belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük kolbastı team
  2. · kolbastının amına koyim
  3. · kolbastı
  4. · kolbusters
  5. · itü sözlük halay ekibi
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · okan bayülgen
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · yaran lise anıları
  9. · genç sen

itü sözlük kolbastı timi  

1. memleketteki gidişatın vehameti sebebiyle kurduğum oluşum. şimdilik tek başımayım. artık bu vatan sahipsiz değil. madem kolbastı gibi bi gücümüz var, bunu neden iyilik için kullanmayalım? sütçü süte su mu katıyor, çağırın bizi kolbastı atalım karşısında feleği şaşsın, evsahibi zam mı hoop "iki finduk" anında kontrat cebinde.

ilk eylem olarak bugün 75 kuruşluk ekmek hayvanlığıya bile yetinmeyip onu da çift yapıp kakalamaya çalışan şerefsiz fırıncıya yaptım. aklı çıktı şerefsizin.
    (heathcliff, 13.04.2009 20:02)
  2. itü sözlük hoptek timi'ne karşı bir oluşum, destekliyoruz
    (elchupacabra7, 13.04.2009 20:13)
  3. oynadıkları kolbastıyla ali samiyenin kapalı tribününü yıkmaya yeltenen oluşum.
    (mican, 13.04.2009 20:16)
  4. geçen gün tim olarak geyiğin dibine vurarak taşaklarımızı gezdiriyorduk. çay bahçesinde oturan kalabalık bir bayan grubunun bu erkekler hep aynı. maç ve karı - kız başka birşey bilmezler gibi klişe tarihinin en önemli laflarını ederken bir anda dayanamayıp karşılarına geçip oynamaya başladık. büyük bir şok geçirdiler. hatta içlerinden biri ayyy durdane bana birşeyler oluyor deyip bayıldı.

ardından misyonumuzu tamamlamış olup kolbastı oynarak evlerimize dağıldık. artık yeni görevler bizi bekliyordu.
    (uzayi kurtaran dunyali, 13.04.2009 20:27)
  5. (tremonti, 13.04.2009 21:14)
  6. klişe imha timigibi bir timdir bu, kolbastı oynandığına dair sinyalleri alır almaz olay yerinde vuku bularak söz konusu kişilerin ümüğünü sıkar.
    (radiokaos, 13.04.2009 21:24)
  7. (elpinoras, 20.04.2009 02:10)
  8. yıllar önceydi. üniversite yıllarında genç talebeydik. genç dediysem gene de uzatmaları oynayan üniversite öğrencisi işte. iyi arkadaşlıklar vardı. ümitler vardı. dost bildiğim insanlar da varmış. evinize zamanında aldığınız dost bildikleriniz mesela. çok yakın arkadaşlarınızdan birisinin harç parasını iç edip, adamın finallere girememesine, dolayısıyla okuldan atılıp hayatının kararmasına sebep olanlar gibi. daha sonra bu parayı istemeye gittiğinizde kampüs ortasında 5-6 çapulcuyla kız arkadaşınızın önünde sizi döven tiplerdir bunlar.

sakin sakin evde otururken, bir telefon geldi, üniversiteden bir arkadaşımdan. "o yavşak var ya, pangaltında bi lokantada oturuyo şu an" dedi. ev de çok yakındı. fırladım bir anda o sinirle evden. yolda çok sevdiğim iki insanı kırma pahasına vakit geçirmeden oraya ulaştım. işte oradaydı yıllar sonra lokantadan çıkıyordu. "layn" diye bağırdım. irkildi döndü baktı. bir başladım kolbastıya. kendimden geçmişim. kendime geldiğimde, yerde baygın yatıyordu.

rahatlamıştım. o arkadaşım af la tekrar girmişti okula, 2 sene kaybetmişti. ama onun ömründen bir 10 yıl gitmişti. ha kolbastıdan bu kadar korkulur mu derseniz, siz siz olun kalp hastası olan düşmanlarınıza karşı cep telefonunuzu montunuzun cebinden silah şeklinde doğrultmayın derim. ölür mölür. bi de onla uğraşırsınız.
    (heathcliff, 25.04.2009 00:25)
  9. silentpain nickli arkadaşın aralarına dahil edilmesini istiyorum, zira kendisi kolbastıya yeni açılımlar sağlayacak doğu-batı sentezi bir tekniğe sahip..
    (alkolik2000vemüslümünkuzeni, 25.04.2009 00:51)
  10. flaş tivi ile anlaşıp önümüzdeki yıllarda çok meşhur olacaklarının sinyallerini vermişlerdir. yayın akışı için tıklayınız; kolbastı/78256))" onmousedown="return bkc('3415919','%28g%F6rsel%3A+kolbast%FD%2F78256%29')">(görsel: kolbastı/78256). evet.
    (8yaşındaysanızveaşıksanızhayatgerçektençokgüzel, 05.05.2009 02:32)
  11. bende seninleyim arkadaşım. meclisin önünde kolbastı oynamayı talep ediorum. neye uğradıklarını şaşırırlar. darbe yerine kolbastı timi. yehu
    (kahrıbela, 07.08.2009 23:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil