tümce değeri taşıyan dördüncü nesil yazar.
ismini vermek istemeyen seyirci
itü sözlük karşılama komitesiüyesi olduğu kesinleşen 4.nesil yazar.
kendisine ve karşılama komitesine aldığım "hoşgeldin" mesajı nedeni ile teşekkürü borç bilirim. hepiniz hep mutlu olun emi.
beni sozluğe hoşgeldinleyen yazar.
(bkz:
hoşgeldinlemek)
nickinden itu sözlüğe bir daha girdiğini anladığım şahsiyet. girilerini ailece okuyoruz.
(bkz:
oehh)
ilk girime imza atmış beni hoş karşılamış nesildaşım.hoş bulduk güzel arkadaşım demek isterdim burdan ama git mesaj at derler diye demeyim ben en iyisi.
(bkz:
yeter öpme istemem)
"hoşgelmiş dördüncü nesil yazarımız" yazarıdır. birçok yeni sözlükçünün ilk girisidir. "yahu kardeşim deli misin" demek istiyorum kendisine ama ukala bir ses tonuyla değil samimi, yalın bir anlatım ve akıcı bir dille. nereye baksam hoşgeldin girisini görüyorum. hayır bana niye demedi onu anlamıyorum. sanırım ilklerin unutulmayacağını biliyor, iz bırakıyor.
nicki ile sürekli dikkatimi çeken,çoğu yeni yazarın altında "hoşgelmiş" girisini gördüğüm yazar
kendinden çok çok önce gelmiş yazarlara da hoşgeldin diyerek bir
sevgi yumağı modunda dolaşan yazar. hoş gelmiş.
bana hoş geldin diyen tek yazar.sağolsun...
beni hoşgelmişleyerek gönlümü fethetmiş, kendisi de çoktan hoşgelmiş yazar
araştırma yapıp,giri inceleyip,''öncelikle sözlükte bulunan yazarları tanımalıyım'' diye düşünmüş,bu sırada yeni gelen ya da girisi bulunmayan yazarlara kurallar çerçevesinde ''hoşgeldin'' diyen,giri sayısıyla çok fazla ilgilenmeyen,''hoşgeldin'' kelimesinin altında kötü niyet arayan kişiyi bile üzmek istemeyen,belki tek derdi yazarların yüzündeki ufak bile olsa tebessümü hissetmek olan,oyunculuk,müzisyenlik ve seslendirme konularına hakim yazar.
bana da hoşgeldin diyen yazar.sağolsun
ilk hoş bulduğum yazar.
edit: bu kadar kötülendikten sonra bir daha kolay kolay hoş bulamıycağımdır.
hoşladığı ve hoşlamadığı bazı sözlük yazarlarının kafasında "özel görev verilmiş heralde,vay be" gibi düşünceler oluşturabilecek yazar.şahsım da hoşgördü.saolsun,varolsun.
itü sözlüğün iyi niyet elçisi. hoşgeldin nesildaş.
nickiyle dikkatimi cezbeden hoşgelmiş nesildaşım
karşılama komitesinin ötesinde, içerde karşılaştıktan sonra da, "meraba" diyebilecek kadar güleryüzlü olduğuna kanaat getirdiğim yazarımız, bence o hoşgelmiştir.
*
şu anda düğün salonunun kapısında bekleyen aile ferdi edasıyla tüm yeni gelenlere karşılama yapan yazar.
dördüncü nesil karşılama komitesinin ikinci üyesi.
birincisi ise
the silver bear idi.
bana hoşgeldin diyerek, karşılama görevini büyük bir nezaketle yerine getirmiş yazar. kendisine teşekkürü borç bilirim.
nick altı, hoşgeldinlediği yazarların teşekkür notlarından ibaret olan yazardır. kendisini daha çok tanımak istiyoruz ve harbi gerçek yorumlar olan bir nick altı görmeyi umut ediyoruz. çünkü 38 adet giride, hoşbulduk notundan daha fazla kendisi hakkında birşey öğrenebilmiş değiliz henüz.
hoşgeldincibaşıdır, teşekkür edilesidir.