olmayan erkeklerdir.
itü sözlük ün seksi akıllı ve esprili erkekleri, boyum 165, kilom 55 sarışınım, hamaratım, kocamın sözünden çıkmam, şeklinde devam edecek gibi gelen, evlilik ilanını andıran durum.
(bkz:
onerule)
edit: narsist olmak suç mu?
(onerule, 17.05.2009 02:04 ~ 28.05.2009 15:31)
insandırlar.
birsürüdürler, say say bitmez.
beylerden bu tanıma uyanlar el kaldırsın, aha bak , herkes uyuyormuş.
(bkz:
kimse ayranım ekşi demez)
mevcut olmadıkları iddaasına içerlemiş erkeklerdir. çok kırgınım be sözlük.
an itibariyle bu resim pek çok şeyi açıklar niteliktedir.
(görsel:
itü sözlük ün seksi akıllı ve esprili erkekleri/80234)
*
bi kısmı akıllı olabilir ama seksi ve esprili olamazlar.. esprili olanlar akıllının yandan yemişidir ama seksi değillerdir.. seksi olanlar ise ne akıllı ne esprili sadece bayıktırlar.. üçünü bi arada göremedik.. nescafe tarzında erkek lazım bu sözlüğe..
(bkz:
kızları deşifre ettik şimdi sıra erkeklerde)
(bkz:
potansiyel sevgili bulma tarayıcısı işbaşında)
güzel yazan, anlamlı yazan, güldüren, ağlatan, kısaca adam gibi yazar olmak niyetiyle gelip burda hakkını vererek bulunan erkeklerdir.
seksi çıkar aynı ben.
yakışıklı veya karizmatik olmadığını düşündüğüm şahsiyetlerdir.
kızlar adına açılan başlıklara da bakılacak olursa ne kadar megoloman oldukları anlaşılan erkeklerdir. nedense iğrenç espri yetenekleri sadece kızlar üzerine çalaşır. de get lan!
(idiot, 26.05.2009 15:14)
kayser sozer'in liderliğinde toplanan erkeklerdir.
*
itü sözlük'ün güzel, seksi, alımlı, zeki ve sevgilisinden yeni ayrılmış kızları kadar sanal güruhtur..
(bkz:
nereye düştük lan biz)
şimdi tanım;
sözlüğü daha güzel bir yer mi yapacak bunlar ben anlamadım tepkisini hak eden başlık. miss ituser 2009 yarışmasında en birinci olmam sebebi ile egom tavan yaptıda.
itü sözlük izdivaç komitesi gibi bir oluşum olsa kızların en çok rağbet edecekleri erkek tipi olurdu .
itü sözlüğün kapalı kızları, itü sözlüğün yobaz kitlesi, itü sözlüğün hem güzel hem iyi kızları, itü sözlüğün zeki ve çekici erkekleri, itü sözlüğün yakışıklı, esprili yalnız erkekleri, itü sözlüğün zeki, güzel, mütevazi ve seksi kızları...v.s. şeklinde git gide iki özellik üç özellik eklenen klişelerdir bunlar hepsi bu... her ortamda her çeşit insan vardır. birden fazla aranılan özellik tek kişide toplanınca ekstra bir tepkiye gerek yoktur. itü sözlüğün seksi akıllı ve esprili erkeklerinin de coşup tribale bağlaması, bu özelliklere bir de; "az gelişmiş" tabirinin ekleneceği anlamına gelir ki hiçbirine gerek yoktur.
bu başlığı da niye bu kadar ciddiye aldım onu da bilmiyorum.