belki ilginizi çeker
  1. · taşkışla ortabahçeye inen helikopter
  2. · maslak turnikelerine taksinin dalması
  3. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · prison brake
  4. · aylin aslım
  5. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · zongul ducks
  8. · gaza getiren müzikler
  9. · sözlük iletişim arabiriminden yaran kesitler

itü maslak kampüsüne orta kapıdan giren araba  

1. tebrik edilesi ticari taksidir. olay bugün sabah saatlerinde gerçekleşmiş olup, görgü tanıklarının anlattığına göre orta kapı girişindeki bütün turnikeler hurdaya çevrilmiştir. ben sadece turnikelerin yerinde yeller estiğini* ve yerdeki cam kırıklarını görebildim.
    (balta, 26.07.2005 23:03)
  2. gerilimli dakikalar yaşatmıştır bana.. polisler rapor tutmakta iken çektiğim 2 fotoğraf sonucu kapıdaki görevlinin tehditkar bakışları ve sorgulaması ilginçtir:
    görevli : niçin çekiyosun bu fotoğrafları?
    ben :(hassiktir dayak yiycem galiba) eeee, şey, kem küm, çok enteresan bir görüntü oluşturduğu için..(soğuk terler..)
    görevli :(biraz bekler, sonra) iyi peki gidebilirsin.
    ben : eee, peki teşekkür ederim..

(ben biraz uzaklaştıktan sonra)
    görevli : o resimleri gazeteye filan göndermiyceksin heralde dimi?
    ben : (dumur....) hı? ne? yok canım ne gazetesi? hatıra olsun diye..
    soğuk soğuk bakışlar ve soğuk soğuk akan terler..kendimi magazin habercisi gibi hissetmeme neden olmuştur
    (endoterm, 27.07.2005 02:53)
  3. okulla baya papaz olacak olan kişinin arabasıdır zira o turnikeler oldukça masraf edilip oraya dikilmiştir.

bunun ötesinde tekdüzeliğin bizi yaşam koşuşturmacasına itip boğduğu okulumun içinde "oha bobaraçka!" ünlemi verdirten görüntü sadece ülkemizde gözlemlenebilecek oldukça postmodern bir denemedir.
    (skuba, 27.07.2005 03:49 ~ 03:49)
  4. saat 10 gibi aheste aheste gelirken görüp de inanmakta güçlük çektiğim kazanın esas objesi.

efendim bir araba nasıl olurda bowling topu misali tüm turnikleri devirir ve birkaçını da altına alır, helel olsun diyorum, şöförün gözlerinden öpüyorum. ayrıca çok da yerinde bir harekettir çünkü kaza öncesinde turnikeler aktif hale getirilmiş ve giriş çıkışlarda kart okutulması istanmiştir, tabi artık turnike de yok kart okutma da.
    (excalibur, 27.07.2005 16:28 ~ 17:36)
  5. maslak kampüsünde araç çıkışı için sadece 2 gişe bulunması ve bunların akşam saatlerinde uzun kuyruklara sebebiyet vermesine sinirlenmiş olan taksi şöförünün neden bir kapı daha olmasın düşüncesi içerisinde bir atılım yaptığı olay.
    (epakman, 30.07.2005 12:47)
  6. sürrealist bi çalışma olmuş, zira akla hayale gelecek bi durum değil. taksi şoförünü can-ı gönülden kutluyorum. "kafam girsiiiin!.." diye bağırarak direksiyonu kırmış olma ihtimali üzerinde durmakta fayda var diye düşünüyorum.
    (vishnu, 30.07.2005 18:19)
  7. turnikelerin işlemeye başlamasının üstünden çok az bir süre sonra gerçekleşmiş olay
    (boundless, 10.05.2007 21:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil