|
|
- itü sözlük'e bir daha gelirsem alacağım nick*lerden birisidir. kimsenin "itü sözlük'e çok şey kazandıracağını düşünüyorum" diyemeyeceği yazar olmak olabilir amacım... ya da bildiğin saçmalıyor da olabilirim.
- (bkz: dükkanın önünü kapama birader)
- boş beleş yazarların itirafıdır. yazar alımlarının ardı arkası gelmeyınce, "lazım olur bir gün, hesabım bulunsun kenarda..." mantığıyla yazar olmuş bazı gereksizlerin demeçlerinde rastlanabilir eğer dürüst davranırlarsa...
gerçi itü sözlük'e bir şey kazandırmak nedir, ne değildir, onu da tanımlamak gerekir... muallaktır zira!
eğer okuyanlara keyif vermekse veya her daim akıllarında olup da dile getiremeklerini sözlükte görünce "hassiktir yaw, aynısını düşünmüş lan adam!" dedirtmekse amaç, sanırım birçoğumuz itü sözlük'e bir şeyler kazandırıyoruz...
- (bkz: neden yazarlık)
- (bkz: itü sözlükten bir şey kazanmaya bak)
(adrian, 05.06.2007 17:05 ~ 08.06.2007 17:44)
- - evet yanımızda yeni yazarlardan 'uzunnickaldımkidikkatçekim' nickli kullanıcı var. o da bir 4. nesil, çoşkulu, heyecanlı ve umutlu. evet uzunnickaldımkidikkatçekim, duygularını alabilir miyiz acaba neler hissediyorsun?
- ya aslında canım sıkkındı, öyle geçerken uğradım diyebiliriz pek bir beklentim yok. itü sözlük e bir şey kazandıracağımı düşünmüyorum. kimse umutlanmasın. herkes keyfine baksın.
- teşekkürler uzunnickaldımkidikkatçekim.
- (bkz: sizce yazarlığınızı neden onaylamalıyız)
|