|
|
- özcan kalenderli gibi yüce şahsı bünyesinde bulunduran bölüm
- cereyan nickli türkiyede sadece üç üniversitede bölümleri olan elektrik mühendisliğinin itü versiyonu...
- "uleyn ben bu başlığa ne yazabilirim ki" diye düşünürken, bölümüm olduğunu farkettiğim, gelecekteki mesleğim ve az önce staj başvurusu için cv doldurduğum mesleğin itüdeki bölümü, okuduğum branş..
- (bkz. ceyran)
- bazı salak mensuplarının öss den az puanla öğrenci alıyor diye utandığı ve değiştirmeye çalıştığı bölüm
- benim son jenerasyon olmama rağmen ailemizin bir laneti olarak öss sınavı sonucu kazandığım;halihazırda 3. sınıfında bulunduğum,sağlam karakterlere sahip (bkz. doaaa) (bkz. carmelo) itü nün güzide mühendislik bölümü...
(berti, 15.04.2004 19:39)
- fakültesinin en düşük puanlı bölümü olmasına rağmen hiç bir yerde ezilmeyen,aksine fakültesini her türlü sosyal akvitede sırtlayan,sadece yaşanarak anlaşılabilecek bir deneyim.. (bkz. dikkat cereyan çarpar)
(doaaa, 15.04.2004 22:15)
- itü'nün en eski 2 bölümünden biri olmasından dolayı gelenekçi bir havası olan,öğrencilerini her bakımdan çok geliştiren ve olgunlaştıran,yüksek voltajlı bölüm..
(doaaa, 15.04.2004 22:18)
- öğrencilerinin genelde erkek olduğu,bulunduğu fakültenin sporcu ihtiyacını karşılayan ve benimde mensubu olduğum arılar topluluğu..
- elektrik-elektronik fakültesinin en yüksek voltajla çalışan bölümü.öss puanıyla girmek diğer bölümlere göre daha kolay olsa da çıkmanın gayet kastığı bölüm.benim bölümüm.
- gün itibariyle artık mensubu olarak şu anki tüm mevcut bölümdaşlara "ya allah, geliyoruum!!" nidalarıyla çekilmelerini tavsiye ediyorum. deli deli icatlar yapmanın zamanı gelmişti. biraz hareketlenmeli orası.
(bkz. savulun)
(bkz. yatay geçiş)
- öss veya hazırlık sonrası gazı alarak bölüme başlayacak olan çömez cereyancı arkadaşlara "yavaş gelin de çarpılmayın" tavsiyesini gönül rahatlığıyla verebileceğim karizma bölüm..
(doaaa, 08.09.2004 10:58)
- okulun erkek-kız oranındaki yükseklik bakımından ilk sıralarda olan,öğrencilerinin bitirdiğinde dağdan dağa tel çekeceği benimde devam ettiğim hoş bölüm.
- emin tacer gibi baba bir hocaya, azmi demirel gibi bir ralli üstadına ve daha nicelerine sahip efsane bölüm.
- dünkü elmak vizesine kadar çok memnun olduğum ama artık bitirip bitiremeyeceğimden emin olmadığım bölümüm
- 3.sınıf dersleri çarpan bölüm.
- bunu bir tartişma ortamı osun diye söylemiyorum.
hala kendi bölümünün üstün olduğunu diğer bölümlerin okumaya değmeyecek bölümler olduğunu söyleyen ,elektrikçiler olmasa bu dünyada yaşanmaz diye düşünen öğrencilerin bulunduğu bölüm.
birde bunlardan makina fakültesinde var.(crayn, 01.03.2005 23:54)
- fakültesindeki bölümlere nazaran düşük puanla öğrenci aldığı doğrudur ancak diğer bölümlerle aynı kalitede eğitim aldığı için yazılması çok mantıklı ve kazançlı bölüm zira itü elektrik elektronik fakültesi mezunu genç arkadaşımız mühendis sıfatına sahiptir piyasada en nihayetinde
- ilginç hocalar serisine sahiptir bu bölüm. hani şu "genel hoca" tipine uymayan insanlar. değişik özellikleri var gerçekten.
köpek besleyen bir tanesi var ve o şirin st.bernard gözlerini bik bik açıp kapayarak suratınıza vaauf!! şeklinde ufak bir havlamayla karşılar hocayla görüşeceğiniz sırada. ayın hoca zaman zaman çok şirin küçük oğlunu okula da getirir, ama bir yandan dersi labda anlatır ciddi bir vaziyette. çocuğu da "baba bu neeee" diye soru sorar. insaniyetiyle de kral hocadır.*
rallicimiz de mevcuttur. ama dersi çok iyi anlatır. son derece idealisttir, dersi not için değil öğretmek için anlatır ve bunun üzerine durur her zaman. hatat ders değil insaniyet olarak da idealisttir. deli doludur. düzensiz hayatı vardır ama hayatını mesleğine adamıştır. çünkü mesleğini ve öğrencileri seviyordur.
elektrik makinalarının kral profesörü, derste ancak arkadaşınız kadar samimi bir havayla konuşan hocamıza da laf yok.
aslında sadece 3 kişi söyledim ama diğer hepsi aynen kendine özgü insanlardır ve ancak bu kadar denk gelebilirler.
- o kadar iyi hocaların yanında nazif hülagü sohtaoğlu gibi öğrenci düşmanı bir insanı da bünyesinde barındıran bölümüm.
- "girmek kolay, çıkmak zor" dediklerinde "peeeh!" dediğim, 9 yılda mezun olunca kendime geldiğim bölüm
|