|
|
- (bkz: ciddi geyik)
- (bkz: seviye)
- yazarlar ciddi fakat yazdıkları kimi zaman gayri ciddidir...
- öncelikle:
(bkz: şerefsizim benim aklıma gelmişti)
itü'ye ilk geldiğim zamanlarda sürekli aklımı meşgul eden durumdur ayrıca,sanırım sözlüğe özgü bir durum değil.henüz çömezlik ziyadesiyle ağır basarken bünyede;özellikle inşaat kantinindeki ağır,ciddi ve ilginç(!) ortam bunu düşünmeme yol açmıştı:
- herkes mesafeli,herkes soğuk.nereye geldim lan ben?
tarzı düşüncelere de garkolmadım değil.
ama zamanla,ortamlara akınca sıkıntı kalmıyor elbette.mesele bünyeye uygun arkadaşlara ve sınıflara denk gelmek.zaten biz çok samimi insanlarız.
di mi lan?
- (bkz: palanthaser)
(bkz: iki blok ötede)
(bkz: wolfshade)
(bkz: jugis nomen)
(bkz: lefteyenine)
verdirip durmayın bana bu listeyi kardeşim, alalalalalaaa.
(çok cıvık oldum lan..dur ciddi birşeyler sıkıştırayım)
öhm..türkler bir milyon ördek 300 bin de tekila yemiştir..meh meh meh..hömmm..
edit: istek üzerine listedeki isimler edit'lenmiştir, edit'lenebilir.
- belki de sadece öyle gözüküyordur. zirvelerde, sözlük chat te, yazarlarla tanışılıp yapılan msn muhabbetlerinde çok samimi bir hava vardır. 100 tane giri yazıp hani ortam, hani muhabbet demek yanlıştır. önce birşeyler vermelisin ki sözlüğe sözlükte sana versin. ayrıca modlar da esprili olmak zorunda değildir. ssg nin mizah yönü güçlü ise o onun özelliğidir, zorunluluk değildir.
- (bkz: itüsözlüğü çok ciddiye almak)
her daim yeni ufuklar peşinde koşan, aslında tek dertleri dünyayı daha yaşanır bir yer haline getirmek olan, benim onun bunun farkedemediklerini farkedip bunu ifade eden, bunu ifade ederken de "ehehe negzel demiş lan" dedirtip bana tebessüm ettiren sarhoş ejderha ve adı geçen diğer şahısları böyle lakayt, iki dakika efendi gibi duramayan, sürekli kakara kikiri peşinde kimseler olarak lanse ettiğimden dolayı sözlük camiasından özürlerimi dilerim.
saf anlamda "komik" olmaktan korkan arkadaşları diğer yazarların gözünde bu komikliklerinden ötürü boş, kafasız, şamatacı gösterdiğimden dolayı malum zatlara ciddiyetlerinden icap haklarını teslim eder (öylelerdir, ciddilerdir), diğer arkadaşları bilmiyorum da bu sıkıntısını dile getiren nevi şahsına münhazır yazarı yukarıdaki listeden çıkardığımı iletirim. o iğrenç "komik" listeye de kendi ismimi eklemekten çekinmem, çünkü benim, hayat görüşümü ve kendimi komik kelimelerle ifade etsem de gerçekten salt kakara kikiriden ibaret olup olmadığını anlayamayacak insanları kaale almak, sahte bir statü edinmek gibi bir derdim yok.
ciddiyim.
p.s. listede isminin bulunmasından sebepli veya sebepsiz rahatsızlık hisseden başka arkadaşlar varsa, peşinen özrümü diler, isimlerini sileceğimi bildiririm. yazılarını okumaktan keyif aldığım için komik olduklarını düşündüğümü bilmelerini isterim.
- bende zaman.com.bikbik uzantılı gazete sitelerinden haber ve yorum kopyalayıp her on girimden sekizinin alıntı olmasını sağlama gerekliliği hissini uyandıran pis kaka durum. hatta öyle ki çok daha ciddi olursa bu pis kaka durum zaman haftasonu eki, zaman çocuk eki falan takılıyorum ki keyfim yerine gelsin güleyim. zaman.com ya da zaman gazetesi demiş miydim yeterince?
zaman, en iyi tasarım ödüllü gazete. bağımsız gazete, zaman gazetesi, söylemiştim değil mi?
- o kadar ciddiler ki gülmekten hacetimi kaçırma noktasına geliyorum abdestim bozuluyor.
(subuo, 01.11.2006 20:14)
- (bkz: bunlara hiç gerenk yok)
- (bkz: ne sandın yarrağım)
- (bkz: aferin iyi düşünmüşsün)
- (bkz: giri girerken takım elbise giymek)
- çünkü;
(bkz: itü sözlük te ciddi seks sıkıntısı var)
- (bkz: yazarlık ciddi iştir)
- "moderatörler karşısında önümüzü ilikliyoruz. küfür ettiğimiz zaman tü diyip ağzımızı çalkalıyoruz. o derece!"
- -bu itü sözlük yazarları da çok ciddi canım
-e nolcak ki yoksa yazarlarla ciddi mi düşünüyosun?
-yok zaten askerliğimi yapmadan ciddi bir ilişkiye giremem
-o nerden çıktı şimdi hadi sen bi çay koy gel
-çay yapmakta ciddi bi iştir bak
-nası ya?
-çok ciddi söylüyorum
-bence sen herşeyi gereğinden fazla ciddiye alıyosun bu son ciddi olsun bu arada
-ciddi olmayacaksan ben gidiyorum
-ybsg!(abece, 01.11.2006 23:34)
- (bkz: zevzeklik)
(çarut, 01.11.2006 23:37)
- başlığı açtığımda sağ tarafta "itü sözlük; vakur" banneri çıkmasıyla beni duygu seline atan. beni inandırmak için zorluyordu sanki.
- (bkz: oturmaya mı geldik)
(bkz: biz biliyoruz da mı oynuyoruz)
- (bkz: gayet ciddiyim)
ve hatta
(bkz: hala ciddiyim)
|