"elfçe eğitim hakkımız, söke söke alırız" diyen, "yaşasın elflerin kardeşliği" diyen, ama gürültü patırtı ve kirlilik olmasın diye sağa sola afiş asmayan orda burda gösteri yapmayan öğrenci topluluğu.
eğer var iseler kulaklarını bizden sakınmışlar kendileri. diğer türlü pek ayırt edemiyoruz efendim, herkes insandır burda, elf cüce orc mamut falan ne arar itüde diye aklımıza bile gelmemiş. varmış meğer.
saçlarını sarıya boyatıp, okula hergün fön çektirip ve bi ton makyajla gelen kızlar elflerin güzel bir ırk olmasını kendilerince bu şekilde yorumlayarak ve sağda solda "ben elfim" diye gezinerek kafaları karıştırmaktadırlar.
sene 2003. ömer tacir türkçe1 dersi. hoca yapay dilleri sormuş sınavda ve bi çocuk elfce yazmış. işte o zaman anladım ki itüde gerçekten elfler yaşıo...
bu kadar fantastik olayların geliştiği okulda (bkz: 7 şubat 2006 kar tatili) değil elf , ejderha görsem şaşırmam.ama tabii ki neticede bir elf görmek ejderha görmekten iyidir herhal...
elf dili ve edebiyatı bölümü açılmasını istiyoruz. açılırsa hemen öss'ye girip yazacağım.
derken itünün teknik okul olduğu aklına gelir espiri sahibisinin. cayar. iü'ye açılırsa ösym kapısındayım.