belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · galatasaray
  4. · zongul ducks
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · güneye giderken
  9. · yer yarılsa da içine girsem denen anlar

itü sözlük bağımlısı  

1. çaylaklık dönemlerinde maksimum limitinin otuz olması ile birlikte krize girebilecek olan bağımlıdır. bir hafta hiç ama hiç geçmez. ayrıca on giri yazılması mübahtır. ancak bünye tutamaz kendisini.

bir rehabilitasyon toplantısından:

"merhaba ben idiot, itü sözlük bağımlısıyım. "
    (idiot, 21.03.2009 01:32 ~ 01:33)
  2. bağımlılıkların en güzeli.. en şirini.. en şekeri..
    (ya herşeyim ya hiçim, 27.03.2009 16:08 ~ 16:27)
  3. günün 14-15 saatini -haftaiçi- sözlükte online olarak geçirmek,her gün minimum 10 giri girmekse,evet o benim.
    oohh ne güzel be hacı,süper valla.
    (vela, 27.03.2009 16:12)
  4. (bkz: biri beni mi çağırdı)
    (coolgirl, 27.03.2009 16:15)
  5. ofisteki işlerine saatte 5 dakikasını ayırıp geri kalan vaktini sözlüğe harcayan şahsımdır.maaşımı haketmediğimi düşünmekteyim, vicdan azabı bile çektiğim günler oluyor.kurtulmak istiyorum ama çırpındıkça daha çok dibe batıyorum.ama çok mutluyum o ayrı tabi.
    (çıtırpaneharcı, 27.03.2009 16:16)
  6. bağımlıları dersek aglayankekler buna bir zamanlar çok güzel örneklerdi ama artık vize zamanı.
    (bkz: çok üzülüyorum be sözlük)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 27.03.2009 16:17 ~ 16:18)
  7. itü'de yazmaktan mutluluk duyan giri gurusu
    (çilem82debaşladı, 27.03.2009 17:25)
  8. (bkz: beni seven böyle sevsin)
    (saclarını kesen rapunzel, 29.03.2009 16:42)
  9. sizde birer bağımlı mısınız? eğer merak ediyorsanız:

-uyumak için gözünüzü kapattığınızda sıra sıra cümleler, noktalı virgüller, ünlemler, soru işaretleri geçiyorsa kayarak gözünüzün önünden.

-yolda iki kişinin konuşmasına tanık olduğunuzda, hemen kulaklarınızı açıp dinliyorsanız; komik bir olaya tanık olur da yaran diyaloglara yazarım diye.

-deli gibi aşk-ı memnu' yu izliyorsanız; sözlükteki gelişmelerden geri kalmayım, bir iki satırda olsa ben karalıyım diyerek.

-msn e girdiğinizde gözünüzü iletilere dikiyorsanız, komik bişe yakalar da sözlükte yazarım diye.

-bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunuzda arkadaşarınızdan önce sözlüğe koşup, duyurularda haykırıyorsanız sorununuzu.

-sözlüğe girer girmez kimse oy vermiş mi diye girilerinize bakıyorsanız hemen.eğer oy aldıysanız birde favorilere eklenmişseniz yüzünüzde çiçekler açıyo kelebekler uçuşuyorsa.dakikalarca hüküm süren, yüzünüzde ki mal gülümsemeyi anlatmıyorum bile.

-gecenin bir vakti, ya da sabahın körü yanlız kaldığınızda kim uyanıktır diye düşünmüyorsanız artık.günün her saatinde yanlızlığınızı paylaşan, bizde burdayız diyen çalışkan arıları seviyorsanız.

-ve çoğu şeye ayırmadığınız vakti burda bir iki kelime daha fazla yazabilmek için harcıyorsanız...

tebrikler.siz bir itü sözlük bağımlısısınız...!

bende yolun çok başında olmama rağmen bir bağımlıyım artık.

kafam karışık bu aralar sözlük.bir süre görüşmeyelim!
    (saclarını kesen rapunzel, 29.09.2009 22:18 ~ 30.09.2009 13:55)
  10. “hi, my name is bob, and i’m an addict”
    (reshad, 29.09.2009 22:41)
  11. (bkz: @3951664)
    (kl7mu, 29.09.2009 22:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil