|
|
- itü'deki erkeklerin maksimum %1'ini oluşturduğunu tahmin ettiğim tür.
- sayıları az olsa da varlıkları kabul edilen erkeklerdir.
- (bkz: itüdeki güzel bayanlar)
- erasmus denen programın kendilerini kandırıp avrupa memleketlerine göçürttüğü azınlık.. kelimenin tam anlamıyla azınlık..
- genellikle yanlarında aysel gürel'den türemiş bir kızcağızla gördüğüm insan grubu. işin ilginci güzel kızların da babundan türemiş erkeklerle dolaşıyor olması. birinin dur demesi gerek bu işe!
- (bkz: azwepsa)
(bkz: kornish)
(bkz: dawsan)
(bkz: stocky2001)
(bkz: hay)
(bkz: johnnyenglish)
vs.
- (bkz: itü makina fakültesi)*
- genelde en iyi örneklerine taşkışlada rastlanması nedeniyle, bilinenin aksine sadece erkeklerin değil, itünün bilimum kızlarının da (hatta yıldız, msü de eklenebilir) taşkışlaya aktığı neden..
- -hani
-nerde
-nasıl yan,
-öyle bişey var mıydı?
-iyi de ben neden görmüyorum?
diye bir şey yazarsam hakaret olacak bir cevaptır.
- taşkışla'da ikamet eden yaşam formlarıdır, ne de olsa benim familyam*
- kızların rüyalarını süsleyen itülü erkeklerdir. hepsi birbirinden yakışıklı, birbirinden karizmatik, birbirinden cool, birbirinden zeki.... saymakla bitmez bu özellikler efendim...ha unutmadan bir de bunlar var
(bkz: her itülü erkeği abazan sanmak)
(bkz: itü abazan ilişkisi)
(bkz: itü asırlardır abazan)
(bkz: itü mezunu abazan mühendisler)
(bkz: itülü abazan öğrenciler)
- elimde bunlardan 5 - 6 tane vardır. sırf yakışıklı erkek bulamadığı için abazan gezen dünyanın en taş bayanlarına, güzelliklerinden ötürü acı çeken çilekeşlere tanesini 100 dolardan bırakırım. pazarlık yapılır.
- (bkz: ben sen o biz siz onlar)
- (bkz: palanthaser)
- yakında halka arz edilecekler, sonra da ihale usulü ile yeni sahiplerine adil bir şekilde kavuşacaklardır. paniğe mahal yok. her şey eşitlik ve demokrasi için.
- böyle gençleri bounda da görmek isteriz. itü'deki kısıtlı kız nüfusundan muzdarip olan varsa içlerinden, gelsin günlük ziyaretlerde bulunsun civar üniversitelere. kapımız açık sonuna dek.
- bilinenin aksine en çok denizcilik fakültesinde rastlanırlar....
- teşhir etmek istemezdim fakat;
(bkz: sycokiller)
(bkz: chixculub)
(bkz: azureel)
- onlar bizim zamanımızda makine fakültesinde olurdu . ders saatlerinde demek istedim. sonra kantinleri dar mı gelirdi bilemem , taşkışlaya çıkarlar , bir kaç deli bakış atıp okullarına geri dönerlerdi. hem yakışıklıyım hem aranıyorum kalıbını kendilerine yediremediklerinden midir bilinmez , bakar bakar giderlerdi yani.
|