itülü itülüyü sikmezse rahat edememek   

adana çık aradan

1. öncelikle önermenin fiziki yapısına bakarsak, başlık görüntülemede kaybolan noktalama işaretleri sebebiyle "lölö yapan başlık", hugo lülülülü dedirten başlık" olarak algılanabilir, yanılgıya düşmeyelim.

ilerleyen zamanlarda uzun uzun inceleyeceğimiz bu konu altına girizgah yapmak gerekirse şöyle coşulabilir:

erkek : "ben itü'ye geldim"
    kadın : "ben itü'ye geldim"

erkek : "buradan bir kız ile izdivaçta bulunmalıyım, yeni çevrem itü olmalı."
    kadın : "buradan bulacağım bir erkekle ortak bir hayat paylaşabilirim."

başarısız girişimler, ya da girişim yapmaya dahi g.tü yemeden atıp tutmalar :

erkek : (kendine çeki düzen vermek yerine hatun keserek) "aha burda kızlar bıyıklı"
    kadın : (kendisine atılan 2 kaçamak bakışı bir halt zannederek) "ayyy, ıyy tüm erkekler abazan burdaağğ"

bu konuşmalar, düşünceler dört beş yıl gibi çok kısa addedilebilir bir okul hayatı boyunca ilerleyip, değişerek devam eder.

-itülü, itülüyü s.kmek zorunda mıdır?
    -itülü, itülü partner bulamazsa ölür mü?
    -itülü, itülü olmayan ve başka çevrelerden partner bulamıyorsa bu onun kendi çapsızlığı değil midir?
    -beraberlik yaşayamadığın karşı cinse b.k atmak sana madalya ya da plaket getirir mi?
    -gece gündüz aklında "allah'ım bak itü'deyim kız yok burda, ne yaparım ben?" ya da "allah'ım bunların hepsi abazan, burdan benim salaklıklarıma katlanan çıkmaz, beni kullanır bunlar" diye hayıflanan bir bünye itü'ye niye okumaya gelmez de çiftleşmeye gelir?
    -itü, ruh ikizi bulma kurumu mudur?

elbette insanın yıllarca aynı ortamda aynı havayı soluduğu insanlarla beraber olmak istemesi doğaldır, ancak berbat, asosyal ortamlardan gelip de buralarda bir haltmış gibi davranmak, kendi k.çını kaldırıp, itü'lü partneri takıntı haline getirmek hafif tabiriyle salaklıktır.

şimdi bu giriyi okuyalım ve güzel pazar gecemizi değerlendirmenin şahane yollarını bulalım, kafamız rahat eder.
    (palanthaser, 05.12.2004 12:39 ~ 23.02.2007 17:35)

2. itü'lü olma özelliğini biyolojik bir sınıflandırma zanneden, başka ortamlardan insanlarla ilişki kurmayı eşcinsellik, ensest gibi sapkınlıklarla eşdeğer tutan bir mantıktır efendim.

tabi sikmek kelimesi hoş değil. cima etmek diyelim...
    (wondrous, 05.12.2004 15:40)