11 mart 2006 tarihi şeklinde öngörülen atraksiondur efendim. gelişmelerle birlikte ara ara duyurulacaktır.
şimdilik @681189'a bir göz atmakta faide var.
yoğun ısrar ve talebe dayanamayıp palantir in hasta yatağından çıkığ katılacağı zirvedir. her türlü hediyeyi (artı oy olur, güzel bi yorum olur hiç farketmez)* memnuniyetle kabul ederim, lüzumsuz tevazuya karşıyım ne de olsa
kaçıran coban'a koyiyim dediğim zirve. eğlenceyi kaçırmak istemeyenlerin de kaçırmaması gereken bir zirve zannımca. çünkü ortamın methini çok duyduk. artık ağzımızın suyu akmasın, biz de bir parçası olalım, topluluğa karışalım, samimiyeti hissedelim.
daha önceden karşılaştığımız son dakikada liste hazırlamak ve son saniyede kayıt yapan cinler için nametag hazırlama gibi ziyan hadiseleri önlemek adına; zirvetör kayıtları bir gün önceden kapatılacak atraksiondur. bilginize.
geçen yıl epey gülmüştüm bu yıl daha çok gülerim umarım dediğim zirvedir.
geçen yıl düdüktüm bu yıl ne olacağım? sorusunun hemen aklıma gelmesini sağlayan zirvedir.
biraz gürültülü ve loş ışıklı bir ortamda gerçekleşmesinden ötürü sözlük yazarlarının seslerini yükseltmekten boğazlarının, nametag'ları okuma çabalarından ötürü de gözlerinin ağrıdığı zirve olmuştur. ama gene de güzeldir, bir sene sonra herkesi tekrardan görebilmek ve aynı sıcak ortamı yaşayabilmek pek güzel bir duygu oldu hepimiz için, temennimiz bu güzel günlerin arttırılması.
zirveye saatler kala yaptığım bir salaklığı telafi eden radiance, geçen sene bıraktığımız gibi hala gülümseyerek bizleri sıcak karşılayan viola, nametag'ların yanında oturduğundan bir süre muhabbet ettiğim ancak garip nickini şu anda hatırlayamadığım bir yazar kardeşim, giderken tuvalet kuyruğunda ayaküstü konuşabildiğim emma, senin sivri girilerin var diyerek ortamı bulandırmaya çalışan*palanthaser, ve başlık ve giri uyumuna sıkça malzeme olmaktan bıkmamış güzel gülüşüyle ben de öyle biliyordum, bir zirve boyunca karşımda oturup tek kelime etmeyen coban ile görüşülmüş ve kaynaşılmış zirvedir. bir de ek olarak yıllar önce markrenton ile istanbul'da bir hafta sonu nişantaşı yollarında kaybolduğumuzda yanımızda olduğunu söyleyip beni dumurlara uğratan goku'ya da buradan selamlarımı iletirim. ayrıca tam giderken iki garsonun yanıma gelip "o sizden birisi galiba bir yardımcı olsana" dedikleri fazla içmiş burçin adında nick'ini bilmediğim bir yazar kardeşim vardı, kendisine de geçmiş olsun. hep birlikte önümüzdeki maçlara bakalım *
göz bozukluğu sebebiyle önümdeki yazarları bile artı bir sanarak, muhabbet etmeyerek dingillik yapmış olduğum zirve. bu zirve çeşitli sebeplerden* dolayı yeteri kadar kaynaşamamın sebebidir. bir dahakine böyle olmaz. muhabbetin dibine vuracaz hep beraber merak etmeyin.
hayır bir tanıyana söyleseniz; bizim çoban mı? die şaşırır. yaa..