|
|
- itü'lü olanlar itü'yü kazanıp gelmişlerdir, itü'lü olmayanlar da itü'yü kazanamamışlardır
- (bkz. hem kaliteli hem hesaplı)
(yuziko, 09.09.2004 16:39 ~ 16:40)
- sürü halinde gezeriz.
yüzümüzde hayattan bezdiğimizi gösteren bir ifade mevcuttur.
- onlar itülüdür diğerleri değil.*
(mazzo, 11.10.2004 22:34 ~ 06.07.2006 15:28)
- kareli gömleğe olan tutku.
- hayatın anlamını ders çalışmak olarak bilen erkekler genelde itülüdür.
- itü dışından biri olarak en dikkat çekici farkın okuldaki kız popülasyonu hakkında yaptıkları yorumlar
olduğunu rahatlıkla söyliyebilirim
- (bkz: fark göremiyorum ya sen) o da insan, bu da insan.
- itülü erkeklerin, genel olarak kızları özellikle de itülü kızları aşağılama eğilimi.
- itü'lü olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu
- 20 - 16 = 4 cm
(bkz: ortalama)(mavio, 14.12.2004 15:44 ~ 05.08.2005 17:15)
- çoğu itülü kızlar hakkında genelleme yapıyor, biri diğerinin dediğine arka çıkıyo falan..bunun dışında pek de bir farkı yok, karşı cinsim olan insanlar işte..aralarında çok sevdiklerim de vardır, hiç sevmediklerim de..
- görmüş geçirmiş hanım kızlarımızın yorumlarının bir hayli dikkate alınacağı mevzudur.
- görmemiş geçirmemiş pencere önü çiçeği kıvamında uzaktaki yalnız kulesinden yaptığı saptamaları döküp saçanların dikkate alınmayacağı hatta tabiri caizse siklenmeyeceği mevzudur.
(radiance, 02.04.2005 23:49 ~ 03.04.2005 00:01)
- büyük çoğunluğu itülü olmayan diğer yaşıtlarına göre yeterli olgunluğa erişmemiştir ki ortaokul çocukları gibi kızlar şöyle çirkin yok efendim böyle bilmemne diye konuşurlar, oysa ki kızların sadece itüdekilerden ibaret olmadığını bilmezler okulun dışı karı-kız kaynar, buyrun efendim bulsunlar oradan.
- zamanın birinde girdiği bir sınavın ardından formun birine karaladığı kod numaraları itü adında bir okulu tuttuğu için yolu oraya düşenlerle, başka yeri tuttuğu veya hiç bir yeri tutmadığı için yolu oraya düşmeyen erkekler olarak başlar bu fark. sonra aslında kısa bir zaman gibi görünen dört yıl şartları dahilinde yoğurur bu okul sizi. ister ki mühendis olun hayatınız iş olsun çalışmak olsun adam olun. sen bir seçim yapmak durumunda kalırsın. ya en güzel yaşlarını yaşaman gereklidir ya da okulun senden beklentilerini karşılamak için büyük fedakarlıklar etmen. kararsız kalırsın, düşünürsün, herşeye boşverirsin için rahat etmez çünkü senin arkadaşlarından bazıları birşeyleri farkına varmışlardır. yok olmaz böyle der okula asılmak istersin, yaşıtlarının geçirdiği zamanla kendinikini karşılaştırıp hüzün dolarsın, yapamazsın! neden diye sorarsın uzunca zaman kendine neden? neden etrafımda kolayca okunarak bitirilebilen mezun olunca da buradan mezun olduğum zamankinden dağlar kadar farklı olmayacağım bir sürü okul varken ben burdayım diye. senin gibi kafa dengi arkadaşların vardır onlarla tartışırsın biz niye bu hale geldik acaba diye. asosyallik, abazalık vb. aldığın eleştiriler değildir sorun. aksine karşılaştırdığın adamların çoğundan daha sosyalsindir, daha çok kız arkadaşın vardır. esas sorun "neden"dir? 18 yaşında kendi arkadaşlarımla sidik yarıştırdığım için bir çoğundan yüksek puan almaya kasmamın karşılığı bu mudur diye düşünürsün. ben mühendisliğin ne demek olduğunu bilmezken sırf adımın önünde böyle bit titr olsun isteyenler için mi bu hale geldim diye düşünürsün. acaba dersin, gerçekten benim sahip olduğum yeteneklerle gelinebilecek tek yer burası mıydı? hayat olması gerekeneden daha erken kapını çalmıştır. gereksiz yaşlarda gereksiz sorumluluklar beraberinde gereksiz memnuyitsizlikleri getirmiştir. yıllar böyle geçer gider.sonra bir gün çalıştığın iş yerinde he şeyi geride bırakmışsındır. eski takıntılarından sözlükte bir iki cümle okurken itülü erkekler ile diğer erkekler arasındaki fark başlığını okursun ve kafa yorarsın acaba çok mu farklıydık diye. sadece düşünürsün. hiç bir cevap yoktur aklına gelen. meğer gerçekten tek fark üzerinde yuvarlakları doldurduğumuz o formmuş. başka hiç bir şey değil.
- itülü erkekler: okulda kız yok da o yüzden böle kaldım da gençliğimi yaşayamadım da aman aman amaaan (ağıt şekline devam eder...)
diğer erkekler: aman bulunduğum ortamda kız yok diye kız bulamicam diye bişey yokki madem kız olsa hepsini götürücem, süper deneyimlerim, cinsel hayatım,ilişkilerim olucak,madem o kadar iyiyim,giderim dışardan bulurum orda bolca var hepsini de tavlayabilirim o zaman... e ne duruyorum. gideyim bari.kanasın dünyaaaam,yansın oldu olacak (neşeli ve kendine güvenerek hoppada hoppada devam eder...)
tabiki bütün genellemeler yanlıştır paradoksuna bir göz kırpmadan bitirmiyoruz. süperiz. yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varınca.ne şarkıydı be
|