belki ilginizi çeker
  1. · bilgez
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · uludağ sözlük
  3. · prison brake
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · öğretmenler günü
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · yanlış telaffuz edilen kelimeler
  9. · flamingo

itü sözlük gerilim filmi olsa olabilecekler  

1. filmin adı muhtemelen "arı sıçtı" olacaktır.
    (saçmaladı yine bu, 28.03.2007 21:03)
  2. ilk twinkle ölürdü, daş gibi bir vücuda ve süper ötesi bir güzelliğie sahip olduğu için.
    not:mesaj atan ilk beş kişiye telefon numarasını vericem.
    (yako, 28.03.2007 21:12)
  3. pencere pervazlarına ve kapı arkalarına tünemek suretiyle insanların üzerinden sekerek camdan atlayan karartı-pokemonların yer alması gerektiği gerilim filmindeki ihtimaller. sloganı da buldum: "kabutolarım çatlıyor!"
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 28.03.2007 21:19 ~ 21:22)
  4. asıl katilin hiç beklenmeyen biri olması düşüncesiyle, ev sahibi wondrous ın sözlüğü yaratma sebebi olarak tüm yazarları kendi ağına düşürmek olduğu düşünülebilir; moderatörler wondrous'ın sonuna kadar yanında olacaklar ama aynı sonla karşılaşacaklarından bihaberler. (bkz: siz kaçın ben onları oyalarım)
    (why georgia, 28.03.2007 21:37 ~ 21:40)
  5. (fb, 28.03.2007 23:20)
  6. (akarui, 22.05.2007 20:20)
  7. "uçan uçana vuhuuuu" diye fragman yapılabilinecektir
    (berryberry, 22.05.2007 20:25)
  8. (akarui, 22.05.2007 20:27 ~ 20:28)
  9. (spinoza, 21.06.2007 14:37 ~ 14:37)
  10. şizofren temalı bi film olsa katil kesin kayser ya da wondrous olurdu...
    (bkz: kayser sozer wondrous mu)
    (eva, 27.06.2007 21:24 ~ 21:24)
  11. (testere - itü sözlük)

sahne 1

+anam anam anam! noluyo lan nerdeyim ben?
    (kilik kılak)
    +yandım anaam!!! bu ne lan? açılmıyor da gavur icadı. ufff çişim de var deli gibi. hasktir işeyemiyorum lan! laan hüseyin sen mi yapıyon lan bu şakayı. olm valla çok fena olucak haa. hüseyin zürriyetini elden geçiririm bak! ahanda teyp!
    (çıt)
    -merhaba hilmi. bir oyun oynamak istiyorum. senelerdir insanların ne dediğini umursamadan, toplumsal tabuları hiçe sayarak oturarak işedin. senin bu durumuna içerleyenleri ve sana ibne diyenleri meşe odunuyla dövdün. şimdi sana son bir seçim şansı daha veriyorum. beline bağlı olan mekanizma sen ayağa kalktığın zaman çalışmaya başladı(burada hızlı çekimlerle olay resmedilir). şuan penisinde bir ağrı hissediyor olmalısın. bu ağrının sebebi olan kıskaçlar senin işemeni engellemek için tasarlandı ve uyguladıkları basınç her dakika daha da artacak. eğer bir saat içinde işeyemezsen ya böbreklerin patlayacak -ki 5 litre su içtiğini de eklemem gerek- ya da basınca dayanamayan pipin kopacak. bu boktan durumdan ise tek bir şekilde kurtulma şansın var. eğer çömelirsen penisinin etrafındaki kıskaçlar açılacak. fakat çömelmenin senin için küçük bir bedeli var hilmi, hayatın söz konusu olduğunda lafı bile edilmeyecek bir bedel. mekanizmanın arkasındaki dikenli çelik çubuğu farketmişsindir. işte sen çömeldiğinde kıskaçlar gevşerken o da kıçına girmeye başlayacak. merak etme en kaliteli vazelinden sürdüm, sürtünmeyi ihmal edebilirsin. unutma çömeldikten sonra tekrar ayağa kalkmaya çalışırsan, kıskaçlar bu sefer küçük hilmi'nin kafasını koparacak. hayatta kalmak için bir ibne gibi işeyebilir misin hilmi? seçimini yap.*
    (ronn, 28.06.2007 20:28 ~ 05.07.2007 00:39)
  12. (adrian, 05.08.2007 00:50)
  13. "seri eksi oy veren ibne nin çığlığı" (2007)

not: 9.6 / 10 (20.678 oy aldı)

yönetmen: spazmol
    yazar: spazmol
    çıkış tarihi: 24.08.2007
    tür: gerilim
    süre: 96 dak.
    dil: türkçe, ugandaca
    ülke: itü sözlük
    şirket: warner bros
    ödüller: 7 altın arı ödülü , 5 oscar adaylığı
    oyuncular: itü lü arılar ve seri eksi oy veren ibne

.................................spoiler..................................
    hakkında binbir lanet okunan ilkokullarda haylaz öğrenci olarak öğretilen seri eksi oy veren ibne nin dönüşünü anlatan bu filmin konusu kısaca şöyledir. mister spazmol bir gün kasvetli odasında yeni korku romanını yazarken kanlı bir mektup alır. mektupta "arkanı kolla" yazar. buna anlam veremeyen spazmol hemen kahyası necamettin amcaya kağıdı gösterip fikir sorar. amca da: "buralar eskiden dutluktu, o zamanlar burda biri yaşarmış ama ibne olduğundan yakmışlar herifi bu da yıllar sonra intikamımı alacağım demiş." der. bundan çok tırsan spazmol o gece rüyasında seri eksi oy veren ibneyi görür. rüyada ibne beyaz bi elbiseyle bunun peşinden koşup çiçek atmaktadır. tabi bunun neresi korkunç denilebilir ama asıl korkunç olan ibnenin kanlı tamponudur. bu tampon sayesinde kurbanlarının üzerine oturup emerek ortadan kaldırmaktadır. ve olaylar gelişir....
    ................................spoiler....................................

................................spoiler.....................................
    filmin ortalarında zirveye giden arıları taşıyan otobüs karanlık bir yolun başında durur. oradaki yaşlı amcaya yol sorulur. amca da kovboy şapkasını yukarı kaldırıp göz ucuyla: "oraya 62 yıldır kimse gitmedi. geri dönün g.tü kaptırmayın" der. ama heyecan arayan arılar son sürat dalarlar yola ve seri eksi oy veren ibnenin gömülü olduğu eve ulaşırlar... teker teker ölen erkek arılar arkalarında kız arıları bırakırlar. yalnız kalan kız arılar ibneyle iyi arkadaş olur çayda çıra oynarlar. ve olaylar gelişir....
    ................................spoiler......................................

mesaj kutusu:
    sizce en vahşi sahne hangisi???? (23 yorum)
    ben ibneye ibne demem ibne benim olmayınca hahah (1 yorum)
    ay çok iğrençtıııı (457 yorum)
    gerilim sinemasında bir çığır (0 yorum)
    ne güzel sarışındı o ilk ölen di mi? (5412 yorum)
    (spazmol, 24.08.2007 12:00 ~ 07.09.2007 11:13)
  14. (fox mulder, 29.07.2008 23:50)
  15. muhtemelen filmin özeti şöyle olurdu:

5. nesil yazarların sözlükte at koşturması, bir yazarı rahatsız etmektedir. bir süre sonra olaylar patlak verir. 5. nesil yazarlar bir seri katilin gazabına uğramaktadır. ardında 17 leş bırakan cani ise uşak değil kayser sozer'dir.
    (hashus1099, 30.07.2008 00:14)
  16. (closer, 08.01.2009 17:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil