belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük ankara zirvesi
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · domuz gribi
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · 2012
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · nşa
  9. · yaran diyaloglar

itü sözlük ankara zirvesi 2  

1. organizasyon çalışmalarına çok çok uzun süre önceden başlanmasını istediğim zirve. evet ben ve ayartacağım bir kaç müridimle demiryoluyla bir haftasonu ankara'ya geleceğiz, atatürk'ün mozolesine çelenk bırakıp kuğulu park'ta kuğulara hıyar atacağız*. ankara'lı dostlarımız bizi tüm gün gezdirecek, "şurası nere, burası nere" diye kafalarının etini yiyeceğiz. akşama da şehr-i istanbul'a geri döneceğiz.

geliyoruz, eylül'den sonra bekleyin bizi...

ankara zirvesi 2, the official zirve of the sözlük.

edit : niye eylül? daha yazın başındayız bu temkinlilik niye derseniz evet, bu kadar adamı ancak 3 ay önceden böyle bir yolculuğa hazırlayabiliriz de ondan derim. inşallah bir sorun çıkmaz ve geliriz.

sonrasındaysa izmir projesi var. anadolu turnesi hesabı.
    (wondrous, 16.06.2004 21:12 ~ 17.06.2004 19:25)
  2. sözlükçü kardeşlerimizi gezdirmeyen ankaralı evsahiplerinin şerefsiz oğlu şerefsiz olarak sözlükte afişe edilecekleri zirve.
    (the weakest link, 16.06.2004 21:15)
  3. afişe edilme muhabbeti bir espriden ibaret olup, bizzat şahsım tarafından yapılacaktır.
    p.s : bu giriyi yanlış anlamalar üzerine yazma ihtiyacı hissettim
    (the weakest link, 16.06.2004 22:07)
  4. ankaralı arıların misafir perverliğini gelen bütün misafirlere göstereceği zirvedir.bizede bekleriz.buyrun gelin.
    (telvin, 17.06.2004 12:45)
  5. başımızın üzerinde yeriniz var gelin kaynaşalım dedirten harika fikir.ortamına akılır.
    (pudra, 17.06.2004 14:18)
  6. siz yeter ki gelin gelin gezin görün ve mutlu gidin zirvesi.
    (pudra, 17.06.2004 14:19)
  7. bende gelenlere çiköfte* yapacağımdır. her ne kadar nasıl yapıldığını bilmesemde. olsun öğreniriz. gerçi yolda kötü olabilir sonra, acılar eşliğinde bi yolculuk olur. neyse acısız yaparız.
    (creepingdeath, 29.07.2004 19:48 ~ 19:51)
  8. hala bi kesinliği olmayan zirve. eğer istanbuldan gelecek arıcanlarda gelişme yoksa bare biz ankaralılar kendi aramızda yapalım, tanışmadıklarımızla tanışalım, ankara zirvesi bir buçuk'ta ki kötü organizasyonun*** bıraktığı kötü izleri* düzeltelim, eğlenelim öğrenelim. evet..
    (creepingdeath, 24.08.2004 23:06)
  9. bir garip zirvedir ki er ya da geç olacağı halde (ki "ben de gelecem" şeklinde talepleri hala toplamaktayım) ne zaman olacağı başta olmak üzere hiç bir ayrıntısı belli değildir. itü'nün eylül sonu açılacağını ve ancak bir toparlanma olacağını göz önüne alırsak ekim ortası olabilir. tabi ben bunları işkembeden sallıyorum. gelecek olanlarla ciddi anlamda tartıştığımız zaman her şey belli olacak. kesine yakın olarak söyleyebileceğim tek şey ise haftasonu olacağı.
    (wondrous, 26.08.2004 16:52)
  10. davetli olması nedeni ile yeni ankaralı yazarların şevkini kırması olası olan zirvedir.ki madem davetli neden buralara yazıp milleti heveslendiriyorsunuz.sonuçta davet etceğiniz kişilerin bilmesi lazım o zaman bu nedir.kişisel olarak oldukça kırıcı olduğunu belirtmek zorundayım.*
    (pudra, 21.09.2004 18:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil