|
|
- kurucu başkanlığını üstlendiğim ve aktif olarak çalışan bir koldur. yönetim kurulunu şöyledir:
başkan: mavio
asbaşkan: radula
başkan yardımcısı: ilker başkan
yazman: si
sayman: offfffbea
her cuma veya cumartesi akşamı aktif olarak çalışmaktayız. bir yandan yiyip bir yandan içiyoruz. sorumluluk bilinci çok yüksek(mavio, 29.04.2005 13:08)
- baş yiyici: mavio
as yiyici: radula
yardımcı yiyici: ilker başkan
yemek tarifi yazan: si
lokma sayan: offfffbea
hani bana, hani bana: bilge tonyukuk
hepsi arkadaşım olduğu halde bir faydasını görmediğim, kendini doyurmaktan aciz kol
- grup üyelerini çantalarındaki beslenme kolu rozetlerinden veya bir oturuşta bir koyun yemelerinden tanıyabilirsiniz.
- üyeleri hayat şartları sebebi ile belli bir süre için birbirinden ayrılmak zorunda kalmıştır. lakin kopmaları söz konusu değildir.
(bkz: forever beslenme kolu)
- bir benzerini fuzuli işler kulübü olarak kayıtlı olduğum üniversitede gerçekleştirme yolunda girişimlerde bulunduğum yüksek organizasyon.
- "yediğin içtiğin senin olsun bize gördüğünü anlat" mantığına taban tabana zıt bir yapılanma içerisinde olan, fahri üyesi sayın jeff dahil dört bir yana saçılmış üyeleri aracılığıyla bu aralar dünya lezzetlerini tatmakla meşgul kol. bu durumdan memnun muyuz peki? tabii ki hayır...
(radula, 02.11.2005 23:35 ~ 14.08.2006 00:33)
- itü kimya mühendisliği beslenme kolu geleneksel toplantısı bugün gerçekleşmiştir. gurbette olan zavallı grup üyeleri (radula, offfffbea ve jeff) toplantıya katılamamıştır. eksiklere rağmen grup üyeleri beslenme kolunun gereklerini yerine getirmişlerdir. bi dahaki toplantı eksiksiz olur inşallah.
- grubun resmi şarkısı kendiliğinden kargo'nun yıllar sonra'sı oldu. gayet neşeli bir şekilde biralarımızı içip muhabbetimizi ederken bu şarkının çalmasıyla beraber omuz omuza verip avaz avaz söylerken göz pınarlarından aşağı yuvarlanan yaşları farkettik. çaktırmamaya çalıştık.
sonuç ise örtbas edilmekte başarılı olunamayan bir duygu seli. yanıbaşında oturmalarına rağmen dostlarına karşı hissettiğin özlem. kalbine sığmayıp, gözlerden taşan bir sevgi hezeyanı...
(bkz: @118497)(mavio, 19.05.2007 14:07 ~ 14:09)
|