belki ilginizi çeker
  1. · akla her seks geldiğinde ağaç fidanı dikmek
  2. · itü sözlük ağaç dikme kampanyası
  3. · itü sözlük türkiye orman olsun kampanyası
  4. · ekşi sözlük hatıra ormanı
  5. · itusozlukhatiraormani hotmail com
  6. · ekşi sözlük
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · aşkın yedi seviyesi
  3. · boylumlama
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · ugg
  6. · insanın hayatına sıçan şeyler
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · üçüncü nesil yazarların sözlüğü ele geçirme planı
  9. · özlü sözler

itü sözlük hatıra ormanı  

1. duyarlı sözlük yazarlarının azıcık paraya kıyıp ve biraz da zaman ayırdığı takdirde oluşacak, biz öldüğümüzde de yaşamını sürdürecek ölümsüzlük anıtı...
    (montekristo, 26.06.2007 04:18)
  2. olsa harika olur; kendi adıma konuşayım çorbaya tuzunuda atacağım plan, program, proje. ne derseniz.
    (pasteteux, 26.06.2007 22:52)
  3. kesinlikle kurulmasında istenirse yardımcı olmaya aday olduğum oluşum.
    zaten dikim zamanı olmadığından şimdiden hazırlanılırsa ancak gerçekleştirilebilir.

edit:ülkemizde ormanların büyük bir çoğunluğu devlet arazisi üzerine kurulu olduğundan, yer sorunu talep olduğunda çözümlenebiliyor.
    (rhododendronluteum, 26.06.2007 23:10 ~ 18.07.2007 22:59)
  4. kazma kürek hazırım, geliyorum, gelmeliyim diyerek atlayacağım proje..
    (miss pet virus, 26.06.2007 23:15)
  5. hatta bu plan belli büyük şehirlerde veya rüzgarın yönüne göre uyugn şehirlerde aynı gün aynı saatte toplaşılıp başlatılsa harika ötesi olacak, içinde birazda olsa duygusallık barındıracak etkinlik.
    (pasteteux, 26.06.2007 23:51)
  6. fikir ortaya atılalı bir yıldan fazla olmasına rağmen sanırım kimse herhangi bir şey yapmamış bunun için. üzerlerinde nicklerimizin olduğu ağaçlar çok güzel dururdu gibi geldi bana. kankaların ağaçlarına yakın duran ağaçlar. her sene geleneksel olarak ağaç dikim günleri, piknik falan. sikko zirvelere ayrılan süreyi buna ayırmak çok mu zor olurdu cidden?
    (ahmak ı hayal, 13.08.2008 18:51)
  7. kesinlikle hayata geçirilmesini istediğim bir proje. düşünün ki kankalarınızın ağaçları bayırda yaldır yaldır uzanıyor. ağacın birinin üstünde (örneğin 'dımıltıs' nikli bir yazar var) "dımıltıs" yazıyor. geceleyin elinizde minik bir baltayla ormana dalıyorsunuz. sabah dımıltıs'ın ağacının üstünde "götveren" yazıyor. hani ağaç dikmenin sevabı bir yana, "dımıltıs"ın ağacının üstüne "götveren" yazmanın keyfi eşantiyon. müthiş bir şey.

geyik kenara bırakılırsa, bu kadar yapılaşmanın içinde oldukça iyi niyetli, oldukça güzel bir düşünce. bu kadar insanın bir araya geldiği bir yerde herkesin bir dikili ağacı olsa hiç fena olmaz.
    (eksiksizuyum, 13.08.2008 18:58)
  8. eğer ki; "bir manyak ruhlu-içten pazarlıklı-para ile satınalınmış vatandaş yaktı" sonra "itüsözlük denen yerdeki birkaç saf salakta tc cumhuriyeti kasasından çıkması gereken bu paraları ödeyerek manavgatı tekrar yeşillendirdi" denmeyecek ise arkamızdan, o zaman hadi baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gidelim ormana..

ve de gidişte veya dönüşte orman bakanlığından bu "saf ve müzelik davranışımız" için boktan bir geri dönüşümsüz kağıda teşekkür yazısı filan alırmıyız bekleyelim ve görelim.

konu ciddileşirse ben dikerim kardeşim. kiralık filanda olmaz hem. satılmış olur adı. zira elleyeni sanırım hiç üşenmeden gider bellerim!
    (life for rent, 14.08.2008 16:05)
  9. uygulamaya geçmesi için bütün sözlük yazarlarlarının desteklemesi gereken güzel bir düşünüş. neden hepimizin bir ağacı olmasın? bu düşünceleri toprakta yeşertmek umuduyla bu projeyi harekete geçirmek için bir adım atılmalı ya da atılan adımların koşarak peşinden gidilmeli.
    (aller anfang ist schwer, 10.08.2009 18:55)
  10. eğer yapılırsa hem maddi olarak katılacağım hemde gelip orda çalışacağım proje olur. olmaz diye bir şey yok. istersek yapabiliriz.
    (zenci sokağındaki solaryumcu, 10.08.2009 18:57)
  11. canı gönülden destekleyeceğim kampanyadır.
    (selim pusat, 10.08.2009 19:01)
  12. onay bekleyen çaylakların değerlendirilme sürecinde nasıl bir sıralama yapılıyor bilmiyorum; bu sıralamanın keyfi olmaması için bir sebep var mı onu da bilmiyorum; wondrous'un "çaylakları diktikleri fidan sayısına göre sıraya sokup öyle onaylayacağız." demesi bu ormanı yeşertme kampanyasına katılımda bir fark yaratır mı inanın onu dahi bilmiyorum ki bırakın wondrous'un böyle bir şey söyleyip söylemeyeceğini bileyim.
    (recai pengül, 12.08.2009 19:36 ~ 19:37)
  13. sonuna kadar destekleyeceğim kampanyadır. orman oluşturulduktan sonra bir kovan da arı salınmalıdır. öncülerin bir an önce harekete geçmeleri beklenmektedir.
    (flash, 12.08.2009 19:48 ~ 19:49)
  14. bizim de doğaya faidemiz olsun diyerek sapına kadar destekleyeceğim projedir. bu görevin kapsama alanım dahilinde olması durumunda, çamcıklarımı alıp koşa koşa geleceğimdir.

(bkz: çamcık)
    (bay sıtkı sıyrıl, 12.08.2009 20:16)
  15. aramızdaki akepeliler tarafından ilk önce yakılıp sonra özelleştirilecek olan orman arazisidir. * *
    (alcoolico, 12.08.2009 20:24)
  16. (bkz: ekşi sözlük hatıra ormanı/@3821727)
    (ali kamber, 13.08.2009 22:19)
  17. "sözlüğü uzun zamandır takip etmiyormuşum farketmemişim" diye kendime hayıflansam da az biraz unutulmuş ormandır. birisi çıkıp bir şey söyleyince egosundan dayak yiyen, ayar veren çok oluyor da şu kampanyayı canlı tutacak kimse bulunmuyor. hatırlanması gerek, bu tip işler parayla yapılır, tema'ya "yap" deyince hemen sana bir hatıra ormanı çevirmiyor ya da senin "ol" demenle de olmaz o iş. o yüzden el birliğine ihtiyaç duyuyor zaten.
    (et cetera, 13.08.2009 22:25)
  18. sonuca ulaşacağına inandığım ve bunun içinde tüm sözlüğün yardıma koşacağından eminim. ne de olsa orman bu kütüphane gibi herkes yardım eder.

(bkz: vizontele tuuba)
    (hidrolaz, 13.08.2009 22:49)
  19. fikir ortaya atılalı 2 sene olmuş, uygulamaya geçmesi ise ekşi sözlük hatıra ormanı faaliyetleri başladıktan sonra. ne bileyim çok fena taklide girmiş olay.

doğa sevdalılarına teklifim daha farklı bir olayla itü sözlük ismini gündeme getirmesidir. çünkü 2 senedir buradayım itü sözlük'ün hiçbir zaman ekşi sözlük'te olan biten bir şeyi taklit ettiğini görmedim. bilakis ekşi sözlük'ün getiremediği yenilikleri hep itü sözlük gerçekleştirmiştir.

neyse orman güzeldir, ağaçlar su ister.
    (jugador, 13.08.2009 23:11)
  20. deniz kenarı şöyle güzel manzaralı bir yere konuşlanmamalıdır.
    en kısa zamanda kül olma ihtimali tavan yapar mazallah.
    (bir buçuk iskender, 14.08.2009 00:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil