belki ilginizi çeker
  1. · wondrous un sözlük yazarlarının nikahını kıyması
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · google wave
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · unutulmaz film replikleri
  9. · eve ayakkabı ile girme sorunsalı

itü sözlük belediyesi  

1. itüsözlük belediyesi isa dan önce 743 yılında ismi tam olarak kestirelemesede wondrous olarak tahmin edilen cemiyetin ileri gelen kişisi tarafından kurulduğu idda edilir. ıskender istilasından sonra müslümanlığı benimseyen itü sözlük, daha sonra bir süre dulkadiroğulları beyliği egemenliğinde kaldı. savaşta tamamen harap olduktan sonra cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren gelişmeye başladı. resmi dili türkçe olup, genellikle gençlerden oluşmakla birlikte, ateism, deism ve müslümanlık belediyedeki yaygın dillerdir.

belediye kanunları hala ilk yazıldığından itibaren kendini korumakta, yer yer geliştirlimekte, halka daha uygun hale getirilmektedir. bazen uzun sürebilen vize işlemleri sonucunda bu beldeye taşınılabilinir. turist olarak gelmek serbest olup, belde sakini olanlar polisciler tarafından uzun süre/süresiz beldeden uzaklaştırılabilirler.

yayın organı olarak bir radyosu bulunan belde, kimi zaman " kesin bu kıza maaş veriyorlar yoksa bu kadar uydurma olarak sunulamaz bir program" dedirtsede, ceyyar kermit ve birkaç daha dj ile dinlenesi radyosu, ilk kurulduğu zamanlardan itibaren gelen birikimi müzesi, çalışmayan chat ortamı, kaynaştırıcısı(zirvetör), çıplaklar kampı (konsepte aykırı), resepsiyonu ile belde sakinlerine hizmetini sunmaktadır.

beldenin adını yurt çapında duyuran kayser sozerve diazepam, zeus, camel gibi isimler beldede tanıdık simalardır.

yönetim sistemi oligarşi olan belde, her yıl belirli dönemlerde oturum izni vermektedir.

yaklaşık 55.000 kişi gelmiş geçmiş bu siteden. seçimler yaklaşıyor el birliğiyle aramızdan bir yazarı aday yapalım diyorum ben. gerekirse partidir falandır hepsini kuralım. bu 55.000 adamın yarısı lehimize oy verse bile gene yeter bi belediye başkanlığı için. ben aday adayı olarak ilk etapta şu listeyi yaptım.

alexander supertramp10
    camel 27
    diazepam 38
    heathcliff 1
    kayser sozer
    nokia şarzı 5
    o6kara 15
    photographer 4
    sofist tepen sokrates
    van den budenmayer 9

esin kaynağı: herkes 1 milyon verse bilmem kaç para eder ve seçimler.

edit:lütfen yeni aday önerisi olanlar ve oy kullanmak isteyenler bana yazıversin. her aksam saat 21.00 da istatistikler güncellenecektir.

edit: istek sonucu camel da listeye dahil edilmiştir.

edit: heathcliff de geldi.
    (absolutraspberri, 06.03.2009 02:57 ~ 07.03.2009 04:04)
  2. belediyelerde iş ya da görev için akrabalara yakiinlere öncelik vermek.
    (herşey iyi gitmiyi, 06.03.2009 03:01)
  3. muhtemel seçim vaatleri;

-kömür (ne işimize yarayacaksa, hem kömüre benim halkım oyunu satmaz) (ünlem işaretini kullanmayı sevmiyorum siz anlayın)
    -bira (sevmem ama çoğunluğun oyunu alır)
    -djarum (dünyalara değişmem, seçmenim az ama öz olsun diyenlerin tercihi olur)
    -hatun ( djarumla kıyaslamam bile es geçelim)
    -seri artı oy (birayla kafa kafaya gidecek tek vaat. halkımın %70'i statü benim için bir şey ifade etmiyor demesine rağmen %80'i karşısında dayanamaz)

vb. olan belediye'dir.
    (massimo idiotto, 06.03.2009 03:24)
  4. hepinize bol statü vereceğim.

en beğenilen girilerde hepinizin olacağına garanti veriyorum. her hafta bir kişi

sözlükten uçurulmayacaksınız. zevkten ucacaksınız.

vaadlerini verecek adayın, seçimi kazanması yüksek ihtimaldir.
    (ofsaytadüştümgelicem, 06.03.2009 03:28 ~ 03:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil