itü'lü erkek öğrencilerin pasifiliklerinden, kendi girişimci ruhlarındaki eksiklikten dolayı, sürekli çamur atıp sataştıkları;
kendi eksiklerini göremeyip, suçladıkları
"bıyıkssslıı, kıssa boylu ve gösslüklü"* şeklinde tarif ettikleri dişi öğrenci grubu.
**
"gelen gideni aratır" atasözünü külliyen yıkan, her sene gelen çaylakların bir öncekilerden daha bir şeker olduğu, "erken mezun olmuşum" dedirten insanlar.
her ne kadar yok ki abi,olsa da yazsak şeklinde muhabbetleri dönsede sayıları hiç de azımsanmayacak vasıflılarının gün geçtikçe arttığı kız topluluğu (bkz. kimya bölümü)
kendi işleri için yalvar yakan dövünen, yavşayan, ama kendilerine yardımcı olunup işleri bitince bir teşekkür bile etmeden çekip giden,sonra gene işi düştü mü eski tas eski hamam takılıp, gene selamsız çekip giden görgüsüzleri bolca barındıran topluluk. * ayrıca bu tipler genelde kendilerine yardım eden erkekleri de "ay ne güzel ilgi çekiyorum, bana yavşıyor" edası ile ışıl ışıl gözlerle izlerler.
yazarın notu:geçen hafta sabahın köründe labın kapısına dayanmış bir kızın birebir yaşanmış olay sonrası, bu sabah gene gelmesi üzerine yazılmıştır.
o kadar da kötü insanlar değiller.
genel olarak inanmak istemesenizde güzel olanları da mevcuttur güzide okulumuzda.
(bkz. kız başlıkları)
(bkz. itünün kötü tanıtımı)
aptal saptal tiplerin ilgisinden bayıp ta, bazen gereğinden fazla cesur olup birilerine ilgi duyduğunu direk belli eden ve sonrasında karşı tarafı haketmedii kadar şımartan bahtsız insan grubu kümesini de kapsayan evrensel küme
venüsten geldikleri için zaten sayıları az, az oldukları için karaborsa,karaborsa oldukları için kendilerini değerli zanneden şahsiyetler. burası istanbul kızım 16 milyon insan var 0,5 olasılıkla olaya dalarsak yaklaşık 8 milyon daha var sizden. havanız kime...
gittikçe sayısı artan itülü insan türü..
bu sene çok fazla miktarda alındığını hatta rektör tarafından kıyak geçildiğini düşündüğüm kızlar. nereye baksam kız. hadi erkekler yine iyisiniz...*