|
|
- rektörlüğümüzden beklediğimiz ancak, tv'lerden veya okula bu karda kışta giden arkadaşlarımızdan öğrendiğimiz, bugün 11 itibariyle ancak internet sitesinden duyurulan ve bu karda kışta okula zar zor ulaşan öğrenciler ve öğretim üyelerinin rektörlüğe epey bir sövmesine neden olan duyuru.
(bkz: http://www.itu.edu.tr/)
- muhtemelen itü webmaster'ının da ulaşım şartları zorluğu çekmesinden dolayı ana sayfaya geç konulmuş duyurudur, tabi hala üniversitenin geç karar vermiş olma olasılığı var.
- bana biraz cümle düşüklüğü olduğu hissini uyandıran cümle..itü kar nedeniyle 1 gün tatildir demek daha doğru olmaz mıydı?
- cümle webmaster tarafından düzeltilmiş olup, şu hale getirilmiştir:
"itü, hava muhalefeti nedeniyle 1 gün tatil edilmiştir."
- itü'nün yine insaf (!) edip sitesinde yayınladığı ilan. bir dahaki sefere ilan şu şekilde olacaktır: itü yoğun kar yağışı ne deniyle bir gün tatil edilmemiştir. muhahaha nası kandırdım ama... itü'nün tatil olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız önce otomasyona gidip şifre alın sonra ziraat bankasına iki milyon yatırdıktan sonra staj defterinin fotokopisi ve dekontla birlikte rektörlüğe başvurun. ertesi gün saat 12'de tatil olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
- ana sayfada "itü hava muhafeleti nedeniyle 1 gün tatil edilmiştir" şeklinde ilan edilen tatil
(bkz: muhafelet)
(bkz: muhalefet)
- (bkz: itü kar nedeniyle iki gün tatildir)
- (bkz: alternatif dünyanın sonu diyalogları/@326978)
(mavio, 16.03.2005 20:39)
- yarın vizesi olanların keşke yeniden yazsa dediği cümle.
- (bkz: yazdı ya)
(mavio, 16.03.2005 20:46)
- (bkz: cnn altyazı geçti)
- (bkz: ajansı dinledim oradan öğrendim)
(mavio, 16.03.2005 20:50)
- itü 1 gün tatil verdiyse burdan diğer okulların en az 2 gün tatil verdiklerini anlayabiliriz.
- (bkz: itü sözlük kar nedeniyle 1 gün kapalıdır)
(assassin, 16.03.2005 23:53 ~ 17.03.2005 00:04)
- (bkz: yok artık lebron james)
(nommo, 09.08.2007 16:31)
- (bkz: gelmiş geçmiş en büyük yalanlar)
- postmodern masal başlangıç cümlesi.
- (bkz: kış masalı)
(grace, 09.08.2007 16:37)
- kar kırmızı yağsa bile gerçekleşemeyecek sadece gerçekleşebilme ihtimalini sevdiğimiz olay.
- (bkz: kâr tatili)
- burada bir de ironi vardır ki sormayın. her ne kadar bir rakam ile yazılmış olsa da gelecekte bir zamanı işaret eder. o yüzden de itü 1 gün kar nedeniyle tatildir yazılmıştır itü kar nedeniyle 1 gün tatildir yerine.
- (bkz: paralel evrende bile olamayanlar)
|