belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük irc toplantıları
  2. · vuku bulanlar
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · boylumlama
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · okan bayülgen
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · kanyak
  9. · yaratıcı beşiktaş taraftarı

itü sözlük irc toplantısı 3  

1. pek eğlenceli, verimli geçtiği tecrübeyle sabit itü sözlük irc toplantıları serisinin üçüncü bölümü.

genel olarak yazarların sorularını cevaplayacak, sözlük formatı, sözlük kuralları, sözlükte olan bitenler hakkında fikirlerinizi alıp, görüşlerimizi paylaşacağız. itü sözlük'ü ciddiye alan her yazarın, merak ettikleri konularda kendilerini aydınlatabileceği, gözden kaçırdığımız ufak ayrıntıları bize bildirebileceği faydalı bir mecra olacağını düşünüyoruz.

üçüncü nesil yazarların da sözlüğe adım attığı bu hareketli günlerde herkes için faydalı bir aktivite olması dileğiyle.

zaman:
    23 ekim 2005 pazar
    saat 21:00

mekan:
    irc.ttnet.net.tr #sozluk kanalı (bkz: ttnet irc server)

[geçmiş toplantılar için:
    (bkz: itü sözlük irc toplantısı)
    (bkz: itü sözlük irc toplantısı 2)]
    (wondrous, 21.10.2005 22:14 ~ 22:16)
  2. insanların sözlükle ilgili fikirlerini paylaşması ve aklına takılan şeyleri dile getirmesi için güzel bir fırsat. önceki iki sefer de başarılı geçmişti kanımca. yazarların kendi içinde iletişmesi fikir/görüş belirtmesi veya geyik yapması için de faydalı bir dalga. söyliyecek bişeyim yok diyorsanız bile takılın. belki ilginizi çeken birşeylerden bahsedilir veya gözünüzden kaçmış bişeyler aklınıza gelir. sonuçta sözlük bir, üç, beş veya 20 kişinin değil bütün yazarların katkılarıyla şekillenen bir oluşum.
    (radiance, 21.10.2005 23:36)
  3. belki gerekli olabilir diye yazmakta yarar var sanırım...
    irc scriptiniz yoksa eğer ;
    * http://www.efnet.org/... adresinden edinebilirsiniz.
    * ttnet server'ına girmek için bar'a " /server irc.ttnet.net.tr 6668 " yazınız.
    * authcode muhabbeti çıkacaktır. bir şekil halledersiniz.
    * /join #sozluk
    (radiance, 23.10.2005 18:07)
  4. (ben de öyle biliyordum, 23.10.2005 19:52 ~ 19:52)
  5. istiklal marşının ardından wondrous'un açılış konuşmasıyla başladı an itibariyle. katılımcıların statüsü +100 artacakmış. öyle duydum.
    (spyder, 23.10.2005 20:58)
  6. son konular şunlardır:
    -tematik sözlük çalışması
    -legal olmayan entry girişleri
    -theme olayı
    -kovan durumu al-sat bölümü yenileme
    -ingilizce türkçe karışık entry girmek
    (netmonster, 23.10.2005 22:57)
  7. http://www.itusozluk.com/... adresinden loglarına ulaşılabilir.
    (wondrous, 24.10.2005 19:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil