|
|
- dış mihrakların sözlüğümüz üzerindeki politik oyunlarıdır deyip tanımımı yapıyorum.
değil eksi oy, oy bile vermeye üşenen bir yazar olarak söyleyebilirim ki, böyle başlıkları gördüğümde okumadan eksiliyorum. ne önemliymiş bu oy meselesi be. len söz siz mesaj atın ben hepsini artılicam, yeterki zırlamayın. sabah sabah bir sözlük keyfi yaptırmadınız amına koyim.
edit: başlık yine başıma kalmış.
- az önce yazdığım bir girinin üzerine seri oylamalarla bana musallat olmuş kişi veya kişilerdir. son oylanan eserler kısmında sırasıyla yazdığım tüm girilerin film şeridi gibi gözümün önünden peşisıra geçmesi, beğenilen eserlerin bir bir listeden silinmesi işin oldukça eğlenceli kısmı olmuştur. burdan da anlaşılmıştır ki bunlar sağlam bir örgütlenme halindedir. aslında bu kişilerin tespiti hiç de zor değildir, istenirse uyarı/ceza vb. verilebilir ama boşvermek lazım, onlar da sözlüğün renklerinden, eğlencelerinden, en azından beni şu sıkıcı mesai saatlerinde çokça eğlendirdiler.
(volga, 24.04.2007 13:36)
- (bkz: gökkuşağısözlük)
- bu ibnelerin bazıları da körü körüne ideolojik bir görüşe mensupturlar. onlar için söylenen bir sözün doğruluğu, söyleyenin kendilerinden olup olmadığına bağlıdır.
(cesim, 24.04.2007 13:54)
- -ayol alii bu sözlükte ibne varmıdır?
+bilmem ki?
-dur anlarız şimdi.
- (bkz: @830340)
- seri eksi oy yediğini sanan embesillere tepkinin bir ürünüdür bu örgütlenme...
ek: ben de çoğumuz gibi seri eksi oy yedim elbette (ya da seri eksi oy yediğimi sandım*). ama halen "gelin lan şuna eksi verelim" diye dolanan bir grup ibne olduğunu sanmıyorum. bunlar münferit olaylar efendim.(radula, 24.04.2007 14:25 ~ 20.05.2007 18:50)
|