belki ilginizi çeker
  1. · boğaziçi üniversitesindeki kediler
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  3. · onur öymen
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · dersim katliamı
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · author
  8. · e rotic
  9. · sac

itü nün köpekleri boğaziçi nin kedilerini yer  

1. okulları karşılaştırma eyleminin son safhasına ulaşıldığında söylenebilecek söz.
    (culdesac, 26.01.2005 06:36)
  2. boğaziçi üniversitesindeki kedileri görmemiş insan repliği.
    (jack, 27.05.2007 17:53)
  3. (bkz: sidik yarışı)
    (deaftones, 01.07.2007 13:32 ~ 13:32)
  4. o boğaziçi üniversitesi'nin kedilerinde öyle bir kendine güven, öyle bir burnu büyüklük, öyle garip bir şey var ki ben kendi gözlerimle gördüm: karşılıklı sert sert bakışan bir kedi ile bir köpek, sonra köpek döndü kıçını gitti; anlayın siz artık olayın vahimliğini.
    (morumtrak, 20.04.2009 08:18)
  5. valla hangsi hangisini yer, hangisi öbürünü döver kestiremiyorum tam olarak ama alayından nefret ettim şu üç yılımda. o boğaziçi nin kedileri yemek yerken adamın üstüne atlar, itü nün köpekleri gece kampüste insan kovalar. bunlara ayrı bi üniversite lazım; yiyişsin, dövüşsün dursunlar. acaba diyorum bunları kobay olarak kullanıyorlarda...
    (bkz: üniversite)
    (bkz: azmış kediler köpekler)
    (bkz: anam)*
    (monochrome, 20.04.2009 09:19 ~ 09:25)
  6. ytü davutpaşanın köpekleri ise bu duruma bakıp uyuz uyuz kaşınırlar, ytü nün mühendislik binasında dolaşan kedileri ise senelerdir öğrencilerden çok derse girdikleri için ışın tabancası imal edip hepsini kül eder.
    (muhayyel zartalos efendi, 20.04.2009 09:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil