önerilerim var;
- her cumartesi gecesi soyunabilirim, parada anlaşırız. hem daha fazla okuyucu çekeriz.
- küçük mizansenler düzenlenebilir. yazarlardan biri, moderatörlerden birini rehin alabilir mesela.
- küçük fanteziler yaşanabilir. bir buz tanesini alıp birbirimizin üzerinde gezdiririz. bir nine 1 2 weeks filmi tadı yakalarız.
- göbeklerimizden zeytin de yiyebiliriz.
o zaman sözlük daha eğlenceli, daha coşkulu, daha sapık bir yer olacak, garanti ederim.
öznel ve zamana göre değişebilir bir yargıdır...
yok benimki değişmiyor diyorsanız,
günün başlıklarıyla sınırlı kalmamak için rast getir butonu bir seçenektir.
hala mı değişmedi? extra yı kullan..
olmadı mı?
duyurulardan bir şey duyur,sevdiğin bir yazarı mesajla taciz et ne biliyim işte...
hala mı?
üzgünüm dostum,sen iflah olmazsın*
sözlüğe bir ay içerisinde beşinci nesil yazar olarak girip, 200 küsür giri girdikten sonra bu yargıya varan; "biz tutmayalım o zaman" denilesi yazarın çemkirişi.
türkiye ayakta, israil katliam yapıyor; ankara delik deşik kazılıyor. kontrgerilla deşifre oluyor ya da diğerlerinin dediği gibi cumhuriyet tehlikede ama itü sözlüğün gündemi bkz:
· konformistim ünideyim pes oynarım sevgilim yok (5)
· aksamustune dogru kis vakti (2) ::
· türbanlıların anal seks yapması (3)
· apranax fort ::
· babası ve abisi tarafından sikilen sevgili (20)
· yeğinlik
· fildikos
· face off ::
· yaran ev hayvanı isimleri (13) ::
· lars and the real girl ::
· through the fire and flames (2) ::
· bekleme odası ::
· pisuvarda yanında biri varken işeyememek (5) ::
· marjinalim ünideyim sikişirim ailem karışmaz (15)
· bedri baykam ::
· yalnızlık (11) ::
· mehmet atlı ::
· her şey seks değil diyen insan (8)
· oğlum şerefsizim itüde kız yok ::
kesinlikle çok doğru bi tespit..hatta şahsım adına şunu söyleyebilirim soğudum sözlükten..hergün yüzlerce yeni başlık açılıyor ve ancak on onbeş dakika sol framede yer alıyor üç beş giri girildikten sonra unutulmak üzere kayboluyor..inanılmaz hızlı bi akış var sol framede,yazılan girileri okumaya fırsat kalmadan günün başlıklarının derinliklerine gidiyor..farklı konularda farklı görüşler beyan eden giriler okunmuyor,okunamıyor..okunamayınca oylanmıyor..e bu da yazarların şevklerinin kırılmasına neden oluyor..
bu başlık açma mevzuuna moderatörlerin bir sınır koymasını talep ediyorum..açılan başlıklar hiçbir amaca hizmet etmiyor ve çoğunlukla da eski başlıkların farklılaştırılmış halleri oluyor..örneklemek gerekirse,
e gelmeyin, yazmayın, okumayın, login bile olmayın, adres çubuğuna adresini de yazmayın *kısaca siktirin gidin* şeklinde bir cevap alabileceğiniz önerme.
neyin kavgası bu yahu, sıkıldıysan gidersin. moderasyon yaprak dökümü ayarını (@2840939) verdiğinde çok hislendiydiniz hani?
sözlüğü sözlük yapan sizdiniz? eff.. sıkıldım. tutarlı olun azıcık.