gündem
  1. · google wave
  2. · boylumlama
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  8. · entry
  9. · bütün gün yan gelip yatmak

itü sözlük yazarlarının ölüm ile imtihanı  

1. itüsözlük sanal alem olduğundan, gerçek alemde azraile karşı pek bir şey yapamamaktan kaynaklanabilecek imtihan. allah sabır versin

(görsel: azrail/104775)
    (anka, 11.10.2009 16:38 ~ 16:44)
  2. güzel bir imtihan oldu açıkçası. haketten ne pis bir şey oldu lan, abov midem ekşidi, küfretmiycem yok.
    (kodu mu oturtur, 11.10.2009 16:47)
  3. geçer notun ne olduğu muamma olarak kalacak imtihandır.

zira sanırım qrs komplexi ile ilgili olarak gelişen bir giri olacak bu. her iki başlıkla da alakalı;

kendimden başkasını örnek göstermeye gerek yok.

öncelikle şunu dedim ;@4047938 akabinde de şunu; @4048028

zira @4048756 bahsedilen şeyler aklıma geldi. sonrasında defalarca kanıtı olan kişilerle mesajlaştım.

en sonunda da şunu dedim : @4048532

hiçbirinden de vazgeçip silmeye niyetim yok. ya da gidip çemkirmeye de. kimse zorlamadı bu girileri girmeye ya da kimse zorlamadı üzülmeye. ben istedim oldu. birisine kandırdı diye çemkirmenin ne alakası var? kanmasaydın o zaman.

bunlar gelişirken uçurtma ve onun gibi düşünen kişilerle de tartışmaya girdim. bundan da pişman değilim. hala aynı fikri savunuyorum. ölüm ve sonrasında duyulan hisler dalga konusu olacak bir şey değildir. bunu en başta yaptığı iddia edilen qrs de dahildir, ardından yazılanlarda.

hah bu imtihanı qrs başlatmıştır. hala aynı şeyi söylüyorum. tanıdığım qrs böyle bir şakayı yapmaz. tanıdığım qrs'de sözlükteki karakteridir. üzüntüm de zaten sözlükteki karakterine karşıdır. ve yine aynı şey olsun yine aynı üzüntüyü duyarım. yine ağlak yazılar yazarım. yine bu ağlak yazılarla dalga geçenlerle tartışırım. yine söylüyorum çünkü;
    (bkz: ölümle şaka olmaz) iyi de oldu. sözlükte dün ve bugün online olan birçok yazarın hayat-ölüm çizgisiyle bir kez daha yüzleşmesine sebep verdi.

bu imtihanın sonucu nedir ;

sanal dünya olan ama nedense birçok insanın hayatını yönlendiren ve etkisi olan bu sözlükte varolan birinin ölümüne üzülmemek mi? (bu zeki kesim.)
    aynı sanal dünyada cirit atıp arkadaşlıklar kuran ama ölüm üzerine dalga geçen taraf olmak mı? (bu hem zeki hem duyarsız kesim.)
    aynı sanal dünyada zaman ayıran, hayatı ile ilgili ayrıntları veren ve tanısa da tanımasa da ölüm haberi ile üzülen diğer kesim mi. (saf, kek, aptal bile olabilecek kesim.)

bu imtihanın sonucu ne şimdi?

(bkz: kime göre neye göre)
    (komiknickbulamadim, 11.10.2009 17:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil