itü tatil değildir  

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. beni kopartan cümledir. bir yaşıma daha sokandır. aşırı da saçmadır. kaala alınmamalıdır. protesto ediyorum lan.
    (viola, 07.02.2006 10:31)
  2. (bkz: itü allah senin belanı versin)
    (bkz: itü allah seni bildiği gibi yapsın)
    (yako, 07.02.2006 10:35 ~ 10:35)
  3. (bkz: olsa da kodum olmasa da kodum)
    (culdesac, 07.02.2006 10:37)
  4. öğrenciye zulmü misyon, asırlardır çağdaşlığı vizyon olarak benimsemiş itü yönetiminin son bombası. hayır okula benim gelip hocanın gelememesi nedir alla alla...
    (alçaköfte, 07.02.2006 10:39)
  5. (bkz: geleneksel itü kar leoparı tatbikatı)
    (atropos, 07.02.2006 11:46)
  6. (bkz: cevap gecikmedi)
    (bkz: karrak)
    (braveitu, 07.02.2006 12:10)
  7. (bkz: itü katil değildir)
    katil değil soyguncu, haraççı... daha taze ayak bastı parası çarptı benden.
    (bkz: sözlükte içini dökmek)
    (azwepsa, 07.02.2006 12:25)
  8. (bkz: kimi kandırıyosun sen)
    (bkz: itünün tatil olmadığına inanamamak)
    (chixculub, 07.02.2006 12:26 ~ 18:31)
  9. özel üniversitelerin birçoğunun ve tabi diğer devlet üniversitelerinin hepsinin tatil olduğu sınavlarının ertelendiği ortamda teknik üniversite öğrencilerinin mağra adamı olduğu varsayısıyla yapılan duyurudur. üstelik özel okul öğrencilerinin büyük kısmı servisleriyle okullarına giderken biz kendi imkanlarımızla sokaklarda rezil olmaya mahkumuz. itü ne derse desin benim için karda okul tatildir. ayrıca devletin kurumu gece yarısı tatil diye açıklama yapmıştır. (bkz: ben tatil ettim oldu)
    (delilah, 07.02.2006 12:36)
  10. duyuru

üniversitemiz, 7 şubat 2006 salı günü tatil değildir. eğitim öğretime devam edilmektedir.

itü rektörlüğü

p.s.okulumuzda an itibariyle hiçbir hoca bulunmamaktadır.olan hocalarda sınıflardaki öğrenci azlığından ötürü derslere girmemektedirler.
    karzede itü öğrencisi.
    (jineps, 07.02.2006 12:53 ~ 12:54)
  11. (bkz: itü 31 olsan çekilmezsin)
    (ufkabakan81, 07.02.2006 12:54)
  12. trt gibi önemli bi kuruluşu kolpacı durumuna düşüren açıklama...
    (bkz: http://www.trt.net.tr/...)
    (skin, 07.02.2006 12:58)
  13. haaa yani senin tatil değildir diye bas bas bağırman bile fayda etmiyor artık bu devirde itücüm, hocalar dahi gelmediği bir günde senin bu uyarını dikkate alacak bir allahın kulu yoktur..şahsen bu tarz tatil var mıdır, olur mu, olmaz diye karar veren bireylerin biraz daha mantıklı hareket etmesini öneriyorum..allah aşkına okulu tatil yapmasan bile böyle bir günde ne kadar kâr elde etmeyi planlıyorsun okulundan??! sana kârdan adamlarınla iyi günler dilerim itü..
    (zeus, 07.02.2006 13:03 ~ 13:21)
  14. bunu anca rektör söyler rektör işitir; başka kimse de önemsemez bu duyuruyu. ben bugün gemi inşaat fakültesine gittim. o kadar çok kar var ki kaldırım gözükmüyor. koskoca fakültede 4-5 kişiydik(bunlardan birisi kantinci abla). dün zaten saçma bi saat olan 16:00 da tatil etmişler okulu. benim saat 16:00 da dersim vardı eğer mal gibi bekleseydim ortada kalacaktım. siz de bu uyarıları dinlemeyin, okulda zaten 100 kişi filan vardır onlar da hep gidiş yönünde ilerliyolar; geliş yönünde değil. bugün rektör gemi inşaat fakültesine gelecekmiş, heralde kimse olmadığını görünce yine tatil eder 18:00 da okulu...
    (equalizer, 07.02.2006 13:32)
  15. trt aslında tam olarak yalancı durumuna düşmüyor bu konuda. hatta devlet kurumları arası zeka sıralamasında şaşırtıcı biçimde fark ettiriyor kendini. bakalım nasıl duyurmuş konu ile ilgili haberini.

"kar eğitime engel
    kar yağışı nedeniyle istanbul, edirne ve çanakkale ile tekirdağ'ın çerkezköy ve kırklareli'nin demirköy, kofcaz, vize ve pehlivanköy ilçelerinde okullar bugün (07.02.2006) tatil.

marmara, ışık, beykent, istanbul , istanbul teknik ve istanbul ticaret üniversitelerinde bugün (07.02.2006) ders yapılmayacak, kadir has üniversitesi'nde de sınavlar ertelendi. "

farkettiniz diğ mi? haberin ilk paragrafında okullar tatil denirken, ikinci paragrafta bu kelimeler tercih edilmiyor. içimden bir ses bu haberi hazırlayanlar arasında zamanında itü'de gerçekleşmeyen kar tatilinin çilesini çekmiş birisinin parmağının olduğunu söylüyor.çok net belirtmiş. "ders yapılmayacak" , valla tebrik ederim trt her ne kadar sen de bir devlet kurumu olsan da bu havada okulda ders yapılmayacağını garip itü yönetiminden daha hızlı kavramışsın.
    (culdesac, 07.02.2006 18:43 ~ 18:51)
  16. dağdan kurt inen sevgili okulumuzda öğrencilerin kara bata çıka koşuşturmacaları rektörlük makamını zevke getiriyo herhalde. hayır o karların üzerinde onları tövbe est... okulun içinde resmen bir mahkumiyet söz konusu el değmemiş doğa dedikleri şey itü için geçerli...inşaat girişinde kaldırımla yol birleşmiş. orda burda insanlar düşüyo yuvarlanıyo ama yok...bari öğrenciyi getirttin bi iki iş makinası getir de yolunu aç. ben işimi yaptım siz de öğrenciliğinizi yapın de.. allahın dağından (beykoz vs) gelebilen insanlar okulun içerisinde ilerleyemiyor....yok yok bu okul bize işkence etmekten pek bi haz alıyo
    (palantir, 07.02.2006 18:56)
  17. kırmızı harf büyük punto
    bi de el çıksaydı monitörden iki tane tokat çaksaydı
    anladık tatil yok
    sanki ilk hafta okula gidilir
    (felis, 07.02.2006 20:29)
  18. evet tatil değildi okul. ve biz sabahın köründe dersimize gittik. o da ne? güzel hocamız derse gelmemişti. ve öğleden sonraki dersi beklemeye başladık. hocamız derse geldi. o da ne? 29 kişilik sınıfta 7 kişiydik. ve ders anlatılmaya başlandı. o da ne? 3 saatlik ders 1 saatte bitmişti.

evet iyi ki gelmişiz. yoksa başka ne zaman fakültemize giderken leğen kemiği çatlatma şansı bulabiliriz. ve ne zaman kara saplanmış ve yolu boylu boyunca kapatan ve her an devrilecekmiş gibi duran aras kargo kamyonundan uzak durmak için diz boyu karın içine gireriz? ve soruyorum size, ne zaman bu kadar içten küfür etme şansı yakalayabiliriz?
    (akaydo, 07.02.2006 20:38)
  19. hocanın derste iki kişi olmamız münasebetiyle kantinde çay eşliğinde devam edelim demesine sebep olan durum. çaylarımızı bitirince kar daha fazla bastırmadan eve gidelim dedik.
    itu itülüğünü yaptı, tatil yok diyip gözlerini kapadı. hocalar öğrenciler kafalarına göre takıldılar. okul böyle bir başka güzel
    (eriyenadam, 07.02.2006 20:47)
  20. "ulen hakkaten bunlar arıymış! ne azim arkadaşım" dedirten hadise.
    (lazarushadow, 07.02.2006 23:57)
  21. inatla biz çalışkan arılarız,ama yeri geldimi de böyle sokarız mantık çerçevesinde hareket eden itülü halden anlar büyüklerimizin internet aracılığıyla ve itünün girişinde yazdığı cümle.
    (bkz: pantolonun ütülüsü,mağdurun itülüsü)
    (sercekafasi, 08.02.2006 02:36)
  22. kısacacı marifet...
    sorumsuzluk ve saygısızlık..

işin komiği;daha doğrusu trajikomiği okulumuzun pazartesi akşamından,çıkan yalan haberler ve çıkabilecek olası haberler için bir nevi tedbir gibi web safyasında 7 şubat 2006 salı ve takip eden günlerin tatil edilip edilmeyeceği hava durumundaki gelişmelere göre üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır diye bilgi vermiştir...
    fakat sabah saat 5 olur bu bilgi değişmez ,saat 6 olur,saat 7 olur,saat 8 olur,devamını uyuduğum için bilemiyorum...ama ne tatildir ne de tatil değildir diye bir bilgi vermemesi ne kadar büyük bir sorumsuzluktur..insanlar,öğretim görevlisi,idari görevli,öğrenci olsun evlerinde çıkacaklar öyle ya da böyle okula gidecekler ama saat 8 oldu hala belirsizlik...okula gelmek için bu saatten sonra mı yola çıkılıyor sanıyorlar bilemiyorum... bunun nasıl bir mantık olduğu zaten merak konusu...koskoca itü yönetiminin bu yaptığı saygısızlık ve sorumsuzluktan başka bir şey değildir.
    (spooky, 08.02.2006 03:16)
  23. itü tatil değildir, itü azimdir,hırstır. meteor da düşse tatil olmayacaktır. "itülüysen her koşulda gelcen okula kardeşim" mantığı güder. ama rektör gelmez bu sırada okula. gelmesin o kendini öğrencilerinden çok daha çok sever. öğrencilerini sevmez ama servislerini sever. servisler için duyurular çıkar öğrenci ahalisi bakar web sayfasına mal mal tatil haberi için ama öğrenciler için tek bir duyuru bile çıkmaz.itü'lü olmak ayrıcalıktır. öyleyiz baksanıza çok ayrıcalıklıyız biz.
    (bliss, 08.02.2006 13:11)
  24. bu duyurudan anladığımız kadarıyla; hava bir tek itülüye muhalefet etmiyor.
    (sycokiller, 08.02.2006 15:27)
  25. itü'lü öğrencinin yağmur çamur ve de kardan etkilenmediği düşünen itü rektörlüğünün iki yıl önce yaptığı duyuru. tabii öğretim üyelerinin etkilendiğini unutmuşlardı.
    (stocky2001, 17.02.2008 17:41)
 sayfa  / 2