dengeli ve güzel bir takımla gene bir itü sözlük turnuvasında da başarılı olacağımı düşünüyorum. tabii bu aldığımız oyuncular gelip geçici, özellikle sonraki turlardaki seçimler ligin sıralamasını değiştirecek.
burada ek bir bilgi verelim; katılımcılar 7 haziran'a kadar ilk tur için yapacakları transferler yüzünden ek puan bedeli ödemeyecekler. sonrasında ilk tur bitip transfer olayı açılana kadar değişiklikler etki etmeyecek ve puan düşümüne gidilecek. takımınız hakkında eksi düşünceleriniz varsa iyi düşünüp zamanında karar vermeniz salık verilir.
ve takımımı da açıklamaktan çekinmiyorum;
1-
lehmann
2-
zambrotta
3-
grosso
4-
heitinga
5-
sabri sarıoğlu
6-
modric
7-
smolarek
8-
robben
9-
fabregas
10-
david villa
11-
koller
yedek:
pavlyuchenko
gelelim bu kadroyla ilgili fikirlere; lehmann malumunuz, almanya'nın az gol yiyeceğini düşündüğümden takıma girdi. zambrotta da hücum yönü yüksek, asist yapmaya yatkın ve italya gibi az gol yiyen bir takımda. grosso son dünya kupasındaki fantezi oyunda en çok puan alan adamdı. heitinga da hollanda'nın başarılı defansı. sabri fatih terim'in sağ kanat odaklı hücumunda oldukça etkiliydi hazırlık maçlarında. çok asist yapabilir gol atarsak. modric, yeni tottenham'lı bu turnuvanın patlamaya hazır bombası. smolarek de polonya'nın önemli adamlarından, gol ve asist olarak katkı yapabilir(değişebilecek adam olabilir 7'sine kadar), robben hazırlık maçlarında çok etkiliydi, babel yerine koydum. fabregas, bildiğiniz gibi turnuvanın muhtemel süksesi, david villa da ispanya'nın haşarı çocuğu, gole çok yakın bu aralar. koller ise çek cumhuriyeti'nin etkili gol silahı, güveniyorum(değişebilir bu da). yedek pavlyuchenko ise desteklediğim rusya'dan aldığım tek isim. pogrebnyak sakatlanmasaydı o girebilirdi, ama kısmet. pavlyuchenko'ya güvenim sonsuz, koller'in yerini alabilir.