belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  3. · prison brake
  4. · yaran diyaloglar
  5. · dersim katliamı
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · ikinci abdülhamid
  9. · birbirine benzeyen ünlüler

itü sözlükte darbe  

1. ekşiden beri devrim rüzgarları eserken ister istemez aklımıza esen harekettir.

itü sözlükteki gidişattan memnun değiliz. sıkılıyoruz burada. çok sıkıldım ama! tamam vondurus ve diğerleri de iyi çocuklar ama olmuyor böyle. zaten günde 5 sayfa başlık açılıyor anca... bu da vondurus'un suçu... öyle işte. moderatörlerin de suçu. wondurus'un yerinde bir tiki hatun olsa, 5 tane de gotik hatun modertaörü olsa... hatta ve hatta yazarlar arasından seçilmiş bir kurtlar konseyi olsa... evet evet... çözüm bu.

hazır ekşi'de başlamışken burayı da mı bi ferahlatsak? bi sözlük anayasası çıkartırız. ispik kurulu, melaba bağyan kurulu, you touch my tralala kurulu falan da kurarız. of süper geyik olur.

(bkz: olsa da yesek)*
    (azwepsa, 21.12.2006 17:58)
  2. (bkz: moderasyon çok rererö davranıyor)
    (bkz: chat 'te hiç insan yok, çok rererö)
    (bkz: seri eksi oy veren ibne çok rererö)
    (bkz: sözlükte hep rererö muhabbeti var, ıyk)
    (lefteyenine, 21.12.2006 18:06)
  3. moderatörlerin ve wondrous'un sözlükten atılıp sezensevdası ve ekibinin sözlüğün başına getirilmesi şeklinde olabilecek fantezi.
    (excalibur, 21.12.2006 18:13)
  4. yeni modlar eşliğinde itü sözlük gotik hatunum olur musun, gel kesişelim sevişelim şeklinde zirvelerle gelişmesini, bu yazara yaz aparatlarıyla yuva yapma isteklerinin önünün açılmasını beklediğim darbe
    hatta bütün modları şutlayalım, modsuz harekete devam edelim, ipimizi koparalım, koy a. koyayım haline bürünelim. bayraklar yakılsın, devletler yıkılsın, a lar daire içine alınsın.

ibret-i alem olsun diye de eski modların girileri müzede sallandırılsın.
    (venom, 21.12.2006 18:16 ~ 18:18)
  5. ekşi sözlükteki kendini bilmezlerin kendi aralarında, kendi kendilerine yapıp yine kendilerinin güldüğü bir hadisenin itü sözlük'e taşınmasını kendimce yersiz ve gereksiz buluyorum. çünkü biz farklı dünyaların yazarlarıyız. aramızdaki fark, onların sırça köşklerde oturuyormuş havasında, bizim ise belediye otobüsünün arkasından koşup ta yetişememiş memleketim insanının ruh hali içinde yazmamız. bu yüzden onların yaptığı espriye bizim gülmemiz, türk insanının operadan zevk alması kadar rererödür. ayrıca itü sözlük ile darbe, terörle islam gibi yanyana bile görmek istemediğimiz bir hadisedir.
    (stairway to heaven, 21.12.2006 18:28)
  6. (bkz: sözlükteki keyfi yönetim)
    (sycrone one, 15.03.2007 12:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil