belki ilginizi çeker
  1. · yalnızlığın anlaşıldığı anlar
  2. · kadim
  3. · penceremde deniz vardı
  4. · ain t nobody
  5. · alkolik2000
  6. · zirveye katılmak isteyen anne modeli
  7. · kabakutu
  8. · jugis nomen
  9. · bir sözlük uyanıyor
  10. · itüsözlük 3 yaşında zirvesi
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · author
  4. · domuz gribi
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · itü sözlük
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · yükselen değer gaffur
  9. · vatan için ölmek

itü sözlük 3 yaşında zirvesi  

sayfa  / 2
  1. 31 mart 2007 cumartesi gecesi geleneksel itü sözlük yaş günü partileri serisinin 3. ayağını kutlamak üzere bronx' dayız. saat 19.00 da açılacak kapıyla birlikte sabah saat 4.00 'e kadar sürecek kutlama çerçevesinde sahne alacak gruplar ve ayrıntıları şu şekildedir;

tolga burkay
    city bits
    popun piçleri
    kabakutu

kayıt olmak ve ayrıntılar için:
    (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)

nice yıllara itü sözlük.
    (radiance, 09.01.2007 02:01 ~ 28.03.2007 21:20)
  2. geniş bir katılım ve güzel bir organizasyon ile dillere düşecek zirvedir. sözlük doğum gününe o gün vakit ayırabilecek bütün yazarlarını ve yazarların sevdiği arkadaşlarını beklemektedir. herkesin güzel vakit geçirmesi dileği ile.
    (pedagojik formasyon, 29.01.2007 23:26 ~ 23.03.2007 14:03)
  3. her katına bir mum dikilerek oluşan, üç katlı pastayla kutlanacak yaş günü.

'' iyi ki doğdun itü sözlük ''sözleriyle yazarlarının gözleri yaşaracak, kutlamak için wondrous omuzlara alınacak,'' en büyük sözlük itü sözlük'' ve ''vatan seninle gurur duyuyor ''diyerek kutlamalar taksim meydanında saygı duruşuyla sona erecektir.
    (baharda geldim, 30.01.2007 00:00)
  4. bu güzide zirvenin mekanı katılımcı sayısı bakımından bir öngörüde bulunabildiğimiz zaman belli olacaktır. bu nedenle şayet katılmayı düşünüyorsanız;
    -daha sonra kayıt olurum daha çok var.
    -daha sonra kayıt olayım ki son anda ortama düşen çılgın genç imajıyla kitleleri çılgına çevireyim.
    -daha sonra kayıt olurum veya hiç olmam gizemliyim lan ben!
    gibi düşüncelerden sıyrılarak "ben de" butonuna basınız.
    (radiance, 05.02.2007 02:20)
  5. sek rock yapan birilerinin muhakkak şarkı söylemesi gereken zirvedir kanımca. (bu "kanımca" gaffur soytarısınınki değil)... peki kim olabilir bu? e, onu da wondrous bulsun, bana ne.. (bkz: cin smiley)
    (akrebin gözleri, 06.02.2007 07:35 ~ 07.02.2007 07:39)
  6. halen türkiye'de olursam katılabileceğim zirvedir.
    (dursun sabit hayalar, 06.02.2007 09:01)
  7. devil horns tarzı bişey yapmış çok hoş bir reklamı var.

http://www.itusozluk.com/...
    (venom, 06.02.2007 18:31 ~ 18:33)
  8. dördüncü nesil'i temsilen katılacağım zirvedir*
    korkmayın arkadaşlar "ben de" butonuna çekinmeden basın.

edit: mekan ve grup olaylarında yardımcı olabilir, nişan sünnet ve düğünlerinize oynama ekibi gönderebilirim.
    (red zeppelin, 10.02.2007 17:25)
  9. çekinmeden "ben de" butonuna basın, evet. çünkü biliyorum ki "kimseyi tanımıyorum napcam ben orda ya" diyenler var. size ibret veren hikayemi anlatayım; ben sözlüğe gireli 1 yıl oldu. utana sıkına gittiğim ilk zirvem gözümün önüne geliyor da "napcam lan ben orda kimseyi tanımıyorum hep 1. 2. nesiller olucak mal gibi kalıcam" diye düşünmüştüm, sonra itü sözlük akustik performans zirvesi 2'yi organize ettim. nerdeen nereye a dostlar değil mi? şunu demek istiyorum ki hiçbir sözlük yazarı "ben 1. nesilim, ben 2. nesilim bunlar da kim? peeh 4. nesille işim olmaz" diye böbürlenmiyor. zaten zirvelerin amacı insanlarla tanışmak, nicklerini gördüğü insanların gerçekte neye benzediğini bilmekken böyle bişeyin yapılması yersiz olur.

çok sıkılırım, insanlarla tanışmak istemiyorum diyenler de olabilir. öyle diyenler de arkadaşıyla gelsin, sevgili olan tutsun elini konserleri izlemeye gelsin, arkadaşı olmayan bana gelsin ben ordayım. aldığım çok gizli bilgilere göre çok gral grup/kişi ler çıkacakmış.
    (olahabeoy, 12.02.2007 09:15)
  10. bildiğim kadarıyla zirvenin birçok ayrıntısı belli olmuş. gözüme oldukça aşmış geldi, açıklanınca tahlilini bilahare yaparsınız buradan bilgi sızdırmayayım.
    (wondrous, 19.02.2007 20:08)
  11. cumartesi gününe denk gelmekte olan bir zirvedir. öncelikle söylemem gereken şu ki birini tanıyın tanımayın önemli değil, mutlaka gelin güzel bir gece geçirin. çünkü bu öyle "ne tanıştık be, hayatımın arkadaşını buldum onunla senegal e kaçıp orda yeni bir hayat kuracam" zirvesi değil. tam aksine bir kutlama, bir eğlence gecesi. eh organizasyon da buna göre yapılıyor duyumlara göre. bir defa cumartesi gecenizi şenlendirmiş olacaksınız ve ne olursa olsun etrafta sıcak bir ortam olacak. tanışmak veya tanışmamak sizin elinizde. ben içme yaşımı geçtim, ben çok dertli bir insanım gelemem, işim başımı aşkın falan gibi bahanelere gerek yok diye düşünüyorum. çıkın dışarı, evde oturmamak için bir neden sunuluyor size. gelin eğlenin, arkadaşınızı getirin onlar da eğlensin. tanıyan varsa ibrahim tatlıses i falan getirin hepimiz aynı anda eğlenelim.

(bkz: çıkmaz demeyin şansınızı deneyin)
    (pedagojik formasyon, 20.02.2007 14:54)
  12. zirve ile ilgili bazı gelişmeler zirvetördeki ilk girinin editlenmesi suretiyle ifşa edilmiştir. göz atmakta faide var.
    (radiance, 22.02.2007 21:35)
  13. ben de gelmek istiyorum. ve sözlükte yazar olan birçok arkadaşımla beraber yeni yazarlarla tanışmak istiyorum. ama önce üyeliğimin onaylanması gerenk. bekliyoruz. sabırsızlıkla ve bir hışımla!!!

yazar olarak ilk edit: iş bu yazı tarıfımca, yazar olmadan önce kaleme alınmış olup 14.03.2007 saat 19:00'dan itibaren bir hüküm ifade etmemektedir. ilgililere duyurulur.

zirveye geliyoruz tabiki.
    (aberrant, 23.02.2007 15:46 ~ 14.03.2007 22:17)
  14. misafirlerle birlikte kayıt yaptıranların sayısının 193'ü bulduğu zirve. bronx'u yıkacak gibi duruyor sözlük yazarları...
    (sycrone one, 01.03.2007 00:13 ~ 00:14)
  15. o gün ve ertesi gün mezun olabilmem için vermem gereken ders olduğunu farkettiğimde adeta dağıldım ve merak içinde yorumları beklemek zorunda kalacağım ilginç zirve.
    (karayel, 03.03.2007 23:21)
  16. çaylaklık mevzuusunu hızla aşıp katılmak istediğim zirvedir.
    (bkz: moderasyon uyuma çaylaklara sahip çık)
    edit: (bkz: teşekkürler modersayon)
    (bkz: babacan moderasyon)
    (thisrock, 16.03.2007 01:17 ~ 01.04.2007 00:15)
  17. bana bas'ı verdikleri grubumla (bu espiriyi yapanların sayısının 100'e ulaşması sonucu, ben de yaparsam belki son bulur umuduyla yazıyorum) birlikte performansımızı sergileme imkanı bulacağımız ve tatlı olacağını umduğum gecedir..
    (ekinoks, 22.03.2007 23:46)
  18. ankarada olsa ben de grubumla katılır hayatımda ilk defa katıldığım sözlük zirvesinde bas sololarıyla tüm arıları coşturmaya çalışırdım.

edit:bu kadar kısa zamanda bu kadar kötülenmesi beni şaşırttı doğrusu.ama neyin yanlış olduğunu bir açıklasın.bas çalmam mı,arıların coşması mı ne?
    (a perfect tool, 23.03.2007 22:17 ~ 22:27)
  19. yepisyeni sözlük stili. turunculu falan, logoda da kocaman "3" rakamı gözüküyor. hoş...
    (sycrone one, 23.03.2007 23:23)
  20. itüsözlükte bugün itibariyle yazar olmaya karar verdiğim(ki çok uzun zamandır okuyucuyum)dolayısıyla çaylak bile olamadığım 3. yaş zirvesine katılamayacağım için büyük pişmanlık duyuyorum..ama iyi dileklerimi eksik etmiyorum iyiki varsın sözlük.
    (linea1115, 24.03.2007 13:23)
  21. tek başıma kalır mıyım diye korktuğum ve çekindiğim bir etkinlik...
    (goddess of the cemetery, 25.03.2007 01:23 ~ 04:19)
  22. çaylaklığımdan ötürü katılamayacağım zirvedir. oysa ne güzel sırayla gidiyorduk. **(bkz: aşığınım yanında olamasam da)
    (dedi ki normal, 27.03.2007 03:50 ~ 03:52)
  23. sadece moderatörlerin dikkatini çekmek için giri girdiğim piyasa bir başlık olmaktan çıkıp, bizzat katılacağım ve eğlence manyağı olunacak bir zirve haline gelmesini umduğum oluşumdur.
    (bkz: bensiz eğlence mi olurmuş)
    (berkemal, 27.03.2007 17:59 ~ 18:02)
  24. ulan açıköğretim sınavları yaktın beni dedirten bir zirve olacak.
    (bkz: bir dahakine inşallah)
    (jellyjam, 29.03.2007 18:30 ~ 18:30)
  25. sözlüğü 3. yılında keşfetmekten dolayı müteessir, 4. yaşında beraber olma umuduyla heyecanlı olduğum zirvedir.
    (karamsartosbaa, 29.03.2007 21:53)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil