolandım, bula bula
hindistan'ı buldum. şansımı... ben şimdi kraliçe'ye ne dicem ya? dalga
geçmez mi benimle, "kristof efendi hindistan'ı mı buldun, tebrik ederim!" diye?
kristof kolomb, 1492
- sevgili günlük,
bir yemin ettim ki dönemem.
hippokrat iö 400
- sevgili günlük,
aramızda kalsın ama, bizim stajer monica var ya, taş gibi şerefsizim! şeytan diyor ki, at sunu oval ofis'e, kim nereden duyacak ki!
bill, 2000
- sevgili takvim,
yarın beni başbakan yaptılar. ben de ankara'ya liman yaparak millete olan borcumu ödeteceğim. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli hasülüsas, hasülünis, hasülas, hasünilas, hasss....
tansu çiller, 2001
- sevgili günlük,
bu rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. ulan bir gece takılsam diyorum şuna, duyan olur mu acep?
baltacı, 1711
- sevgili günlük bugün bir e posta geldi bana.. hemen kopyaladım, koştum sözlüğe yapıştırdım. postanın <br>lerinden kalan satır bozulmalarını bile düzeltmemişim heyecandan. günlükcüm bi de şunu hatırlatiim, ekşi sözlükte çok kafa adamlar var, bana gelen bu yazıyı oraya da yazmışlar yıllar önce. ne güzel dimi? evet.
- (bkz: itü lü yazarın gizli günlüğü)
(mavio, 24.10.2004 05:00)
- sözlükçüm selam,
geçen makale yazdım, kaynak da belirtmeye üşendim, yazdım anonimdir, yolda buldum felan diye, ama telif hakkı dediler , vermediler.
bu insanlar neden bu kadar salak? ben herkesin hakkını vermiştim, etik açıdan doğru bir iş yapmıştım, hem güldürürken düşündürmüştüm, benim reyting hamdiden ne eksiğim var?
hem ayrı ayrı da yazdım entryleri ki böylece entry sayım artsın, istatistiklere gireyim, sonra ayrı ayrı beğensinler bir çok beğenilen entrym olsun.
hatta dur yeni başlıklar gördüm çok komik onları da açayım
(bkz: elma meyvesi)
(bkz: dedirten başlık)
imza:
michael jackson şarkıcısı
- şimdi günlük ben sana yazacağım ama söz ver kimseye okutmayacaksın, bilmeyecek diğerleri halimi-ahvalimi. hele hele kitaplığın üzerinde kesinlikle dolaşmayacaksın, bilirsin bizimki dayanamaz, alır okur seni. sonra da ben sana küserim.
gülümsün: -(bkz: küs mü barış mı)
sözlük : -(bkz: çocuksun sen)
- sevgili günlük,
dün yine bıyıklarımı aldırmaya gitmiştim, kapıdan girerken telefonum çaldı mecburen geri döndüm.
yine yapamadım yani.
bana inandığını biliyorum.
- sevgili günlük, (nerden sevgili oluyorsun lan?)
kendi kendine gizem yaratmışsın, gizliyim havalarındasın ama böyle gitmez ulan. sana yazdıklarımı elbet okuyacaklar. bugün acayip şeyler yapacak gibiyim, ki yapmaya da başladım. yılmaz güney furyası sonucu insanların nefretini kazandım, sonra karayılana yönelip sempatik olayım dedim. sanırım yılan kıvrıldı ama korkma henüz girmedi. aslına bakarsan sevgili oksana, evet ulan! itiraz etme adın oksana bundan sonra. kanım kaynadı ulan sana! gel bugün vücudumuza fıstık ezmesi sürüp, babaanne donlarından giyip çılgınca dans eyleyelim.. ha ne dersin? konuşsana oksana... lan ağzına soksana* senin gibi günlüğü icat edenin... neyse uykum geldi.. hadi eyvallah..
(bkz: günlüğe insan muamelesi yapan kişiler)
- sevgili günlük,
tahmin et bakalım bugün kimi gördüm? ahaha edemedin di mi çemçük seni. ahah şaka lan şaka. bugün caddebostan sahilinde tipitipi gördüm olm. evet evet şu bir zamanlar sakızdan çıkan hayali kahramanı. bende inanmıyordum gerçekten yaşadığına ama gerçekti gerçekten. ahah cümleye bak ya. neyse, bu tipitip çimenlikte oturan herkese 3 sahnelik skeçler canlandırıyo ve öyle de para kazanıyormuş. tebrik ettim, gittim imza istedim kırmadı beni iyi bir adammış bu gözlük çok sevdim. neyse sakız çiğnemem lazım şimdi sonra tekrar yazarım.
- yırtılmış, artık olmayan günlük.
- sevgili günlük,
sen ne kadar beceriksiz,fonksiyonsuz bir günlüksün ha?elalemin günlükleri neler neler yapıyor,mesela bak şu an sana bu satırları yazarken ezginin günlüğünü dinliyorum.yani,ezginin günlüğü konuşabiliyor.sen ne yapabiliyorsun söyler misin bana?ah o ezgi yok mu ezgi,zaten her şeyin en iyisi onda.çok kıskanıyorum ezgiyi sevgili günlük.aman ezgi duymasın bunları yazdıklarımı zaten o koca burnunu sevgilisi ne biçin kaldırmış,şimdi bunları bilirse havasından hiç geçilmez.gerçi nereden duyacak ki aptal günlük sen sadece bön bön yazdıklarıma bakarsın.ayy çok sinirlendim seni yırtıp daha şekil bir günlük almaya gidiyorum.
|