belki ilginizi çeker
  1. · 2007 2008 şampiyonlar ligi fantezi futbol oyunu
  2. · emmanuel adebayor
  3. · glasgow rangers
  4. · rot weiss essen
gündem
  1. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  2. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · geniş aile
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · dilencilerle diyaloglar
  9. · vector

itü sözlük şampiyonlar ligi fantezi futbol ligi  

sayfa  / 5
  1. zamanında yaptığımız itü sözlük dünya kupası fantezi futbol ligi'nin bu sezon oynanacak şampiyonlar ligi uyarlamasıdır. başlık açma sürecinde iki kez ligi geçmesinden mütevellit arada kaldım ama en mantıklısı bu oldu sanırım.

önce bu adrese girip kayıt oluyorsunuz;

(bkz: http://en.uclfantasy.uefa.com/)

sonra takım yaratıyor ve league bölümünden 20728-4616 yazıp ekleniyorsunuz itü sözlük ligine. futbol severler ve yarışmak isteyen bünyeleri bekliyoruz takımım ve ben.

ekleme: takımım gene ünlü sikron fc, kadrom çok sağlam feci çakıcam.
    (sycrone one, 12.09.2007 01:51 ~ 02:15)
  2. greenarmy olarak katıldıgım lig.ne kadar kalabalık olursa o kadar daha zevkli olacak ligdir.
    (eomer, 12.09.2007 01:56)
  3. kayseri belediyespor da kupada yerini aldı. heyecanla beklenen ligdir. hayda breh!
    (şiirbaz, 12.09.2007 02:11)
  4. 'kolpanankatsu' takımı ile başarıdan başarıya koşacağım ligdir.
    (kolpatusubasa, 12.09.2007 02:17)
  5. "les_canaries_jaunes" ile sevdiğim oyuncuları seçerek yer alacağım ligdir. önceki sezonlardaki performansım gözönüne alınırsa kümede kalma mücadelesi vereceğimi sanıyorum.
    (tutkinjsh, 12.09.2007 02:29)
  6. an itibariyle dahil olduğum lig olmuştur..
    (12monkeys, 12.09.2007 02:35)
  7. "fantezi nerede misuf orada" diyerek katılmak istedim; ancak az önce yüzüne yılbaşı maskesi takmış bir adamın yaptığı şike ve teşvik primi açıklamalarından sonra tüm şevkimin kaçması ile birlikte bilgisayarı kapatıp bodrum'a, ali şen'in yanına yerleşmeye karar vermiş bulunuyorum. canını seven kaçsın..

(bkz: şampiyon belli ikinci kim)*
    (misuf, 12.09.2007 02:42)
  8. "dragonlance sk ile rüya takımı ovuşturdum.
    mücadeveyle ilgilenmiyovum, tüm yakışıklılavı topladım valla, bilet fiyatlavından köşeyi dönmeyi planlıyovum."

kitiara the lightning
    (kitiara uth matar, 12.09.2007 02:58 ~ 03:12)
  9. "konohagucu olarak hedefimiz her zaman olduğu gibi başarıdan başarıya koşmak olacaktır, akatsuki adam olsun."

rafael
    konohagucu şeysi
    (rafael, 12.09.2007 03:05 ~ 03:05)
  10. yazarın müzelik hem de feci bir müzelik esere sahip olmasına neden olan ve www.uefa.com)" onmousedown="return bkc('1916161','www.uefa.com')">www.uefa.com adresinden ulaşabileceğiniz sanal şampiyonlar ligi oyunu.
    sub kişisi denizgücü idman yurdu olarak yerini almıştır.
    (subaquatic, 12.09.2007 03:35)
  11. (bkz: rot weiss essen)
    (bosvermis bunye, 12.09.2007 03:37)
  12. doni,lehmann,nesta,puyol,chivu,bruno alves,mendez,c.ronaldo,ricardinho,sissoko,farfan,kanoute,shevchenko,juninho,maldini.
    bu kadro ile katılıp sonunculuğu sonuna kadar kovalayacağımdır. eğer ben sonuncu olurum gibisinden laf eden veya düşünen kişiler var ise hic heveslenmesin.
    sonuncu belli sondan ikinci kim?
    ayrica:
    sen kaleye geç spor...
    (eazy, 12.09.2007 04:04)
  13. takım kurmak için gayet güzel bütçe verilen fantezi oyunu. kaliteli bir kadro kurabilmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
    (eskiunited, 12.09.2007 07:11)
  14. ilgi konusunda premier league fantasy'ye çok fena takmış lig.
    (sonador, 12.09.2007 09:12)
  15. şu ana kadar tam 26 takımın kayıt olduğu, daha da fazlasının gelmesini beklediğimiz lig. lakin kayıt sırasında yalandan zerre kadar zevk almayan yazar arkadaşlar direk gerçek isimlerini yazmaları nedeniyle kimin kim olduğu pek belli değil(ben de dahil*). değiştirme seçeneği de yanılmıyorsam yok.

bu sebeptendir ki, kayıt olan arkadaşlar eğer kim olduklarını ilgili başlıkta belirtirseler daha güzel olacak.

not: kaka'yı almayanın aklına turrup sıkayım. evet.

ekleme: drenthe, vidic, nakamura, jesus navas ve van persie'den şov bekliyorum. taktiğim direk sürpriz üzerine kurulu şu anda. hayırlısı olsun.

ekleme 2: bu tarz oyunlar hakkında pek fazla bilgisi olmayanlara küçük bir de ipucu verelim. efendim kaleci seçiminde dikkat edilecek nokta gol yememesi. gol yemeyen kaleci 4 puan alır maç sonunda. 3 kurtarışa 1 puan verilmekte bu arada, 2 gol yerse de -1 puan. defans için de geçerli bu durum. eğer defansınızın gerçek takımı gol yemezse 4 puan alır. bunun yanında defans gol atarsa tam 6 puan kapıyor. yenilen 2 gol gene -1 puan değerinde. orta sahalara gelirsek; atacakları golden 5 puan alacaklar. eğer takımı gol yemezse 2 puan da oradan. forvetler gol attıklarında 4 puan alacaklar.

bunun dışında herkesin yaptığı asist 3, kırmızı kart -3, sarı kart -1, maça başlama puanı 1, en az 60 dakika oynama puanı 2.

geç gelen edit: kaka'nın oyuna kayıt olanların %54'ü tarafından seçilmesi ilginç bir istatistik. ayrıca steua bükreş takımı kalecisi cernea'da bu oranın %25 olması da dikkat çekici.
    (sycrone one, 12.09.2007 10:38 ~ 12:08)
  16. 3 korner 1 penaltıfc ile katıldığım ligdir. kaka'ma oldukça güvenmekteyim.
    (zoma, 12.09.2007 11:56)
  17. en hakiki kaka'nın rüya takım dragonlance sk da olduğu güzide sözlük ligi.

diğerleri kaka değildir, spreyle bronzlaştırılmış imitasyon kakacıklardır.
    ayrıca kakanın yanı sıra, bir valdes bir maldini bir cristiano ronaldo izleme şansı da var bu takımda..

sahte kakalara kanmayınız.

(bkz: ladies night)
    (kitiara uth matar, 12.09.2007 12:03 ~ 12:39)
  18. porfilde görünen ismin değiştirilebileceği oyundur artık. tek yapılması gereken üst bölümden rules'a girmek ve açılan sayfanın sağ tarafındaki bölümün en altındaki user profile linkine tıklamak. açılan sayfadan isminiz yerine nickinizi girebilirsiniz.

ekleme: hemen güncellenmiyor, beklemek gerek sanırım.
    ekleme 2: ligin içinde bir de forum var, daha önce yapılan muadili gibi çılgın geyikler dönmesi muhtemel.
    ekleme 3: değiştirdikten sonra logout yapıp tekrar girin. düzeliyor. yuppi
    (sycrone one, 12.09.2007 12:17 ~ 12:36)
  19. (bkz: kazanmam lazım)
    (üretim hatası, 12.09.2007 12:30)
  20. otabocajuniors ile otantik anadolu motifleriyle bezenmiş latin havası estireceğim ligdir.
    (littlemy, 12.09.2007 14:05)
  21. 11devadamın başında sahaya çıkıp çekirdek çıtlatacağım lig.
    (bkz: önemli olan katılmak)
    (ocimen, 12.09.2007 14:38)
  22. fc fcneymismnakoym ile hedefimin uefa ya katılmak olduğu lig.
    (mihman, 12.09.2007 14:43)
  23. olumune mokoko fcile lige dahil olduğum ligdir.
    (korialstrasz, 12.09.2007 15:03)
  24. ea sports ile kaydolduğum, heyecan kasırgası olması muhtemel fantazi lig.
    (noscho, 12.09.2007 15:05)
  25. çarşı* ile katıldığım, ortalığın tozunu atacağım, fırtına gibi eseceğim lig. en az itü sözlük dünya kupası fantezi futbol ligi kadar zevkli ve heyecanlı geçecek, eminim.

yenilikçi bir teknik direktör olarak, forvette bobo'yu ilk 11'de başlatmayı düşünüyorum. "o kadar adam varken, bobo ne alaka lan? başka adam mı bulamadın olm?" diyenlere, bobo'nun ilk golünden sonra afilli bir selam çakacağım.
    (strateji, 12.09.2007 15:26 ~ 16:21)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil