itü sözlük makina zirvesi 

sayfa  / 4
adana çık aradan

1. gerçekleştiği taktirde o haftaki program hakkındaki giri sayısı epey fazla olacaktır.
    (gitaristkaptan, 08.04.2007 22:57)

2. gerçekleştiği taktirde itüsözlük pankartı açıp "biz burdayız" diyebileceğimiz zirve olur..güzel olur.
    (makedamnsure, 08.04.2007 23:03 ~ 09.04.2007 00:15)
  3. (bkz: hay aklınla bin yaşa)
    (marauder jingo, 08.04.2007 23:15)
  4. gerçekleşmesi takdirinde pek çok yazarın katılabileceği, akıllanıp çaylak olmadığım takdirde benim de büyük bir mutlulukla katılabileceğim zirve. aslında yeterince tanınan ve reklama da ihtiyacı olmayan sözlüğümüz için, gene de iyi bir tanıtım olacağı barizdir.
    (akarui, 08.04.2007 23:20 ~ 23:20)
  5. gerçekleştiğinde yazarlarını mutlu-mesut kılacak organizasyon..
    (dirtypain, 09.04.2007 00:14)
  6. kız kardeşimle harıl harıl davetiye aradığımız bir dönemde ilaç gibi gelen zirve.
    (betatron, 08.06.2007 14:13)
  7. o hafta ki konukların güzel olmasını ümit ettiğim zirve.
    (hawk, 08.06.2007 14:23)
  8. daha önce makina tecrübemin olması ve 6 saat süren programın ardından bir hafta boyunca yaşadığım bel ağrısını düşünerek kesinlikle katılmayacağım zirvedir..
    (ametmac, 08.06.2007 14:31 ~ 17:36)
  9. gidecek yazarlara evden ya da sevgilinizden aldığınız aşkım yazılı yastığı kıçınızın altına koymak üzere alıp gitmelerini önerdiğim zirve. özellikle program devam ederken ayağa kalkamadığınız ve dışarı çıkamadığınız için bu yastıkların size gerçekten çok yardımı dokunacak. kapının önünde 1 ytl ye güzel yastıklar satan bir amca var o da olur.
    (dna, 08.06.2007 14:35 ~ 14:42)
  10. keşke eski nesillerin kayıtta önceliği olsa dedirten zirvedir. lan bari burada bir işe yarasın şu nesil olayı! şaka bir yana 50 kişi nasıl dolmuştur hayret, arada sırada kontrol etmek gerek kayıt için.

ekleme: bir el atın lan!
    (sycrone one, 08.06.2007 23:05 ~ 23:05)
  11. göz göre göre kontenjanı dolmuş zirvedir.

(bkz: biri çıksa da yesek)
    (langstrand, 09.06.2007 00:39)
  12. dün gece rüyamda gördüğüm zirve. uzun saçlı, sakallı, tombiş bir arkadaş temsilci seçilmiş, sözlük adına selam ediyordu sahneden herkese. içimden bu wondrous falandır dedim. niye böyle rüyalar görüyosam artık çaylak mıyım neyim yoksa? (bkz: istersen inanma)
    (tahinpekmez, 09.06.2007 12:34 ~ 12:34)
  13. 16 haziran'daki programa katılmış olmamdan dolayı bazı tavsiyeler:

+ herkesin isim ve tc kimlik no listesi hazırlansın. kapıda soruyorlar ve grup halinde alıyorlar herkesi. sonra beklersiniz ve sizden önce girenler iyi yerleri kaparlar.
    + studyo içinde bir şey yiyip-içmek yasaktır. ama orada bir adet kantin var. fiyat olarak ortalamanın biraz altında satıyorlar gibi geldi.
    + oturduğunuz yerin arkasında hoperlör olup-olmadığına dikkat edin. çıkışta uzun bir süre işitme kaybı yaşayabilirsiniz.
    + okan'ın yardımcıları arasında iki tane taş hatun var. fazla dik dik bakmayın.
    + bir kaç programı seyrederek yerleşim planını iyi ayarlayın. program boyunca alttan verilen sislere yakın oturursanız dumanlı ve bulutlu bir program olur sizin için.
    + bence en güzel yer tribüner değil, yer minderidir. uygun bir boşluk sağlanırsa kucak kucağa yatılabiliyor.
    + çıkışta hava serin oluyor. ince bir hırka alın.
    (ugokhan, 18.06.2007 16:09)
  14. 5 dakika önce rezervasyonlarının açılması gereken, nereden kayıt olunacağını bilmeyen bir bünye için "ulan acaba başka bir yerdemi açıldı acep", "açıldıysa zaten şimdiye yer kalmamıştır" gibi irrite eden cümleler kurdurtan zirve

kucak dolusu sevgiyle gelen edit: dünyayı kurtaran adam hakketten varmış
    (dereotundannefretederim, 20.06.2007 23:06 ~ 23:26)
  15. an itibariyle sözlükte f5 rekorları kırdırtan zirve.

(bkz: formula f5)

not: (bkz: kişi herkesi kendi bilirmiş)
    (aksamustune dogru kis vakti, 20.06.2007 23:06 ~ 23:08)
  16. kaydımı silmediğim halde kaydımın kendiliğinden silindiği zirvedir.

gerekçelerini araştırıyorum.
    (ximxili, 20.06.2007 23:39)
  17. zirvenin son kayıt günü olan 29 haziran'a kadar ,katılmak isteyen yazarların resepsiyonu devamlı kontrol etmesini tavsiye ettiğim zirvedir. olur ki katılmaktanda vazgeçenler olur,sözlüğü daha az kişiyle temsil etmemek gerekir.
    (dark elven, 22.06.2007 01:18)
  18. 80 kişiyle ciddi bir konuk kitlesini oluşturacağımız zirve.birileri pankart falan hazırlasa bari...
    (betatron, 22.06.2007 20:22)
  19. son kayıt gününü "tın çokta tın" şeklinde alaylara karşılamakla beraber kişisel temizlik açısından hazırlıklarımı hızlandırdığım zirve. istediğim zaman kayıt yaptırıp, hatta kayıt yaptırmadan bile bi telefonla gelirim. konut listesiymiş pankartmış böyle ayrıntılarla yormayın ya beni. milletin de canını sıkmayın. hiç bu işlere, prosedüre filan bulaşmadan gitmek isteyenler bana özel mesaj atsın. sağdan soldan güncel konulardan sohbet ederiz.

hee bu arada pankartımı taşıyacak çocuklara da kolaylık sağlayın. elimi kolumu salllaya sallaya girerim ben nasılsa. ama hayranlarıma sahip çıkılsın. oradayım. cumartesi gecesi makinadayım. haydi itü sözlük diyorum, duyuralım sesimizi.
    (kayser sozer, 22.06.2007 22:19 ~ 22:38)
  20. bakırköy yada taksim servis kalkış noktalarından birinin seçilip resepsiyon fasilitesi üzerinden onaylanması gerektiği mesajı az önce elimize ulaşan zirve.

ilk zirvem.
    (ağ kablosu, 24.06.2007 23:17)
  21. keşke yazar arkadaşlar yakalarına kendi nicklerini yazıp taksalar biz de orada kimin kim olduğunu bilsek dediğim zirvedir. zirve ile ilgili nacizane bir istektir.
    (te5ir, 25.06.2007 00:11)
  22. şu dakikalarda 2 kişilik boş kontenjanı olan zirvedir. ilgilenenlere duyurulur.
    (mahone, 27.06.2007 01:22)
  23. yavaş yavaş nasıl bulaşacağımıza karar vermemiz gereken zirve.
    biz iki kişi taksime birlikte gidecez ama kalan 78 kişiyi nerde bulabilirim,diye düşünmekteyim.
    (betatron, 27.06.2007 19:29)
  24. iki kişilik boş kontenjanın dolduğu ve hakikaten de artık tam manasıyla ne yapacağımızı konuşmamamız gereken zirve. o iki yeri kendime ayırdım. bazı özel dostlarıma. gücü yeten varsa alsın. neyse şunun şurasında kaç gün kaldı. ben 8 kişiyle küçük bi dağ evine kapanacağım. sapanca'da. sabah ağva'da kahvaltı edip gelelim diyoruz nasıl fikir eyy ahali! kalan 67 kişinin taksim özsüt'te buluşacağı söyleniyor ne kadar doğru zirvetör'de konuşalım. yalnız cumartesi öğleden sonraları havra'da çocuklara ilahi dersi verdiğim için servis kalkış saatlerinin bi düzene girmesi gerek. diğerleri nerde toplanıyor bilen var mı yahu! off ya hep böyle oluyor.
    (kayser sozer, 27.06.2007 19:39 ~ 19:41)
  25. organizasyon katılımcılarına bir kaç önemli ayrıntıyı hatırlatmakta fayda görüyorum:

1- taksim akm nin önünden saat 19.30 da servis kaldırılacaktır. servis ücreti gidiş dönüş 10 ytl dir.

2- sözlüğe kayıt olurken verdiğiniz ismin gerçek isminiz olduğunu kontrol edin. zira resepsiyon bölümünün listelerinde kişilerin nick nameleri değil gerçek isimleri liste olarak verilmektedir.

3- hem servise binişte hem de stüdyo yetkilileri tarafından kimlik kontrolü yapılacaktır. bundan dolayı kesinlikle kimliğinizi getirmeyi unutmayın.

4- bu organizasyon misafirlere kapalıdır.

5- makina ekibi organizasyon için uygun bulmadığı katılımcıları etkinlik alanına almama hakkını saklı tutar. bu konuda itü sözlük'ün bir yaptırımı yoktur.

6- programın tahmini bitiş saati 04.30 dur. ancak çeşitli ek atraksiyonlar ile ortamdan tahmini ayrılış saati sabah 06.00 'ı bulabilir.

7- resepsiyondaki kayıtlar kapanmıştır. şu anda 15 kişilik ek kontenjan bulunmaktadır. katılmak isteyen kişiler mesaj yoluyla bana ulaşabilirler ve kontenjan durumunu yine resepsiyondan takip edebilirler.

--katılımcılar bu maddeleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaklardır. --

resepsiyon ile ilgili not: resepsiyon organizasyonlarına kayıt olmalarına karşın düzenli şekilde katılım göstermediği tespit edilen kişiler daha sonraki organizasyonlara katılma hakkından mahrum kalacaklardır.

not 2: organizasyon alanına kendi imkanları ile gelmek isteyen katılımcılar konu ile ilgili benimle ayrıca iletişime geçebilirler.
    (radiance, 28.06.2007 02:57)
 sayfa  / 4