mekan ve organizasyon konusunda tam bir kesinlik bulunmayan,bunun için yazarların "şöyle olsun,böyle olsun" diyerek bize yardım etmelerini düşündüğümüz organizasyon olacaktır(inşallah)
bizzat katılarak çılgın atacağım zirvedir.geyikler havada uçuşacaktır.lakin sevilmediğimden boynuma ben şuyum diye asmayı düşünmüyorum.her an faili meçhul bir saldırıya kurban gidebilirim.*
badirelerle de olsa detayları kesinleşmiş sözlük zirvesi. en büyük ricanın katılacakların kaydolup katılması, katılmayacakların kayıtlarını silip katılmaması olacaktır, zirvelerin en güzel yanı da budur zaten. haberleri sıcak tutmak sebebiyle, her kesimden kullanıcıya hitap edebilecek bir mekan seçildi denebilir. gidip, yazılarını okuduğumuz insanları kanlı canlı görme olayı biraz da.
redbull'la beraber daha da coşulacak, azılacak, eğlenilecek zirve olacaktır. sözlüğün şimdiye kadar göreceği en mükemmel ve kalabalık zirve olacak tahminen. iple çekiyoruz o günü.
zıpkın gibi fişşek gibi itüsözlüğün doğum günü kutlu olsun...
daha nice yıllara itüsözlük...
bugüne kadar girdiğimiz girilerle büyüttüğümüz sözlüğün ortak hedefe sahip yazarlarının bir kısmıyla 11 martta birlikte toplanmamıza vesile olacak organizasyon...
yanımda getirmeyi planladığım, kaydımı yaptırırken eklediğim iki kişinin de sözlük yazarı olup kendi kayıtlarını yaptırdıklarına şahit olduğum zirve.**
tahminen an itibariyle nevizade civarlarında devam eden, resmi fotoğrafçısı olduğum zirve. pasta olmaması ve organizasyonun* "o kadar istiyosan git al kardeşim" diyerek coştuğu, alkolün su gibi akıp gençlerin club müziği eşliğinde coştuğu zirve. özellikle wolfshade in fotoğraflarına dikkat edilmeli, ısrarla istenmelidir!:ısrarla istemek!. zirve baya bir ekiş yemiştir, zirvenin resmi fotoğrafçısı olarak bizzat belgeledim, adaletin kollarına teslim ettim kendilerini.!:
küçük bir rahatsızlıktan dolayı katılamadığım önemli bir zirve olmuştur..artık fotoğraflarına bakarak iç geçireceğim..nitekim comatose çektiyse fotoğrafları sanki ordaymışcasına hissederim anı *..
*
gayet eğlenceli geçen zirvedir. yardımı dokunan arkadaşların ellerinden öperiz. ayrıca olayın nevizade de gerçekleşen kısmı ayrı bir eğlenceli geçmiştir, pek güzel olmuştur.
zirve geçmişimin sınırlı olması ve de itülü olmamam nedeniyle (fazla insan tanımıyodum ühüüüüü) birazcık sıkıldığım zirve.güzeldi ama yani eğlenen insanlar gördüm,en azından o güzeldi.bir de çok tatlı bir kaç insanla tanıştım.luccy in the sky with the diamonds,binar,comatose,pastaci ve şu an adını hatırlayamadığım ama simasını görsem şıp diye çıkarcağım insanlar.nice yaşlara sözlük ahalisi.
"şu şu kim acaba" diye merakle gittiğim ama nametagları pek okuyamadığım, muhtemelen tek beyaz şarap içen ben olduğum için barmen amcamın özel özel kadehler gönderdiği(ziyan olmasın mı dedi nedir?), ama zaten kendi tanıdık çevremle vakit geçirdiğim için biraz içimde kalan zirvedir..
72 nihai katılımcı, 5 adet "bir uğrayıp gideyim" insanıyla toplam 77 katılımcı, 4 organizatör, 4 personel ile gerçekleşmiş, 110'a yakın fotoğraf çekilmiş* ve bir adet video kaydı alınmış* sözlüğün bugüne kadarki en geniş zirvesi.