belki ilginizi çeker
  1. · itu sozluk akil hastanesi
gündem
  1. · yerli şarkılarda geçen mükemmel sözler
  2. · sevgiye cinselliği bulaştırıp kirletmek
  3. · itü sözlük
  4. · yakışıklı erkeğe yakışıklı diyebilen erkek
  5. · öss de türkçeyi fulleyen sözlük yazarı
  6. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  7. · dünyanın en çekici erkekleri
  8. · türk kızındaki frijit takıntısı
  9. · base

itü sözlük akıl hastanesi  

1. son zamanlarda kurulmasına dair birtakım isteklerin bünyemde zuhur ettiği, akıl hastanesinin sadece sözlük kapsamında hizmet verecek türü.

öncelikle yaşanan malum giriş çıkış olaylarıyla ilgisi yok isteğimin. belli bir süredir zihnimi kurcalayan bir şey. bazılarınız için çok faydalı olacağına da inanıyorum. doktor değilim, makine mühendisiyim demek isterdim ama o da yok; mimarla idare edeceksiniz.

neyse, duygu dediğimiz bir kavram var. kendisine tecavüz edilmesi, en az bir anüs yahut vajinaya yapılan tecavüz kadar insanlık dışı. bunu anlamak için akıllarınızın rehabilite edilmesi gerek diye düşünmekteyim. şartlar ne olursa olsun, sizi seviyorum.
    (r el mayer, 11.10.2009 17:55)
  2. (luto, 11.10.2009 18:01)
  3. wondrousun diğer moderatörlerle beraber mütevelli heyetini oluşturacakları, muhtemelen deli raporlu psikolog başhekimliğinde açılacak ve mevcut potansiyeliyle ülkenin en kalabalık akıl hastanesi olmaya aday proce.

benim odam ikinci kattaki denize bakan odalardan olsun lütfen.
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 11.10.2009 18:07)
  4. (libitina, 11.10.2009 18:10)
  5. yeni şizofreni vakasıyla ünlenen hastanedir.

vay anasını ne safmışız ya, hala ona yanıyorum.
    (buzdan yıldız, 11.10.2009 18:11)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook