tarafımdan gerçekleştirilen, dadınyan yinmez eylem.
zirvelerin hepsine otomatikman fransız kalınıyor. kanka listesi bomboş bekliyor. itü ile ilgili başlıklardan, öküzün trenden anladığından fazla şey anlaşılmıyor. üvey evlat gibi hissediliyor. bazen üşünüyor. ısınmak için sıcak bir başlık altı.. yaran bir giri aranıyor.. falan filan. işte böyle bir şey.
mezunlar dışındakiler için sözlüğe itü ile bilgilenmek için girme hadisesi.(bkz. itü gezisi out, itüsözlük in).
mezunlar için ise kovandan uçup gitmiş arıların kovandakileri uzaktan eğitim ile beslemesi durumu*.
gayet yapılası olay. çünkü eksi sözlüğün çok dolu olması ve kullanıcı almaması, private sozluğun de adamı açmaması nedeniyle ışığı gören de itu sözlüğe akın ediyor hoşça vakit geçiriyor. hatta keşke sözlüğün adı da değişse de daha genel bir yer tutsa zihinlerde
mezun biri için festival, şenlik girilerini okurken inşallah akşamdır duasıyla okunmaya başlaması gündüz ise aaah aah nidalarıyla kapatılması, final, vize girilerinin ise ooh be kurtulduk çığlıklarıyla takip edilmesi sürecini doğuran durum.
siz mezun olduğunuzdan beri okul çok değişti, öğrenci profili çok farklı, itü eski itü değil diye duyduğumuz söylentilerin kalbimde açtığı yarayı, buradaki yazarları görünce "yok yaa bize benzeyenler hala var " diye düşünerek teselli bulmaktayım, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
benimde içinde bulunduğum grup ama kendimi hiç öyle öksüz yetim hissetmiiyorum, sığınacak bir yerde hiç aramadım, zirvelerde gariban gariban durmadım çünkü hiç zirveye katılmadım -ama katılsaydım yine durmazdım katılmamamın nedeni mesafe-, itü ile ilgili hiç bir muhabbete fransız kalmadım -yada birilerinin deyimiyle öküzün trene baktığı gibi bakmadım-, yani öyle abartılacak komik durumda olan bir grup değil hem gördüğüm kadarıyla giderek artıyorlar...
ayrıca bu yazarları arı değilde kelebeğimsi bişeye benzetenlerde var...(bkz. itülü olmayan arıları örgütlemek)
bu arada beni itü sözlükle tanıştıran azureel dir daha doğrusu yazar olma gazı veren burdan teşekkürü borç biliriz her ne kadar uzakta olsada haziranda dönceeekkkkmiş *